Herşey çok "mükemmel"

978 22 1
                                    

Herşey planlandığı gibi gidiyor Potter 3 büyücü turnuvasına seçildi tabii ki babamın yardımcısı küçük bir ölüm-yiyen sağolsun. Ama o benim daha kim olduğumu bilmiyor. Çok az kişi biliyor daha kim olduğumu ve Draco'ya gelecek olursak tamam seviyorum ama babam öğrenirse ben ve Draco = ölü aşıklar.

C- Leydim artık yukarı çıkmalıyız ders birazdan başlar

Evet bu duyduğunuz ayı seside Crab isimli mankafaya ait -.- Bazen hiç ait olmadığınız bi yerde olduğunuzu düşündünüz mü? Ben nedense bu duyguyu hep hissediyorum... Sanki başka bi yere aitmişim gibi geliyor? Sanki muggle dolu bir okuldaki tek cadıymışım gibi veya cadı ve büyücü dolu bi odada tek mugglemış gibi, hayır bu kendini beğenmişlik değil, dışlanmış gibi hissediyorum. Bu hayata ait değilmişim gibi geliyor hatta bazen bunalıyorum bu histen duvarlar üzerime üzerime geliyor, tek bir soru soruyorum kendime sürekli neden ben? Neden Lord'un bir oğlu değilde kızı var? Annem kim benim? Hakkatende şimdiye kadar hiç düşünmemiştim kim di benim annem? Neden bu zamana kadar yanımda olmadı? Yoksa sürtüğün tekiydi ve tek gecelik bir ilişki sonucu istenmeden mi olmuştum? Ya da babam annemi hiç sevmediği için öldürmüş müydü ben doğunca? Belki de Azkaban'a atmışlardır o nu? Yüce Zeus! Ben Rawenclaw değilim ki!!! Nerden bulabilirim cevabı? Ordan bakınca çok mu zeki görünüyorum? Yanlış izlenim bırakmak istemem! Ben bunları düşünürken ders başlamış ben ne ara sınıfa girdim!? Herneyse ama ben bu çocuğun dersi izleyen şapşik suratını kemiri- tamam kendimdeyim dön önüne ve dersi izle Mary! Ama çok tatlıııı en iyisi siktir et dersi ve Draco'yu izle! Sen sus içses bozuntusu onun ne kadar taş, tatlı, şir- sustum ok. -.- aha bana bakıyo o da bana bakıyo olum! lan ayı öküzün trene baktığı gibi çocuğa bakarsan o da sana bakar tabiki! Qesss. iç seslerimle kavgayı bırakıp Draco'cuğuma döndüm hayır yani bi çocuk bu kadar taş olabilir mi? O da beni sevdiğine ve 2 kere öptüğüne göre niye çıkma teklifi etmiyo? Babam bu kadar güzel pasta yapmayı nerden öğ- tamam sustum .s.s.s o sırada hoca bana bakmaya başladı pardon daha doğrusu sihirli büyük mavi gözü bana bakmaya başladı bende hemen derse döndüm. Hmmm demek 3 yasaklı lanet çok kolay Crucio, Imperio ve Kadavra. Yapımlarıda kolay ama tabiki bunu profesöre söylemeyecek kadar zekiyim. Üzgünüm profesör Moody ama gerçek kimliğinizi biliyorum yani ya not verirsin ya da kimliğin açığa çıkar -.- Neyse nerde kalmıştık? Ha evet Draco ve mavi gözleri. Sarı saçlarda var tabi işin içinde Pek fazla kas yok ama idare eder. Tanrıııııım yardım et o çok taş ve dudakları *-* Aşk meleği-tanrısı-bebeği her ne boksan işte Eros'cuğum tebrik ediyorum beni götümden tam isabet vurmuşsun -.- ama hayır yani niye ben cınım biraz anlatsana!? aha yine geldik niye ben olayına. sana ne oluyo içsescağzım -.- hııı Zayn Müslüman bi kere taamı? .s.s.s lan sana ne oluyo!? neyse derse dönelim en iyisi.

M- Ders bitti haftayaki ödevleri yapmayı unutmayın!

Hepimiz dışarı çıktık. Ve Draco benim yanıma geldi onu tanımasam birazdan korkudan altına sıççak derdim ama onu tanıyorum ve bu yüzdende birazdan korkudan altına sıççak diyorum. Vay beee yok mu bi alkış İsviçreli bilim adamlarının bile varamayacağı sonuca vardı!!!! Susmassan eğer gafana davaylan dalcam iç ses -.- çok zekisin içindeki sese tavayla vuruyon valla ne diyim, doktor? o iyileşecek mi? şadap biç!!

