#13

1K 26 0
                                    

Sedla jsem si vedle něho a položila svou ruku na jeho záda a začala ho po nich jemně hladit . Ucítila jsem jak se pod mojim dotekem uvolnil a povzdychl si .

"Justine teď chci aby jsi mi všechno řekl . Chci aby jsi mi řekl co se tu všechno stalo . Den po dni , týden po týdnu menším po měsíci prosím . Chci ti pomoc protože vím že za to všechno mohu já takže teď mi všechno řekni do podrobna . A nezapomeň Miluju tě ."
Otočila jsme jeho obličej na mě a jemně jo políbila m ale to by to nebyl Justin kdyby ten polibek neprohloubil . Odtáhla jsme se od něj pohladila jo po tváři a dala mu polibek na čelo .

Tak mluv" pobídla jsme ho a chytla ho za ruku a připravila se na to nejhorší .

Jenže to jsme nevěděla že to může být ještě horší než sem si myslela

"No takže první 2 týdny jsem to moc neřešil protože jsem si myslel že se vrátíš nebo mi aspoň napíšeš no a tak jsem byl buď to doma u televize a nebo chodil ven a tak podobně . Po jednom měsíci se to ale zhoršilo . Byl jsem jako posedlý nad tebou , snažil jsem se tě najít nebo prostě nějak zkomunilovat ale prostě nic , jakoby se po tobě slehla zem . Takže tak to všechno začalo . Byl jsem ztracený ve svých myšlenkách a tak jsem si nevšímal ničeho okolo sebe a byl jsem jako kdyby mě někdo zhypnotizoval , jako by jsem bil nic prostě jako bych byl pouhá loutka se kterou si jenom někdo hraje . No po dvou měsících jsem propadl do drog a snažil se na tebe zapomenout jenomže to bylo ještě horší protože jsem měl představy jako že předemnou stojíš a tak no a tak jsem se z toho snažil dostat a taky se mi to povedlo po měsíci ale zase jsem propadl alkoholu takže jsem byl závislí na vodce a piva . No a pak když uběhlo už pět měsíců jsem to nezvládal a tak jsem se začal dělat a mlátit do zdi a bylo to jak bych byl jen já a moje vnitřní hlasy který se mě snažili potopit ke dnu . Taky se jim to málem povedlo kdybych nenašel tvé fotky . Nad téma jak si viděla dělal takmty věci nebo jsem nad nima brečel nebo jsem se nad nima řezal a prostě jsme byl zoufalí . Měl jsem různé představy že stojíš u mě a různé na mě mluvíš takže se dá říct že jsi byla můj strážný anděl . No a když si pak přišla a já tě uviděl myslel jsem si že jsi zase další můj výplod fantazie proto jsem si klekl před tebe abych to mohl všechno vstřebat , proto jsem tě pak potřeboval líbat a proto jsem tě prostě potřeboval . A tak skončili moje nejhorší noční můry které byli bouhežel realita .."

A tak jsem uslyšela nejhorší monolog mého přítele kterého nade vše miluju jak jsem mu zničila osm měsíců života . Po lících mi tekly slzy jako Niagarské vodopády a u něj  to nebylo jinak .

Náhla jsem se k jeho uchu a pošeptala .
"Lásko , moc mě mrzí to co jsem ti udělala . Zničila jsem tě a jak vidím tak si tě nezasloužím . Musíš si najít někoho kdo ti dopřeje být šťastným a kdo ti nebude takto hnusně ubližovat . Prosím odpusť mi co jsem ti udělala ..."
Začala jsme vzlykat protože už jsem to nedokázala držet déle . Justin se na mě co nejrychleji otočil a zvedl mi dá se říct hrubě bradu .

"Ať tě ani nenapadne mě opustit !!! Jediný kdo mě dokáže být šťastného jsi ty a nikdo jiný rozumíš mi ?! Nikdy mě nesmíš opustit jinak slibuju na sebe že se zabiju rozumíme si ??!!"
Zakřičel mi do obličeje jako naprostý blázen .

Náhlá jsme se k jeho rtu a jeho spodní set vsála a začala ho ucucávat . Pak jsme ho dala mezi zuby a popotáhla a pak ho pustila nebo ho spíše nechala vyklouznout z mého sevření a pak se hrubě přilepšila na jeho rty a hned mu jazyk strčila do pusy . Začala válka našich jazyků a já si to nejvíc užívala .

Sundala jsem mu triko a sjela rty na jeho krk který jsem začala opečovávat svými rty  . Potom jsem mu sundala tepláky rovnou i s boxerkama a odhodila za nás . Potom jsem si všechno sundala i ze sebe a sedla si na Justina obkročmo a otřela se o jeho ztopořený penis . Oba dva jsme si zavzdychali do úst .

Nadzvedla jsem se a rychle a tvrdé si ho do sebe zasunula .
"Oohjjjjoooo"zavzdychal mi Justin do ucha a já se mu otřela rty o ucho a začala se nadzvedávat . Justin chytl mě boky a pomohl mi abych se mohla nadzvedávat rychleji . Po chvilce jsem ucítila jak se do mě udělal tak jsem chtěla přestat ale on si mě přetočil pod sebe se širokým úsměvem na rtech a pak se zakousl do rtu a tvrdě do mě přirážel . Byly jsme jedno tělo ve stejné synchronizaci .

Po asi tak deseti minutách jsme se oba udělali a on se na mě svalil celou vahou .

Konečně je zpátky

my unknown beautiful stalker 1 HOTOVOWhere stories live. Discover now