6.Bölüm ~ Küçük 'Mesajlaşma' Olayı

3.1K 223 121
                                    

03.03.2018 / 23.00

SÜRPRİZ!!! 🎊🎉
Evet 1 gün oldu sadece, yanlış görmediniz!
İçimden geldi, erken attım.

FAKAT GEÇEN BÖLÜMÜN OYLARINDAN MEMNUN DEĞİLİM ARKADAŞLAR.. NEDEN ÖYLE OLDU Kİ? ÇOK DA GÜZEL GİDİYORDUK BERABER.. ÇOK ÜZGÜNÜM BU KONUDA 😢

OY VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. YILDIZA BASMAK BU KADAR ZOR OLMAMALI.. EĞER BEĞENMEDİĞİNİZ İÇİN OY VERMİYORSANIZ DA LÜTFEN BANA YORUM OLARAK BEĞENMEDİĞİNİZ YERLERİ İLETİN Kİ BEN DE BİLEYİM..

Eğlenceli bir bölüme daha hazır mısınız??
Hadi başlayalım o zaman 👇
İyi Okumalar 😊

YAVUZ

Taksiden inip taburun girişinde diğerlerinin yanımıza gelmesini bekliyorduk. Yol boyunca aynı takside olma şanssızlığını yaşadığım Fethi ve Ateş, arka koltukta devamlı gülüp durmuşlardı fakat bana tek kelime etmemişlerdi. Çok sinir bozucuydu çünkü neye güldüklerini tahmin etmek zor değildi. Diğerleri de taksiden inip yanımıza gelince içeri girip yürümeye başladık.

"Bu tuzlu kahve de dedikleri kadar kötüymüş ya.. Dimi komutanım?"

Ben sertçe Ateş'e dönerken o gayet rahat bir şekilde sırıtarak bana bakıyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ben sertçe Ateş'e dönerken o gayet rahat bir şekilde sırıtarak bana bakıyordu. Bu konuşmadan kaçamayacağımı bilmem gerekirdi.

"Ateş kaşınma oğlum. Kaşınma aslanım. Fena olacak."

"Aa evet ama Ateş, kızdırma komutanı. 200 şınavdan başlayacak şimdi."

Herkes Aşık'ın dediğine gülerken beni takan yoktu. Nazlı sağolsun resmen dalga konusu olmuştum. Karizmayı fena çizdirmiştik.

"Komutanım ben bir şey sorabilir miyim?"

"Düzgün bir şey soracaksan sor Fethi. Yoksa uğraştırma beni gece gece."

"Darılırım ama komutanım. Benden ne zaman mantıksız bir şey duydunuz?"

Bunu demesiyle Fethi'ye döndüm. Haklıydı. Bu yüzden biraz rahatlarken hata yapmıştım çünkü başıma gelecekten haberim yoktu. Fethi konuşmaya devam etti.

"Şimdi ben merak ediyorum da.. Bu tuzlu kahveyi-" Ona attığım sert bakışı görmezden geldi. Resmen kendi timime söz geçiremiyordum. Ah Nazlı ah.. "Bu tuzlu kahveyi Bahar yapsaydı, acaba diyorum bir dikişte içer miydiniz? Yani merak sadece. Öyle geliverdi aklıma."

"Gelmesin Fethi. Gelmesin aslanım. Allah'ım sen bana sabır ver."

Ne kadar bu kahve olayında suç Nazlı'da olsa da bu durumda olmamın tek nedeni Bahar'dı. Geri gelir gelmez hayatımdaki yerini almıştı yine. Hiç gitmemiş gibiydi. Tek fark değişen hislerimdi belki de. Ne kadar kendime itiraf etmek istemesem de biliyordum. Aslında hislerim de değişmemişti, sadece bazı şeylere bakış açım değişmişti.

İYİ Kİ VARSINHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin