192

465 83 0
                                    

По идея на deathisjustaword6

Клише: Вървях по улицата, загледана в облаците. До мен беше гаджето ми. Държеше ме за ръката. Изведнъж се чу птича песен. Една прелестна птица кацна на клона на съседното дърво, а аз останах така, загледана, за да й се полюбувам.- Погледни колко е прекрасна!- възхитих се аз.- Няма по- красиво нещо от теб!- каза гаджето ми и ме целуна.


Реалност: Вървях по улицата, загледана в облаците. До мен беше гаджето ми. Бяхме заедно само от 8 часа, но вече се държахме за ръце. Изведнъж се чу птичи крясък. Една грозна гарга кацна на клона над нас и усетих как нещо падна на главата ми.- Гаргара да не би да се изходи на главата ми?- попитах аз.- Усмихни се за Фейсбук!-каза гаджето ми и навря телефона си в лицето ми, не можеше да си поеме въздух от истеричен смях.

- Усмихни се за Фейсбук!-каза гаджето ми и навря телефона си в лицето ми, не можеше да си поеме въздух от истеричен смях

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Клишето vs normal lifeWhere stories live. Discover now