1. Bölüm

702 10 0
                                    

chanel'ın ağzından
sabah uyandığımda yanımda zayni göremeyince duş aldığını düşünerek mutfağa gitmek üzere aşağıya indim.
merdivenlerden inerken zaynin sesini duydum, çok sinirli ve gergindi. Babasıyla konuştuğunu anladım. babası ilişkimize başından beri sıcak değildi beni sevmiyordu ama zayn beni ve aşkımızı seçmişti.
Telefonu kapattı yanında doğru ilerledim tıpkı bir ejderha gibi ateş soluyordu. göz göze geldik, yanına oturdum elimi sırtına koydum ve başımı omzuna yasladım.
"sankinleş tatlım"
bana baktı hafif gülümsediğini görebiliyordum, bende gülümsedim.

zayn'in ağzından
beni mutlu ediyordu. beni hayatta tek mutlu eden oydu zaten, onun için ailemi karşıma almıştım sorun bu değildi sorun babamın baskısıydı. bu ilişkiyi başından beri desteklemiyordu. beni canından çok seven adelinda ile olmamı istiyordu. adelinda eski bi arkadaşım eskiden bi birlikteliğimiz oldu ama ben chanel'i seviyordum.
chanel dalmışken konuştu
"neyin var"
"yok bi şeyim her zaman ki şeyler"
chanel adelinday sadece eski bi arkadaşım olarak biliyordu öğrense eminimki beni bırakabilirdi.

"hadi çıkalım" dedim bıkmışçasına. şirkete gidecektim onu da çalıştığı otele götürecektim. chanel' bıraktıkıp şirkete gittim.

odama çıktığımdaki gördüğüm manzara görmeyi istediğim şey değildi adelinda içerideydi ben girince ayağa kalktı. o kadar masumdu ki onu kullanmış gibi hissettiğim için kendimden nefret ediyordum başından onunla olmamam gerekirdi. gözlerindeki hüznü kalbimin derinliklerinde hissedebiliyordum.

"adel-.."
"zayn bak yalvarırım sana sana ne yaptım bilmiyorum ama lütfen bunu bana açıkla neden beraber olamıyoruz engel ne yani başkası da yok neden zayn yalvarırım beni cevapsız bırakma"
haklıdı sebebini söyleyemeden terk etmiştim kızı tam bir şerefsizim babam ve babam da söyleyememiş sebebini
"bak seninle ilgili değil sa-.."
"ne zayn ne sadece benim neler hissettiğimi biliyor musun?!"

adelinda'ın ağzından
birinin karşısında ağlamak en nefret ettiğim şeydi güçsüzlüğümü belli ediyordum resmen. ama ona aşıktım. belli ki beni sevmiyordu belki de nefret ediyordu.
koluna çarpıp çıktım.
arkamdan ismimi seslendi ama artık umrumda bile değildi.

zayn ile pazar akşamları gittiğimiz sahile gittim. anılar acımasızdı. her bir köşede elimi tutuşu bana sarılışı. kalbim çok kırıktı. artık onu geri kazanamayacağımı biliyordum.
zaynden duymaktan korktuğum cümleleri duyma ihtimaline karşı odasından silahını almıştım. korkuyordum ama onu canımdan çok sevdiğimi anlatabileceğim son çağreydi belki gittiğimde severdi beni...
göz yaşlarım sel olurken derin bir nefes alarak 'son nefesimde bile seni sevdim zayn'.

zayn'in ağzından
ben lanet bir heriftim kendimden bi kez daha nefret ettim.
adelinday düşünürken silahımın yerinde olmadığını fark ettim. o an yaşadığım korkuyu hayatımda yaşadığım tüm korkuların toplamı bile olamazdı (bu ne demek amk slfmwşfksşf neys)
koşabildiğim kadar hızlı koşarak şirketin yanındaki her pazar gittiğimiz sahilde olabileceğini düşünerek koştum.
ona bağırdım ama beni duymadı. karşımda kendini vurmuştu meleğim (kendimizi mutlu edelim az) gözlerimin önünde kendi aşkım için dünyanın en iyi insanı hayatından vazgeçmişti.

hastaneye gittiğimizde doktorlar umutsuzdu ama benim hala vardı. belki...
ameliyata almışlardı.
saatler sürdü furkan 200 kere aramış olabilir şu an umrumda bile değildi şu an umrumda olan tek şey benim için canını alabilecek olan masum bi kızdı. bu sürede çok kez kendime lanet okudum. doktor çıktı durumunun kritik olduğunu söyledi ama yaşayabilirdi. sinirden ağlamaya başladım elimden hiçbir ley gelmiyordu.

5 ay sonra....

adelinda'ın ağzından

zayn ile evlenmiştik. onu kazanmıştım onu ve bebeğimizi....

zayn'in ağzından

5 ay önce chaneli onu bırakmak zorunda olduğumu söyledim. bunu yapmak zorundaydım adelinda benim için hayatından vazgeçmişti sebepsiz yere onu terk etmiştim bunları hak etmiyordu

chanel'in ağzından

canım çok yanıyordu, çok fazla içten içe nefret etsem bile lanet olsun her günki ilk günki gibi aşıktım o lanet herife beni bırakmıştı üstelik o kız için. ben onu böylesine severken. gözlerimin içine bakarken beni nasıl
                                              gigizcarus
bir sonraki bölümler düzenlenecek.♡

EmpireHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin