"SWEET" DREAMS

216 10 0
                                    

Hikayeyi bitirdiğimi söylediğimi biliyorum ama imla kurarlarına uyarak belki adama benzetebilirim diye tekrar denemeye karar verdim umarım okursunuz ve beğenirsiniz ve bu hikayeyi okuyan herkese teşekkür ediyorum hepinizi çok seviyorum! Yorumlarda düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim ^^
💚🐍💚🐍💚🐍💚🐍💚
Çok uzaklardaki karanlık ve ıssız bir yerdeki Riddle Malikanesi'nde bütün ölüm-yiyenler masanın etrafında toplanmışlardı. Bellatrix Lestrange büyük masanın en başındaki koltuğun sağında oturuyordu. Solunda ise Bellatrix Narcissa Malfoy ve en başta da Lord Voldemort

V- Bütün ölüm-yiyen hizmetkarlarım, torunum Bellatrix Narcissa Malfoy'la tanışın onun sayesinde buradayım.

Bellatrix M.'un yüzüne pis bir sırıtış yayılmıştır gözlerindeki şeytani parıltı çok bellidir. Masanın üstünde bağlanmış olan küçük kardeşine bakarken en ufak bir üzüntü belirtisi bile yoktu. Küçük çocuk hala yaşamasına rağmen her yanı ölümcül yaralarla kaplıdır ve umutsuzca annesini bekliyordur. Lord Voldemort, Bellatrix M.'a gitmesini ve ailesine rol yapmasını, Voldemort'un derin uykusundan uyandığını büyük bir şokla öğrenmeleri gerektiğini söyledi ve Bellatrix M. bir anahtarla Kovuk'a gönderildi. Lord Voldemort ise şeytani planı karşısında şeytanice gülüyordu.

Kovukta ki yatak odalarından birinde Harry Potter yara izinin yanmaya benzer acısıyla uyanır bu uzun yıllar sonra ilk defa oluyordu ve gördüğü rüya kesinlikle hoşuna gitmemişti. Kesinlikle sadece rüyaydı ama Bellatrix Narcissa Malfoy'un onlar için bir tehlike uyandıracağını anlamasına da yeterliydi. Başını iki yana salladı ve yara izini tuttu o sırada ona endişeli gözlerle bakan Ginny'yi farketti.
G- Harry rüyanda sayıklıyodun ne dediğini anlayamadım uyandırmay-
Harry Ginny'nin sözünü bölerek lafa girdi
H- Ginny yara izim acıyor ve O'nu gördüm. Diğerlerini uyandırmamız lazım.
G- sakin ol tatlım belki sadece rü-
H- BEN NE GÖRDÜĞÜMÜ BİLİYORUM!
G- BANA BAĞIRMAYI KES! Sadece tekrar Sirius'a olduğu gibi olmasını istemiyorum Harry şimdi sakince rüyanı anlat bana.
Harry, Ginny'nin bağırmasınında üstünde bıraktığı etkiyle kendine geldi ve yara izini tutmayı bırakarak rüyasının her detayını ona anlattı.
G- Bellatrix tüm gece buradaydı buna eminim çünkü Lily'le konuşmayı kesmediler bir türlü seslerini duydum.
H- Biliyorum ama cidden ona ne kadar güvenebiliriz? Hatta Mary'e de güvenemeyiz babasının kim olduğunu biliyorsun ve üstelik sırf onu tekrar hayata döndürebilmek için eski dili okumayı öğrenmiş!
Fısıltıyla bağırdı Harry, Draco ve Mary'nin onu duyması isteyeceği en son şey olurdu.
G- Şizofrene bağladın Harry, Mary senin ikizin üstelik Hogwarts müdiresi ve kaçırılmış olan kişi onun oğlu hemde ölüm yiyenler tarafından!
Aynı ses tonuyla cevap verdi genç kadın tartışmaları kapı çalınana kadar sürdü içeriden onay alınca Rose içeri girdi
R- Kahvaltıya incel misiniz? Mary hazırladı sofrayı hiç büyü kullanmadan tüm sofrayı donatmış galiba deliriyor
G- Gördün mü bak bi de suçluyorsun kızı!
Genç kadın ve adam birbirleriyle atışmaya devam ederek aşağı indiler. Mary gerçekten de hiç büyü kullanmadan hazırlamıştı sofrayı ve tüm gece ayakta kalmıştı. Nasıl uyuyabilirdi ki!? Oğlu ölüm yiyenlerin elindeyken kimse ondan uyuyabilmesini bekleyemezdi! Draco için de aynı şey geçerliydi uykusuzluktan gözleri kanlanmış ve göz altları morarmıştı.
H- Tüm gece uyuyamadınız galiba?
G- Bu ne saçma soru Harry ben bile uyuyamadım herkes senin gibi duyarsız değil!
Scorpius mutfağa girer ve onlara bakar
S- Ne oldu şimdi bunlara?
R- Boşver onları akşama kalmadan eski hallerine geri dönerler. Fred'i gördün mü?
S- Hayır peki sen Bella'yı gördün mü? Meraklısı olduğumdan değil sadece güne huzurlu başladım ve alışkın olduğum bir durum olduğu söylenemez.
Scorpius göz devirirken Rose kıkırdadı. Harry ise kaşlarını çatarak sohbete katıldı.
H- Bellatrix yok mu?
R- Ve Fred'de yok.
H- Biliyordum! Kesin rüyam ger-
G- HARRY JAMES POTTER EĞER KELİMENİ TAMAMLAMAYA CÜRET EDERSEN SANA YASAL OLAN EN BÜYÜK LANETİ YAPARIM!
M- Ne rüyası?
H- Bilmiyormuş gibi yapma sen hiç bir zaman doğru tarafta olmadın hep karanlık taraftaydın ve o sürtük kızınla oğlunda öyle Gryffindor'da olması bir şeyi değiştirmez o Lord Voldemort'un torunu ve sende kızısın! SEN HİÇ BİR ZAMAN İYİ BİRİ OLAMAZSIN RIDDLE!
Mary ve Draco şaşkınlıktan ne yapacaklarını şaşırdıkları için ne diyeceklerini bilemeyerek orada öylece kalırlar sadece fakat Mary'nin saçları kırmızıya dönmüştür bile tam ağzını açacakken mutfağa Fred ve Bellatrix bahçe kapısından el ele girerler.
B- Bir şey mi kaçırdık?

Harry Potter ve Şeytani İkizWhere stories live. Discover now