üyelerin kariyerleri

183 10 0
                                    

TAEMİN


SM' de en az 3 yıl eğitim aldı. Grubun en iyi dansçısı. Kore'nin İdol Dansçıları adlı 20 kişilik listede 7. sırada yer aldı. Taechee-Hyegyo-Jihyun! adınaki sitcom'da rol aldı.

MİNHO


 Grubu ile çıkış yapmadan önce ünlü modacı Ha Sang Baek'in F/W 08-09 koleksiyonu için modellik yaptı. SNSD'nin Gee şarkısının  müzik videosunda rol aldı. Ayrıca, VNT adındaki kız grubunun ilk şarkısı olan Sound'un müzik videosunda yer aldı.

 23 Mayıs 2011'de Konkuk Üniversitesinin temsilcisi seçildi. 2011 Gençlik fahri elçisi seçildi. COEX oditoryumunda Gençlik Haftası kutlamalarında isim plakası aldı.

 KBS'nin Dream Team sezon 2 programında kalıcı üye olarak yer aldı. Çoğunlukla programda en iyi olarak seçiliyor, çoğu kez zorluklarla şampiyonlar kazanıyor. MBC kanalının Music Core adlı müzik programında Onew ile sunuculuk yapmakta. KBS'nin Oh! My School! (100 points out of 100) programında kalıcı konuklardan birisidir.

 SNSD'nin Into the New World albümündeki ''1,2, Step'' şarkısını 1. Asya Turu konserinde Yuri ile birlikte seslendirdi. 

 KBS'nin Pianist adlı televizyon dizisinde baş rol oyuncusu oldu. 

JONGHYUN



 2005 senesinde şirketi S.M tarafından keşfedildi. 2008 senesinde Çinli şarkıcı Zhang Liyin ile I Will albümünün ''Wrongly Given Love'' şarkısında düet yaptı. Grupça ve solo olarak bir çok kez Kore dizisinin müziğini seslendirdi. (Hepimizin izlediği Boys Over Flowers'ın OST'u olan Stand By Me'i seslendirdiler.)

  2010'un Kasım ayında S.M şirketi SM Ballad adında bir grup kurdu. Bu grubun üyeleri; Jonghyun, çaylak solo şarkıcı Jino, Super Junior grubundan Kyuhyun ve TRAX grubunndan Jay SM Ballad 29 Kasım 2010'da ''Miss You'' şarkısı ile çıkış yaptı. 28 Kaım'da ise SBS Inkigayo programında performans sergilemeye başladılar. Daha sonradan albümdeki başka bir şarkı olan ''Hot Times'' çıktı.

 2010'un Ekim ayında Koreli idol ana vokaller içinde ilk 20'ye girdi.

 ONEW



 SM şirketinde 2 sene eğitim aldı.  (2006-2008)

 Şarrkıcı Lee Hyeon Ji ile ''Vanilla Love Part-2'' şarkısında düet yaptı. SNSD'nin ''Tell Me Your Wish (Genie)'' albümündeki ''On Year Later'' Şarkısını Jessica ile birlikte söyledi.

 2010 yılından itibaren çeşitli müzikallerde yer aldı. Rock of Ages müzikalinde baş rol oyuncusu olarak yer aldı.

 Müzik dışında Music Core adlı müzik programında sunuculuk da yapıyor.

 Onew, oyunculuk alanında da kendisini gösterdi ve Dr. Champ adındaki dramada rol aldı.

KEY


Key, kariyerinin başında Super Junior grubunun Wonder Boy şarkısının klibinde dansçı olarak yer almıştı.

 18 Kasım 2010'da üniversiteye giriş sınavına girdi, liseden mezun oldu. Key, fazla dil bilmesiyle ünlüdür. 6 Hafta boyunca Amerikada kaldı. Bu yüzden ingilizcesi çok iyi. TVXQ grubunun konserinde Xiah ile beraber Xiahtic şarkısını seslendirdi. 2010 senesinde TRAX'in Trax Mini Album Volume 1 adlı mini albümünde ki ''Healing'' şarkısında yer aldı. SNSD'nin OH! adlı stüdyo albümündeki Waseongin Virus (Boys&Girls) şarkısında düet yaptı. Super Junior, Kiss the Radio (SuKiRa) adlı radyo programına katılarak Lee Teuk ile DJ'lik yaptı. SNSD'nin 1. Asya turunda grup üyesi Jessica ile Barbie Girl şarkısını seslendirdi.

jσnghчun αnísínαWhere stories live. Discover now