#10

1K 25 2
                                    

/o 8 měsíců později/

Už uběhla dlouhá doba od té doby co jsem opustila Justina a každý den je to lepší a lepší , samozřejmě to myslím ironicky .. . Každý večer jsem brečela a nebo se dívala jako největší blázen do bílé stěny a všechno okolo nechala plynout .

Bydlím v malém městečku v Arizoně kde bydlí hrozně málo lidí takže bydlím na opuštěném místě a nikdo tady semnou není jenom můj pes , je to čivava a jmenuje se Beth a je to chlapeček . Jsou mu 2 měsíce a našla jsem ho kousek od tud .

Justin se mě snažil několikrát volat posílal mi esmsky, hlasové zprávy a tak jsem si musela změnit číslo a všechno změnit . Z mých šedých vlasů se staly takové hnědo-červeno-fialové vlasy , jsme víc hubenější a vlasy jsou ještě k tomu delší . Přirovnala bych mojí délku vlasů k Arianě Grande .

Do práce NECHODÍM protože o mě skoro nikdo neví . Každý den uvažuji o tom jaké by bylo kdybych tam přece jen zůstala a nechala si to všechno vysvětlit no a tak jsem se rozhodla jít navštívit mého ex přítele a promluvit si s ním ale bojím se následků . Ano vím , opustila jsme ho takže bych se nedivila kdyby měl manželku , šest baráku , osm dětí a sto koček ...

Stojím před jeho barákem a váhám , nevím jestli dělám dobře a nebo ne . No uvidíme .

Zazvonila jsem a čekám , po asi půl minutě mi přijde otevřit Justin . O můj bože... Je vidět že je unavený, a vysílený , má kruhy pod očima a má obarvené vlasy na blonďatou barvu , má větší svaly než měl a také má více tetování než měl . Ano vidím to protože nemá tričko a je jen v šedých teplácích .

Hned jak mě uviděl jsem viděla jak měl ty jeho krásné jiskřičky v očích a slzy které mu kapaly po tvářích .
Klekl si přede mne a začal vzlykat . Pane bože takhle jsme ho ještě neviděla ..

Klekla jsem si k němu a vzala jeho obličej do dlaní a usmála se na něj . On dal jeho ruce na moje a začal mi přejíždět palcem přes mou pokožku .

"Jsi tady"
Šeptl a lehce se usmál ale stejně mu ty slzy kapaly .

"Jsem tady s tebou"
Usmála jsme se a víc se k němu nahnula a on to využil jako příležitost a víc si mě k sobě přitiskl a ruce dál okolo mého úzkého pasu a hlavu si položil na můj hrudník a začal mi do něj vzlykat .

"Justine , půjdeme dovnitř a popovídáme si ?"
Šeptla jsme mu do ucha a on jen zakýval hlavou do souhlasu a spolu jsme se zvedli a vešli do toho baráku kde to všechno začalo .

To jsem ale nevěděla že se všechno může do pár minut úplně změnit  ...

my unknown beautiful stalker 1 HOTOVOWhere stories live. Discover now