üyeleri bilinmeyenleri

216 13 1
                                    

JONGHYUN


SM onu keşfetmeden önce lisede arkadaşları ile birlikte bir grubu vardı ve grupta basçı olarak görev alıyordu (Şimdi Jong'u bas çalarken hayal ettim de baya havalı oluyor). Lisedışında performans sergilerken şirketi tarafından keşfediliyor.Benzer taraflarının çok olmasından dolayı f(x) Amber, Super Junior Donghae ve Jonghyun SM ailesinin dinazor kardeşlerini oluşturuyor.Up&Down, Obsession, Juliette şarkısını kendisi besteledi (Ayrıca Taemin'in solo çıkışında EXO'dan Kai ile birlikte söylediği 'Pretty Boy' ve Jonghyun'un kendi solo albümü Base'in 'Crazy' sözlerini de kendisi yazdı.) Jonghyun söz yazma yeteneği sayesinde Kore'nin önemli sanatçılarından övgüler topladı.Rüyasında şarkı söylüyor.Cüzdanında her zaman SHINee resmi bulunduruyor.Suu, meyve suyu gibi şeyler içerken her zaman serçe parmağını kaldırır.''Doğal Yüz'' anketinde ilk 5'e girdi.Grupta en erken uyanan kişi.O, kaşlarını seviyor.Key ile çıkış yapmadan önce oda arkadaşıydı ( Daha sonra odayı Minho ile kullandı 2013 senesinde ise Taemin ile kullanıyordu.)Kısa kızları seviyor (Biri Jong'a benim kısa olduğumu söylesin lütfen)Justin Bieber hayranı.Sol göz kapağının üzerinde bir yara izi var çünkü Amigo klibi zamanlarında banyoda kayıp düşmüştü.

MİNHO



Minho, eğer bir oyunda kaybederse o gece uyuyamaz.Minho'ya göre iyi bir lider 'yorumcu' olmalı.Taemin, Minho'nun Kore'li olmadığını düşünüyor (O aslında Türk kekekekkk)SHINee üyeleri Minho'nun göz kırpışını beğenmiyor.Küçükken çileklerin zehirli böcekler olduğunu sanarmış.Minho'nun kıyafetlerinin çoğunu Jonghyun almış.Minho, Taemin'i ilk gördüğünde kendisinden büyük sanmış.BoA görünüş olarak Minho'yu kendi tipi seçmiş (Ama sen onun tipi değilsin BoA -_-)Küçükken futbolcu olmak istermiş.Key ile Get It şarkısının sözlerini  yazdı.Minho'nun babası 2008 yılında 3 aylığına Çaykur-Rizesporda çalıştı.Onew, onun bir manga karakteri olduğunu düşünüyor.Her sabah kalktığında su içer.Babasına çok saygı duyar.Saksafonun nasıl çalıştığını öğrenmek istiyor.Jonghyun'un köpeğinin adını Minho koydu.Minho video oyunları oynamayı seviyor ama diğer üyeler sevmiyor. Onlar ancak Minho onlara oynamaları için yalvardıktan sonra oynuyorlar.Babası şarkıcı olmasına şiddetle karşıydi ilk zamanlarda.Minho, fanlarının her ne zaman bilgisayar kullanırlarsa SHINee videolarını izlemelerini istiyor.

TAEMİN


Taemin, erkeksi ve çekici olmak istiyor çünkü bebeksi ve şirin bir yüzü olduğu için her zaman küçük görünüyor.Harry Potter filminin büyük bir hayranı.Seoul'de doğmasına rağmen vurgulu bir konuşma şekli var. Sık sık kendi kendine konuşmayı seviyor.Ellerinin küçük ve parmaklarının kısa olduğunu düşünüyor. Bu konuda ciddi kompleksleri var.Key'e göre Taemin saf bir çocuk (aksini söyleyen çarpılır) ve onu sık sık kandırdığı oluyor.Onew'ya göre grubun en çalışkan üyesi. Taemin'in grupta en çok güldüğü kişi Onew'dur.Tanrı'ya olan inancı oldukça kuvvetli.Albüm promosyonlarının seyrekleştiği zamanlarda kilo alır ve yanaklarından fark edilir, ama albüm promosyonları sırasında çok zayıftır.O ilk imzasını kız bir hayranına attı.Grup üyelerinin ailelerine bakıldığında ailesi en az kazanan üye Taemin'in ailesidir. Şirkette stajer iken henüz bir MP3 çaları bile yoktu ve öylesine kulaklık takıp müzik çaları varmış gibi gösterdiğini söyledi.

KEY


Orta okul zamanlarında okulun su kayakçısıydı. 2005 senesinde SM şirketinin seçmelerine girdi fakat başarısız oldu. Yine de çocukluğundan beri hayalini kurduğu sanatçılığın peşini bırakmadı ve 2006 senesinde tekrar seçmelere katıldı. Onu sadece 2 kişi kabul etmişti.Büyük annesine, fazla sevgi duyuyor. O küçük bir çocukken babası işlerinden dolayı çok yoğundu (Bankacıydı) ve annesi hastaydı onu büyük annesi büyülttü.Kamerası mutlaka her zaman yanında olur.Günlük tutar.Çok iyi robot taklidi yapar.Yüksekten korkar.Nasıl pirinç yıkanacağını bilmez.Havuçtan nefret eder.SHINee'nin takım (ruh) kurucusudur.Dürüst ve kendisine güvenen kızlardan hoşlanır.Şirin numarası yapan kızlardan nefret eder.Etrafında Taemin'in olmasını sever.Tatlı söyler söyler ama bunu başka birisi yaptığında kahkaha atabilir.Birgün Tayvan'ı ziyaret etmek istiyor.Sol kulağında 2, sağ kulağında 3 küpe deliği vardır.Key' göre bir lider 'Sorumluluk Sahibi' olmalı.

ONEW


Ailesinin kasap dükkanı var ve ailesi bu işten fazla para kazanıyor.Onew'da tüm SNSD üyelerinin telefon numaraları var.Çok güzel örgü örüyormuş.İlk kez Lucifer klibinde saçlarını ikiye ayırdı.SS501'deki Park Jun Min çok sıkı arkadaşlar.Onew bir kızla çıkacağı zaman ilk önce MVP'lere (yani fanlarına) haber verirmiş.Gruptaki en güçlü sese sahiptir.Ona göre bir lider iyi görünmelidir.Salatalığa alerjisi var.Yüzüne bulaşan yiyecekleri yemeyi sevmez. Küçükken siyah fasulyeli nodle yediğinde her lokmadan sonra ağzını silermiş. Sonunda bir yğın peçete olurmuş tabağında.Grubun en konuşkan üyesi.İdeal kız tipi After School'dan Jungah.Bir konser sonrası bayıldı.2013 yılının (sanırım Haziran ayında) ses tellerinden ameliyat oldu. Bunun küçük bir ameliyat olduğu söylense de ameliyattan sonra aylarca konuşmaı. Hatta bu yüzden grupça katıldıkları 'The Ultimate' programında Onew hiç konuşmadı.Arabada genelde önde oturur.Işıkta uyuyamaz (Tıpkı ben :3)Elbise giyen kızları beğenir.Taemin'e şaka yapmaktan çekinir.Katıldığı programları arşivler.Sık sık çevresindekilerle göz teması kurar.

jσnghчun αnísínαWhere stories live. Discover now