BÖLÜM 33

6K 300 30
                                    

Kendime bunu yapabileceğime dair içimden gaz arkamda duran ikilisi ise sırtıma vuruyor ve beni desteklemeye çalışıyorlardı.

Siktir! Bunu yapamayacaktım.

Öne adımlamam gerekirken arkaya doğru adım atmaya çalıştım. Buna ise en büyük engel Ahsen ve Arda'ın sırtımdan tutarak beni öne ittirmeleri ve söylenmeleri olmuştu.

"Saçmalama Athena. Git ve konuş artık onunla!"

Onlara hissettiğim her şeyi anlatmıştım. Sabahın erken saatinden beri başlarının etini yiyor, bana yardım etmeleri için yalvarıyordum resmen. En sonunda ise dinlenmelerime dayanamamış, bana yardım etme kararı almışlardı.

Arda beni sert bir şekilde iterken saklandığım köşeden çıkarılmıştım. Oysa ki ben orada mutluydum.

Köşeden çıktığında uzakta başka bir köşede Çakır'ı başka bir kız ile konuşurken görmüştüm. Sırtını duvara yaslamış, önünde duran güzel kıza tebessüm ediyor ve başını sallıyordu. Kızın uzun siyah saçları omuzunun gerisinde ve yüzünde büyük bir gülümseme var. Kızın güzelliği bile burdan anlaşılabiliyordu.

Yüzümde o kızı görmeden oluşan gülümseme hızlıca solarken bir süre orada öylece beklemiştim.

Tek umurun kızın bir an önce onun yanından ayrılmasıydı.

Şayet hiçbir şey benim istediğim gibi gitmediğini hayat ben orada beş dakika beklerken göstermişti. Bu süre zarfında da Çakır'ın hiç solmak bilmeyen tebessümünü izlemiştim.

Sıkıntıdan terleyen avuç içlerimi üzerime silerken yavaş adımlarla o köşede duran ikilinin yanına yürümeye başlamıştım.

İkilimi bile demek canımı sıkıyordu. Fakat buna hakkım yoktu.

Bulunduğum saçma ruh halime göz devirirken yanlarına ulaştığım ilk anda sorumu sormuştum. Tamam, insanlara iyi davranmaya çalışırdım da sevdiceğimin yanında duran kişiye nasıl iyi davranacağımı bilmiyordum. Kızın bir suçu yoktu zaten. Sorun bendeydi.

Yanlarına yaklaştığımda Çakır'ın gözleri bana kaymıştı ve bu benim kızı yok sayarak direk olarak konuya girmemi sağlamıştı.

O an beklemediğim çok farklı bir şey daha oldu. İki kişi, iki soruyu tek bir insana yöneltti.

"Demem o ki, benimle çıkar mısın?"

"Biraz konuşabilir miyiz Çakır?"

Çakır gözlerini büyüterek soruyu tek bir kelime ile cevaplamasaydı kız ile ben de birbirimize kaşlarımız çatık bir şekilde bakmayacaktık.

"Evet."

YanlışWhere stories live. Discover now