3. Bölüm

466 12 0
                                    

  bu bölümde kitaba katılan karakterimiz santana lopez

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  bu bölümde kitaba katılan karakterimiz santana lopez.
    iyi okumalarrr.♡

zayn'in ağzından
abel beni defakarca kez aramıştı. toplantıda olduğum için açamamıştım. kötü bir durum olabileceğini düşünsem de ne olabilir ki rahatlığıyla işime odaklanmıştım.

(ah zayn ahh)

toplantı bitince abelın aramalarına dönmeyi unutmuşum. abel içeri daldı ve yakama yapışıp beni duvarla arasına aldı manyak mıydı bu herif.

"aptal herfis sen sen ben gelmişini geçmişini sikeyim telefonlarına neden bakmıyorsun?!"
neler oluyordu niye bu kadar sinirliydi. yakamdaki ellerini sertçe yere ittim.
"ne diyosun sen lan insan gibi konuş ne oldu?"
"adelinda-" derin bir nefes alıp ağlamaya başladı.
"ne ne oldu lan adelindaya?! konuşsana olum çıldırtma lan beni!"
"adelinda ölmüş" ağlaması daha da çoğalırken söylediğine inanamamıştım. adelinda'm bu olamaz. kendimde değildim nefes alamıyordum kalbimdeki sızıyla yere çöktüm abel haykırıyordu. kendime gelemiyordum bi kaç dakika bu şekilde kaldık. sonrasında bi şekilde eve geldik ikimizde sessizdik.

adelinda'm yerde yatıyordu, neden yerde yatıyordu ki neden yatağımızda değildi. kucağıma alıp yatağımıza götürmek için harekete geçtim etrafındaki olay yeri incelem ekibi beni tutmaya çalıştı. benim karıma dokunmama izin vermiyorlardı. onlar kimdi ki. bağzılarına vurup engellemerini sağlamaya çalışsam da yapamamıştım adelinda'mı alamamıştım buz gibi yerden. en son yarım açık gözlerimle tavanı hatırlıyorum.

bella'nın ağzından
daha dün beraber bu kanepede yatıyorduk. hayat çok garipti artık o yoktu, asla inanamıyordum belki de şaka yapıyordu. benim ablam ölemezdi.
"keşke beni vursalardı" ağlamaya başladım.
"allah belamı versin asla dışarı çıkmamalıydım onu burada yalnız bırakmamalıydım hepsi benim suçum kendimden nefret ediyorum."
abel sabahtan beri tekrar ettiğim şeylerin ardından aynı şeyleri o da söylüyordu.
"hayatım bunu bilemezdin, hiçbiriniz bilemezdik kendini suçlamayo bırak artık üzme beni daha fazla lütfen."
zayn atladı
"benim yüzümden"
"evet senin yüzünden lanet herif sen ve o iğrenç düşmanların"
zayn ağlamaya başladı
abel yine atladı
"bella saçmalamayı keser misin daha hiçbir şey belli değil"
"bence her şey açıkça ortada"
zayn mahçupça bana bakmıştı. içinin yandığını biliyordum ama onun dışında kimsenin sorunlu düşmanları yoktu. düşüncelerim kafamı kemirirken çalan kapıyla hepimiz oraya odaklandık gelen santana lopezdi ülkemizde çokça ünlü bir dedektifti. onu ben çağırmıştım ablamın hayatını bitiren pezevengin yaptıklarını yanına bırakmaya niyetim yoktu.

zayn'in ağzından
santana denilen kadın bize saçma sapan sorular soruyordu. ayrıca hepimizden şüpheleniyordu benden belladan abeldan kafayı sıyırmıştı. saatlerdir kendi yırtan kardeşi mi öldürecekti ablasını her şeyi geçtim adelinda bellanın ablasıydı. o an sanki herkes adelindanın ölğmünü unutup katile odaklanmış gibiydi.

bella'nın ağzından
santana zayn ve benden bile şüpheleniyordu hadi zaynden şüphelense neyse de ablamı neden öldürecektim çıkarım ne olabilirdi canımdan çok sevdiğim ablamın canın almak için ne tür bi piskopat olabilirdim. düşüncelerimden sıyrılıp sanataya odaklanmıştım.
santana atladı.
"eğer gerçekten adelindanın katilini bulmamı istiyorsanız bana bildiğiniz her şeyi anlatmanız gerekiyor"

zayn'in ağzından
chanel...
lanet olsun kafamı sikeyim bu ihtimal hatta en gerçekçi rol evet adelindayı o öldürdü.
.....
onlara her şeyi anlattım. abel şaşkınca bana bakıyordu. bella ise fazlasıyla sinirli ve üzgündü yine ağlamaya başlamıştı.
chanellara geçtik. kapıyı hadise açmıştı fazlasıyla gergin olması bana şüpeli gelmişti santanada benimle aynı fikirdeydi biliyordum. içeriye girdiğimizde herkes fazlasıyla sessizdi. bella chanela öldürücü bakışlar atıyordu.

santana'nın ağzından
chanelın hala evinde olması kendini belli etmemek için yaptığı saçma bir oyun da olabilirdi yaptığı şeyi örtebilecek kadar zekiydi karısı için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim, yanına kötü bir oyuncu almıştı.
onalara bağzı sorular sormuştum. her şeye normal cevap vermişlerdi. zaynin anlattıklarına bakılırsa bu ikisi de adelindanın katili olabilecekler listesindeydi zayn de dahildi buna o herife güvenmek istemiyordum kardeşine bile
çünkü herkesten her şey beklenir.

hadise'nin ağzından
fazlasıyla gergindim santana aptalca hareketlerimden bir şey çakmazsa buradan gideceklerdi gittiklerinde de chanel bana kızacaktı. evet onun kadar iyi bir oyuncu değildim fakat bu sabah masum bir insanın hayatını elinden almıltık üstelik chanelın sikik zayn aşkı yüzünden. kadının sorularına daha fazla dayanamadım ve
"ben öldürdüm adelinda maliki ben öldürdüm evet!"
çok fazla korkuyordum herkesin gözleri benim üzerimdeydi chanel'ın beni öldürmek istediğini adım gibi biliyordum gerçekten de öldürebilirdi ne de olsa yapmadığı şey değildi...
                                               gigizcarus 
uuu acaba neler olacak.♡

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 24, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

EmpireWhere stories live. Discover now