i can hear you talking 'bout her in your sleep

3.7K 385 140
                                    

gecenin bir yarısı duyduğum mırıldanmalarla gözlerimi araladım. uyurken bile onun adını sayıklıyor, onun hakkında konuşuyordu.

onu nasıl bu kadar etkileyebildiğini cidden merak ediyorum. sanırım çok çocuksu olduğum için benden sıkılıyor ve ona gidiyor. oysa ki, birkaç yıl önce beni bu hâlimle sevdiğini ve hep seveceğini söylemişti.

içinde olduğum şeye bakın. evli olduğum adam uykusunda başka bir kadının adını sayıklıyor ve o kadın, her hafta yanına gidip beni aldattığı kadın.

gözlerimi sıkıca kapatıp yumruklarımı sıktım. ağlamayacaktım, ağlayamazdım. güçlü kalacak ve dayanacaktım. benim kollarıma döndüğü her an daha da güçleniyordum. her gece benimle uyuyordu, onunla değil.

ama şansıma bakın ki, her gece sayıkladığı ad o kadına aitti.

eğer ben de öyle bir kadınla birlikte olsam uykularımda adını sayıklardım. ki sayıklıyordum da. kocam yüzünden her gece rüyalarımda o kadını görüyordum.

namjoon ve ben el ele tutuşup yürürken yanımıza geliyor ve namjoon'u öpüyordu. namjoon ise elimi bırakıp o kadınla gidiyordu. sadece arkalarından bakıyor ve sessizce izliyordum.

hyuna çok güzeldi, en az namjoon kadar.

she is perfect + namkookWhere stories live. Discover now