#18

729 27 3
                                    

Vzbudila jsem se okolo sedmé hodiny ranní .
Sedla jsem si do tureckého sedu a narovnala si zádá .
Otočila jsem se na Justina který ještě spal . Vlasy měl do rozcuchu , jeho růžové baculaté rty pootevřené , jeho krásná potetovaná , nahá , svalnatá hruď se rovnoměrně nadzvedávala a přikrývka kterou byl přikryt mu schovávala to nejcennější a z druhé strany mu vykukovaly jeho krásné svalnaté nohy .

Pohladila jsem ho po lícní kosti na kterou jsem mu dala jemnou pusu a zvedla se z postele . Šla jsem do koupelny ve které jsem se rychle vysprchovala a pak šla do mě šatny . Vzala jsem si na sebe šedé tepláky a k tomu byla Justinovo tričko . S vlasama jsem se moc nepárala a tak jsem si udělala chaotický drdol .

Vyšla jsem z šatny a šla dolů po schodech do kuchyně kde na mě čekal Beth lety kolem mě poskakoval . Dala jsem mu do jeho misky granule a do druhé vodu .

Sobě jsem udělala tousty se šunkou , sýrem , okurkou a mazacím sýrem a šla si sednout ke stolu . Vzala jsem si svůj mobil a pustila si na něm písničky od Camila Cabello-crying in the club , tu miluju .

Prospěvovala jsem si a při tom projížděla instagram .
Zrovna hrála Camila Cabello-i know what you did like summer při které jsem tancovala a různé se kroutila . Po chvilce jsem ucítila na mých bocích něčí ruce a polibky na mém krku . Zaklonila jsem hlavu a položila si ji na něčí což asi nebo spíš určitě byl Justin a položila si ji na jeho rameno což pro něj i pro mě bylo lepší protože měl lepší přístup k mému krku .

Po chvíli zapojil i zuby a jazyk což už jsem nevydržela a otočila se rychlostí blesku k němu čelem a tvrdě napadla jeho krásné rty a opečovávala je svými . Oplácel mi hrubě polibky že kterých vyšli vášnivé polibky a my se dobelhaly ke stolu na který mě Justin položil a dával mi další polibky .

Možná by jsme se spolu i vyspali kdyby nás nevyrušil zvonek . Odtáhli jsme se a koukli se na sebe s nechápavým pohledem . Seskočila jsem ze stolu a řítila se ke dveřím . Koukla jsem se do zrcátka a tam byla policie .

Nevěděla jsem o co jde tak sem otevřela dveře a z mých úst jsme vypustila tiché 'dobrý den'
"Dobrý den jste Ann Gabrielle?"
"Ano to jsem já , můžu vám s něčím pomoci nebo poradit ?"
"Ano to by jste byla hodná , mohu se zeptat..
Znáte Justina Biebera?"

V tu chvíli jako by se kolem mě všechno zastavilo . Nevěděla jsem o co jde ale tušila jsem že to nebude nic dobrého .

Kdybych jen tak věděla

"A proč ho hledáte pokud se mohu zeptat ?"
"No hledáme ho kvůli vraždě pěti žen , osmi můžu a také za znásilnění vás a také za používání drog"

Dořekl svůj monolog za což mi vyrazil dech . Nechci aby šel do vězení ale nemohu uvěřit že by někomu ublížil .

"Mmm tak s tím vám nemohu pomoc protože toho pána neznám a mě nikdo nezneužil , mám přítele Tendra Mccarta který je teď v práci takže omlouvám se ale pomoc vám nemohu .."
"Emm dobře tak kdyby jste věděla neví tak mi zavolejte tady máte číslo....děkuju nashle"

Rozloučili jsme se a já rychle zavřela dveře a opřela se o ně . Nemohu uvěřit že by Justin někoho zabil ! Přece by tohle neudělal ... Rozplakala jsem se a svezla se dolů po dveřích . Hlavu si zabořila do kolenou a rukama si obejmula nohy .

"Lásko co se děje ?"
Přiběhl ke mě Justin a čupl si přede mne . Nemůžu se na něj ani podívat .

"Nech mě být!!"
Zakřičela jsem na něj s vyběhla do svého pokoje ale než jsem stihla zavřít tak tam Justin strčil nohu a kvůli tomu že je silnější tak otevřel dveře .

Šel ke mě ale každým krokem blíž ke mě jsem ustoupila jeden do zadu a ruce si dala před sebe na náznak že blíž nesmí , kroutila jsem hlavou do nesouhlasu a slzy se mi kutáleli po tvářích až na zem .

"Lásko co se děje ?"
Zase se ke mě přiblížil . Chtěla jsem ucouvnout ale to by za mnou nesměla být zeď do které jsem narazila . Justin se opřel o mě ruce které jsem sklopila pak dolů a přišel ke mě co nejblíž .

"Justine proč?"
Vyšlo ze mě pouhé jediné a pak jsem propadla v nekontrolovatelný pláč který nebyl tak lehký zastavit .

Kdybych věděla co mi řekne tak bych se ho vůbec nedotýkala

my unknown beautiful stalker 1 HOTOVOWhere stories live. Discover now