D- Mar- yani leydim sizinle özel olarak konuşabilir miyiz? lütfen?

Oha :o resmen yavşadı .s.s.s bu sefer iç sesimi duymazdan gelmeyi başardım

M- tabii ki Draco ne istiyorsun?

D- bu-burda olmaz lütfen leydim beni izler misiniz?

Dedi ve ben onay verincede elimden tutup - ki o anda Miley kalbimde twerk yapıyo gibi hissettim - beni bi yere götürdü ve boş duvarın önünden üç defa geçtikten sonra bi kapı belirdi. Draco kapıyı açıp beni içeri soktu ve girip kapıyı kapadı bende etrafa bakmaya başladım. Büyük bi yerdi ve heryerde eski eşyalar vardı. Ben resmen hayranlıkla etrafı izlerken Draco yanıma geldi ve ellerimi tuttu. Bende onun o mükemmel mavi gözlerinde resmen kayboldum.

- Draco'nun Ağzından-

Derste sürekli Mary'yi izliyorum yapmayın ama! Kız mükemmel! Mor saçları ve yeşil gözleriyle... O'nun o yeşil gözleri için canımı bile feda edebilirim o mükemmel! Ama ne yazıkki Lordrun kızı! Olsun dedim bi kere onun için can feda diye beni öldürecek bile olsa O'na bunu söyliycem! O'nu sevdiğimi itiraf edicem! Moody dersin bitimini haber verince kalbim hızla atmaya başladı. Neyseki benimle gelmeyi kabul etmişti. Onu ihtiyaç odasına götürdüm. Ne!? Aklıma başka yer gelmediki!? o etrafa bakarken bende büyülenmiş gözlerle onu izliyordum. belkide itiraf edince beni öldürecekti? Mary'nin ellerini tuttum ve o da bana baktı ölmeden önce son gördüklerimin onun yeşil gözleri olmasında razıyım. Ve sonunda cesaretimi topladım.

D- Mary biliyorum sen Lord'un kızısın ama ben sana aşık oldum. Tamam aşık olmak için seni seçmeme kızacaksın ama ne yapabilirdim ki? Mükemmel yeşil gözlerin, güldüğünde yüzünde oluşan o mükemmel gamzeler ve seni sen yapan herşeye aşık oldum. Beni büyülüyorsun. Asanı bile sallamadan hatta büyülü sözlere bile gerek duymadan Imperio laneti altındaymış gibi heran her istediğini yapmaya hazırım ama çok güçlü olduğun veya baban Karanlık Lord olduğu için değil. Muggle olsaydında aynısını hissederdim çünkü sana aşığım hemde deliler gibi. Senin için ölmeye bile hazırım. Ve biliyorum bu söylediklerim senin için bir anlam ifade etmiyor ve beni sadakatsizliğimden dolayı öldürmeyi planlıyorsun. Ama ben buna hazırım yeterki son gördüğüm şey senin o mükemmel yüzün olsun.

Dedim ve gözlerimi kapatıp beni öldürmesini beklemeye başladım. Ama hiç bi şey olmadı sadece bana dolanmış kollar ve omzumda çilek kokan saçları olan birini hissediyordum. Gözlerimi açtım ve Mary'yi bana sarılmış halde buldum. Kollarımı beline sardım ve yüzünü bana çevirdi. Kafalarımız çok yakındı ve o ağlamış mıydı!? Ama neden?

-Mary-

O'nu öldürmemi nasıl bekler benden?

D- beni neden öldürmedin?

M- çünkü bir insan herşeyden çok sevdiği kişiyi öldüremez.

Bana şaşkınca bakmaya başladı

M- çünkü sana aşığım çünkü o muhteşem mavi gözlerinde kayboluyorum çünkü sen ve ben değil hep biz olarak düşünüyorum ikimizi çünkü senin için canımı verecek kadar çok seviyorum

Dedim ve bana yaklaşmaya başladı bende ona yaklaştım. En sonunda gözlerimiz kapandı ve dudaklarımız birleşti. o an bize sonsuz gibi geldi çünkü mutluyduk...

-----

Bok gibi bir bölüm oldu biliyorum ama gecenin dördünde yazarsam anca böyle olur kb. bu arada sınır koymayı düşünüyorum çünkü ilham perilerim beni terk etti bu bölümdende anlaşılabileceği gibi -.- neyse uzatmıyım yb +3 vote ve +1 yorumda gelir çok bi şey değil yani :D gören votelese yeter neyse daha fazla saçmalamıyım bu kadar yeter :D byes öpüldünüz :*

Harry Potter ve Şeytani İkizWhere stories live. Discover now