200

616 51 7
                                    

Не знам как да започна това. Ще се получи ужасна реч и вероятно после ще я изтрия.

Така. Аз ви благодаря супер много за всичко. За вотовете, за коментарите, за идеите, за прегледите, за помощта, за подкрепата... Звучи странно да пиша нещо такова, но всички знаем, че съм Drama Queen™, така че се очакваше.

Уатпад стана неразделна част от ежедневието ми и някак тази история (ако изобщо е история) ме развеселяваше. Толкова пъти съм се смяла (или усмихвала като идиот) на коментарите. Толкова пъти съм препрочитала главите.

Ще призная, любимото ми е, когато тагвате приятелите си в коментарите. Радва ме това, че сте се сетили за някого чрез моите простотии 😂

Не знам дали бих преживяла седми клас без уатпад и хората в него.

Наистина чувствам този сайт като малък Рай XD

Надявам се отново да работим заедно! (Защото половината книга буквално е написана от читателите 😂)

И само да кажа - Ако някъде сте срещнали клише, което сте използвали в историята си, не се притеснявайте. В клишетата няма нищо лошо, когато са написани като хората.

Срещнах толкова много хора тук, които оценявам.

Шит, започна да звучи сълзливо 😂

Добре, спирам кринджа.

Обичам ви и до нови срещиии! *Гласът на Мики Маус*

Пешо също ви обича и затова смята да дари тениската си :3 Мило момче, нали?

Пешо също ви обича и затова смята да дари тениската си :3 Мило момче, нали?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Втора част е качена ^^ 

Ето линк - https://www.wattpad.com/story/141569751-%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D1%88%D0%B5%D1%82%D0%BE-vs-%D1%80%D0%B5%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%B2%D1%8F%D1%82


Тооооолкова мнооого съжалявам, че коментарите ви бяха изтрити и ви благодаря за тях. Просто не бях много сигурна как да ъпдейтна главата и я пренаписах, но не осъзнах, че всичко ще се изтрие.

:"(

Клишето vs normal lifeWhere stories live. Discover now