24

2.7K 181 25
                                    

Luanna pov.

Viską ką dariau buvo su Niall pagalba. Žinau, kad jis visada būtų sutikęs padėti, bet dabar jis buvo šalia kiekvieną sekundę. Padėjo atsisėsti, padėjo apsirengti, padėjo atsistoti. Kadangi būtų buvę persunku kažkuriam nešti sūnų, čia jau buvo atsigrūdę Jake ir Josh. Pasirodo šie jau visiems pasakė išvažiuoti link mūsų namo ir laukti naujosios šeimos ten. Tik dabar supratau, kad beveik niekas iš jų nebuvo įėję į vidų mūsų namo kurį jau turim tiek laiko. Net aš pati ten ilgą laiką nebuvau įkėlus kojos.

Berniukas jau buvo Jake rankose aprengtas šiltai, nors dar tebuvo rugsėjo galas. Man aišku siūlė atsisėst į vežimėlį, kad būtų lengviau. Atsisakiau, nes jau žinojau, kad reikia eiti, reikia judėti, nes reikia grįžti į gyvenimą. Dar laukė rimta ir baisi kalba su Noah ir Meghan, gal net Niall, kas nutiko su sutartimi. Oh, kaip būtų gerai, kad Noah vėl būtų mano gelbėtojas ir ją nukėlęs ar kažką padaręs.

Žingsniavome lėtai, Niall prisiglaudęs šalia manęs, laikydamas stipriai, o Josh ir Jake žaidė su Cody. Berniukas buvo toks laimingas ir tyras, tryško džiaugsmu, nors dar nieko nesuprato apie šį gyvenimą. Jis nesuprato ką vyrai jam kalba, bet jam patiko. Jis turbūt tiesiog jautė, kad čia jo namai, su šitais žmonėm, jog jo mama atsikėlė.
-Kaip tikiuosi, kad tu nebūsi kaip Luanna,-Josh pasakė berniukui meiliu balsu,-Ar ne? Nebūsi? Aišku, kad nebūsi!
-Josh, ar tu aklas? Pažiūrėk į jį. Jis grynas Luannos vaikas su žiupsneliu Niall,-Jake atkirto.
-Ačiū, vaikinai, jaučiuos daug geriau,-Niall tarė suspausdamas lūpas ir nusijuokdamas.
-Nesijaudink, galiu lažintis, kad turėsit dar vieną,-Josh tarė pažiūrėjęs tiesiai į jį. Po to atsisuko į Jake ir sušnybždėjo,-Kaip barsukai,-Jake taip stipriai pradėjo juoktis, kad turėjo perduoti Cody vyrui šalia.
-Tikiuosi priešingai iš tavęs,-tariau jam. Nekenčiau, kad mano balsas buvo toks pavargęs ir girgždantis. Žinojau, balso stygos visdar pavargusios, bet nekenčiau taip skambėti.
-Aš tavęs nesuprantu,-tarė galiausiai,-Tu jai kažką pasakai tokio, kad ji išbėga verkdama, bet dabar man vistiek sakai, kad vaikų mums negalima?
-Aš jai nesakiau nieko pikto, Josh. Turėtum daugiau susibendraut su savo mergina. Aš jai atleidau, aš jai pasakiau, kad viskas gerai,-paaiškinau.
-Tai kas ją privertė verkti? Aš žinau, kad man reikia su ja susibendrauti. Paskutiniu metu ji labai nuo manęs nutolo ir užsidarė,-šis tarė liūdniau vėl perduodant Cody Jake į rankas.
-Aš pasakiau, kad esu ja nusivylusi. Tik tiek,-atsakiau.
-Bet tik dėl tiek reikia taip kūkčioti?-Jake paklausė sutrikęs kai mes jau buvom arti išėjimo į lauką.
-Va čia jau tu nesupranti,-Niall šyptelėjo mane priversdamas susiraukti. Ką aš praleidau?
-Viskas ko Len tenori nėra laimė ar pripažinimas iš kitų žmonių. Jai nerūpi ką kiti mano, taip ji išmoko iš Luannos. Jai terūpi, kad Luanna ją pripažintų...
-Ooh,-jis nutęsė ir mums atskleidė duris praeiti. Pasigirdo blykstės ir balsai. Greit atsisukau į Jake, bet šis jau supratęs uždengė Cody ausis, kad šis neišsigąstu. Ji priglaudė vieną jo ausi sau prie peties, o kitą uždengė ranka.
"Luanna! Kaip jūs pasveikote?!"
"Ar tiesa, kad kažkas negerai jūsų vaikui?!"
"Ar jūs su Niall išsiskyrėte?!"
"Ar tiesa, kad Niall jums neištikimas?!"
"Ar jau matėte naują Niall merginą? Sakoma, kad jų vadyba jam ją priskyrė!"
-Aš ir esu jų vadyba!-surėkiau kiek galėdma rimčiau žurnalistą nustebindama. Pasaulis žinojo, kad aš buvau jų turų vadybininkė, bet ne tai, kad aš esu visa jų vadyba. Jie turi su manim kontraktą gi. Na jis jau pasibaigęs, bet pasirašysim naują jaučiu, kad greitai.

Ačiū dievui, kad priėjom mašiną ir Niall man padėjo atsisėsti. Galiausiai visi išvažiavom iš ten kuo greičiau.
-Dėl visa ko, aš norėčiau pasakyti,-Jake pradėjo,-Kad Niall beveik nebuvo išėjęs iš ligoninės, tad jis merginos neturi. Tik žmoną.
-Žinau,-pasakiau,-Jis taip greitai merginos nesusirastų. Kad mane pasikviestu į pasimatymą jam užtruko apytiksliai tris metus.
-Du su puse,-įsiterpė visdar žiūrėdamas į kelią. Šypsena žaidė jo veide.
-Atsiprašau, kad taip stipriai suklydau,-nusijuokiau.
-Na, jei kalbėtume apie tai, jog susipažinot penktoj klasėj, daugiau nei tris metus,-Jake pasakė išsišiepdamas.
-Trylika metų? Žmogau, tu lėtas,-Josh pradėjo juoktis.
-Nepradėkim apie tai, jog tu nebūtum susiradęs merginos jei aš nebūčiau susiradęs Luannos,-Niall atkirto atsargiai vairuodamas.
-Tiesa. Įklimpom į tą patį šūdą,-šis atsakė ir visi, net ir Niall, atsisukom į jį piktai pažiūrėdami,-Kas?
-Vaikas! Nesikeik prie jo!-pasakiau piktai.
-Nėra taip, kad jis išvis galėtų suprasti kas vyksta aplinkui,-jis tarė.
-Nesvarbu. Jei jis girdės keiksmažodžius dažnai, galiausiai juos išmoks!
-Gerai gerai, dievaži, nesitikėjau tokio pykčio už keiksmažodį. Pati keikies kaip koks jūreivis,-atkirto.
-Bet ne prie vaiko!-Niall pritarė.
Tik dabar supratau kaip neįsižiūrėjau į Niall. Gyvendama su juo matydavau jį kiekvieną dieną, bet dabar praėjus mėnesiui supratau ką praleidau. Visdar norisi sakyti, kad vaikinai tą, vaikinai aną, bet paslaptis, kad jis nebe vaikinas. Nei vienas iš jų. Jam jau 26 ir...ir jis tiek daug pasikeitė. Žiūrėjau į jį ir stebėjaus. Jaučiaus, lyg ir vėl jį įsimylėčiau. Kad tai, jog dabar jis yra tėtis kažką pakeitė. Jo plaukai nebešvietė ryškiai geltonai, o buvo beveik rudi, ant žandikaulio augo kelias dienas neskusta barzda. Aukštas, platūs pečiai, rūpestinga šypsena.
Jau tiek metų matau jį beveik kiekvieną dieną, kad net nespėjau susivokti, kad jis nebe tas vaikinas koledže kurį pamčiau valgykloje, kuris neturėjo rūpesčių, kuris dėl nieko nesijaudino. Tas vaikinas pavirto tikru vyru.
Viską atiduočiau grįžti atgal.
Nežinau iš kur tiek prisiminimų ar liūdesio, bet nežinojau ką daryti. Džiaugtis ar verkti? Mes suaugom.

Išlipom iš mašinos prie mūsų namų. Visi buvo sustatę savo mašinas puslankiu ir palikę mums vietą pačiam vidury. Poros ar vieni žmonės sėdėjo ant savo mašinų kapotų ir laukė mūsų. Jake padavė man Cody ir nubėgo prie Sean, Josh nuskubėjo pas Len. Visi buvo ratuke. Niall man padėjo, tai ir aš užsiropsčiau ant kapoto, žinoma jis šalia, Cody jam ant kelių.
Apsižvalgiau.
Beth prisiglaudus prie Harry, šis ją apkabinęs per pečius, El pilvas jau didelis ir viena Louis ranka apglėbus ją aplink liemenį ir ilsėjosi ant jos pilvo. Liam ir Gabi surakinę savo rankas vieną su kita, o Len pasirėmus galva Josh į petį. Sean ir Jake atsipūtę abu pasirėmę rankomis sau už nugaros ir žvalgosi. O aš su Niall ir laikom naująjį šeimos narį už rankų.
-Sveiki sugrįžę namo!-Harry surėkė ir visi pradėjo šūkauti ir ploti.

Štai ką aš vadinu namais...

Nuomonės labai daug sprendžia kada įkelsiu naują dalį. Pasistengsiu greičiau, bet jei ir komentuosit!

New Game Update  IIIWhere stories live. Discover now