İS-TE-Mİ-YOR-UM

3.8K 66 4
                                    

Anıl o kadar sinirliydi ki ne yapacağımı şaşırdım. Doktora ben ciğerlerimi veririm ona diye çıkıştı. Doktor ise önce hastanın onayını almamız lazım sonra da ciğerlerinizin uyumluluğuna bakmamız lazım  dedi . Anıl ise bir müsade eder misiniz dedi. Doktor tabi diyerek odadan çıktı. Ben Anıl'a istemiyorum dedim.
Anıl nasıl istemiyorsun diye bağırdı. Anıl'a eğer bana ciğerini veririsen sen de zorluk çekebilirisin dedim. O ban s*kt*r et benk diye cevap verdi. Benim birşey dememe izin vermeden, sen bana Özgür'ün emanetisin diye bağırdı. Ben ise Özgür'ün adını duyunca etkisiz eleman gibi kaldım. Tamam dedim, ne yapılacaksa yapılsın...

Merakla sonuç beklerken doktor içeri girdi. Bize sanki olumsuz birşey söyliyecekmiş gibi hissediyordum. Doktor, malesef uyumlu değil dedi. Bir akrabanız varmı dedi bana, ben üzüntüyle tam yok diyecekken Anıl var diye bağırdı. Sonra müsade ederseniz aryacağız diye çıkıştı Anıl, doktor odadan çıkarçıkmaz Anıl 'a acıyla bağırmaya başladım. Yok benim akrabam falan dedim. Bana senin bir annen var dedi.Telefonumu hızlıca ceketimin cebinden çıkardı ve ne diye kaydettiğimi sordu. Ben ise faişe diye cevap verdim. Bana acıyarak baktı ve hızlıca telefonu kurcalamaya başladı.

Vee, tahmin ettiğim gibi açmadı. Yatakta uzanırken birden telefonum çaldı. Anil heyecanla telefonu aldı ve arayanın im olduğuna baktı. Hafif bit tebesümle telefonu bana uzattı.

Ölüme Fısıldayan Adam2Where stories live. Discover now