Peron 9 3/4

1K 46 3
                                    

-Marry-

V- Kızım senin için bir görevim var, benim için Harry'yi göz önünde tutucaksın ve arkadaşı gibi davranacaksın! Dumbledor'a dikkat etmelisin! Yoksa foyamızı ortaya çıkarır! Beni anladın mı!?

- Elbette babacığım şimdi yüksek müsadelerinle Draco beni aşağıda bekliyor beraber peron 9 3/4 'e gidicez

Evet az önce babam ve benim konuşmamı duydunuz. Önce odama gidip üstüme siyah uzun ve kabarık sayılabilecek sade bir elbise giydim ve cadı şapkamı taktım o sırada kapı çalındı ve benim gir cevabımdan sonra Draco içeri girdi, o da hazırdı

D- çok güzel olmuşsun Marry bu cadı elbisesi sana yakışmış

M- tahmin ediyim babamla olan konuşmalarımızı öğrenmek istiyorsun değil mi Draco?

D- o kadar belli miydi?

gülerek evet dedim bu çocuk neden bu kadar şapşikki :D pekala sakinim

M- hadi gidelim treni kaçırcaz!

Malfoy'un annesi ve babasıyla beraber tren istasyonuna gittik ve Malfoy la beraber koşarak 9 3/4'e girdik bu çok eğlenceliydi! Ama şimdi plana yoğunlaşmalıyım Malfoy'a herşeyi anlattım o da işin içinde beraber Weasleylerden -şu bakamayacaklaronda fazla çocuk yapan saf kan ailelere resmen bi hakaret niteliği olan muggle-sever turuncu saç ailesi- biriyle oturan Potter'ın odasına girdik ve... ŞOK ŞOK ŞOK! BU O GÜN BANA DİAGON YOLUNDA TANIDIK GELEN ÇOCUK! Malfoy da anlamış olcakki aşağılayıcı laflarda bulundu bende tam katılacakken aklıma geldi; iyi kızı oynamalıydım!

- Draco! Çok ayıp! Bu arada ben Marry

Diye kendimi tanıttım ve Draco planımı anlayıp arkadaşlarıyla gitti bizde konuşmaya başladık, bu piçi bir kaşık suda boğmak istiyorum! Kendini bi bok sanan babam sayesinde ünlü olmuş piç Potter!

------------

Hiç oy yok ama taalak olarak durmasın dedim hadi biraz oy verin neyse çok konuştum votelayın PotterHeads :3 .s.s.s

Harry Potter ve Şeytani İkizحيث تعيش القصص. اكتشف الآن