Tanıtım ve Ön Okuma

10.8K 214 28
                                    

Merhabalar herkese 😊 Hikayeye başlamadan önce bazı açıklamalar yapmak istiyorum. Yazının sonunda ilk bölümden bazı kesitleri görebilirsiniz.

Hikayemiz 12.bölümden 1 yıl sonrasını anlatıyor. Yani yeni sezon gerçekleşmedi. Sezon finalinden sonrasını benim kalemimden okuyacağız. Yoğunluk Bahar ve Yavuz üzerine olsa da dizideki diğer karakterlerimiz de hikayemde mevcut. Zamanı geldiğinde hepsinin geçtiğimiz 1 yılıyla ilgili bilgi edinebilirsiniz. Çok detay vermek istemiyorum. Zaten hikaye akışında yavaş yavaş oturacaktır kurgum.

İlk bir-iki bölüm sizlerin de olay örgüsünü daha iyi kavraması için daha az diyologlu olabilir fakat karakterlerin iç dünyasını okuyabileceğimiz bölümler. Bu durumla ilgili herhangi bir fikriniz olursa bana iletebilirsiniz.

Ayrıca ara ara fotoğraf ve gif koyarak görsel bir canlandırma da yapmaya çalıştım. Bu konuda da fikirlerinizi duymak istiyorum.

Umarım beğenirsiniz 😊 Düşüncelerinizi duymak isterim, lütfen hikaye boyunca yorum ve oylarınızı eksik etmeyiniz. Şimdiden teşekkürler ve İYİ OKUMALAR. İLK BÖLÜM EN KISA ZAMANDA SİZLERLE..

İYİ Kİ VARSINIZ SÖZ AİLESİ ❤

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Yavuz & Bahar - 1 Yıl Sonrasının Hikayesi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Bize bir şans veremez misin?"
                       &
"Şartlar başka olsaydı inan bana tek amacım kalbine girmek olurdu"

Kadın tüm cesaretini toplamıştı o gün. Küçük de olsa bir umut vardı içinde. Bilemezdi, canının bu kadar yanacağını, kalbinin paramparça olacağını bilemezdi.

Ve adam 'Gitme' demek isterken çaresizdi. Yüreğinden bir parça daha gidiyordu. Farkında olmadan yer edinmişti kadın hayatında. Bilemezdi, gidişini izlemenin bu kadar zor olacağını, onu bu kadar özleyeceğini bilemezdi.

 Bilemezdi, gidişini izlemenin bu kadar zor olacağını, onu bu kadar özleyeceğini bilemezdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İlk bölümden kesitler;

Bahar iç ses: Bize şans vermemesi üzerinden tam 1 yıl geçti. 1 yıl.. Dile kolay..

Yavuz iç ses: Tam tamına 11 ay 24 gün..

Bahar iç ses: Yine dalmıştım maviliklerine. Elimde olmadan kapılıyordum ona. Bu kadar zaman sonra hâlâ mı diye düşünmeden edemedim.

Yavuz iç ses: Eski Yavuzla eski Bahar gibi hissettim birden. Bırakmak istemedim, tutunmak istedim bu hisse. Fakat her şeyin değiştiğini biliyordum.

Bahar iç ses: Daha ne kadar burada böyle karşısında kalbim bu kadar hızlı atarken dayanabildim bilmiyorum. İlk karşılaşmamızı böyle hayal etmemiştim.

Eğer yorum yaparak bölüm paylaşmamı isteyen bir çoğunluk olursa kimbilir belki de BU GECE ANSIZIN GELEBİLİRİM 😉

İYİ Kİ VARSINHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin