183

603 101 4
                                    

По идея на thebooksarenewworld.


Клише: Бягах. Тъмнина. Някой ме преследваше от 2 дни, но така и не разбрах името му. Беше облечен в черно като самата смърт. Сърцето ми туптеше. В онези мигове, точно преди да ме хване, аз видях живота си на лента: семейството ми, гаджето ми, какво щяха да правят без мен... Инстинктивно скочих от моста във водата под мен. Бяха около 10 метра, но приготвих тялото си и се гмурнах с главичка. Избягах му. Дрехите ми бяха мокри, студът се всмукваше в кожата ми, но важното бе, че се спасих.


Реалност: Някой ме преследваше от два дни. Какво искаше? Може би айфона ми, все пак съм яка мацка и всички ми завиждат за него. А може би искаше да ме изнасили. Нямах нищо против. Поне за миг да почувствам мъжка ласка, но мъжете се правят на недостъпни и нарочно не ми обръщат внимание, знам си аз. На всички е ясно, че пълните момичета с повече извивки са по-желани, какво са 87 кг? Под мен имаше вода на 10 метра. Непознатият беше на 2 крачки от мен. Да скоча в студената вода? Мне. Нали новото ми телефонче ще се развали, пък и дадох 50 лева за фризьор! Бързо се разкрачих и му намигнах по най-мръснишкия начин. Той ме погледна с погнуса:—Ко пра'иш ма? Ще ти са разпорят гащите! Много ми харесват ноктите ти. При кого ходиш за нокти, че на моите много бързо им пада лакът. Иван съм, да се запознаем.

 Иван съм, да се запознаем

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Клишето vs normal lifeWhere stories live. Discover now