#25

587 21 2
                                    

15+

Probudila jsem se na hrozné píchání v mém bříšku,rychle jsem se zvedla do sedí s chytla se za břicho . Dala jsem pryč peřinu s koukla se na matraci která byla celá mokrá , ale od čeho. 
Bože praskla mi voda.

"Justine sakra vstávej praskla mi Ssssssssss voda." Zasyčela jsem a Justin se rychle zvedl do sedu a vystaršeně a vyjeveně se na mě koukl s otázkou v očích. Rychle se zvedl a běžel na mou stranu a zvedl mě do své náručí s rozeběhl se ven z pokoje po schodech kde seděl na gauči Jason a položil mě vedle něj.

"Kurva Jasone ona rodí a ty tu jen čumíš do té posrané televize.!"
Vyjekl Justin a bouchnul ho do ramene. "Tak ji odvez do porodnice ne?" Zařval a já se na něj Koukla jako stylem 'myslíš to vážně?' "Bro jsme kriminálníci a já ji mám odvézt do nemocnice? Hráblo ti?,musí porodit tady!" Vykřikl a otočil se na mě. Já je jen bolestivě sledovala .

"Kluci já rodím a vy se tady hádate?" Křikla jsem už vystresovaně. 

Justin mě zvedl do náručí a běžel semnou do pokoje pro hosty. Položil mě na postel a sundal mi tričko a kraťasy. Nekoukal se mi na ňadra což se dost divím.

Začali mi kontrakce. Začala jsem křičet a držela se za břicho.

"Lásko výdrž musíš ještě chvilku.
Kurva Jasone dělej!"
Zařval a pak se rozlítili dveře a v nich stal Jason s obrovskýma nůžkama a obvazem.

Dívala jsme se na něj s vyděšeným pohledem a bolestivě se šoupala ke kraji postele . Nechtěla jsem ani vědět co mají v plánu mi dělat a ani to vědět nechci.

"Lásko musíš se uklidnit"
Opakoval mi Justin dokola.
Kurva dělá si prdel? On tady vyleze s nějakýma obr nůžkama se kterýma mi chce rozříznout břicho a já se nemám bát ? Je kurva normální??!

"Co mi budete dělat?"
Řekla jsem vystrašeně.
Vážně se bojím..

"Musíme tě roztříhnout nemůžeš rodit normálně."
Řekl jako kdyby to byla ta nejjasnější věc a já nevěřila vlastním uším.

"To nemůžete,já musím porodit normálně!"zakřičela jsem , připadala jsem si jako v nějakém hororu.

Otočila jsem se na Jasona a viděla jak ohřívá nůžky nad plamenem svíčky.Oni to myslí vážně ? Neee to ne já to nechci.!

"Moc se omlouvám ale jinak to nejde." Řekl Justin a koukl se na mě lítostivě. Bože je jako psychopat, oba jsou jak psychopati.

Jason se ke mě začal nebezpečné přibližovat a podal Justinovi nůžky a pak ke mě přešel a v ruce držel dezinfekci. Začala jsem se klepat .

Sedl si vedle mě a sundal mi podprsenku, nastříkal mi dezinfekci na mě obří břicho a rozmazal ji po mém břiše. Nechci to !

"A ani mi to kurva neumrtvíte?" Začala jsem se klepat a hystericky brečet s házet sebou.

"Musíme začít."řekl Justin s přešel ke mě Justin s nůžkami.

"Ne nechci prosím Justine nedělej to!!"křičela jsem jako smyslů zbavená a vrtěla sebou. Jason si sedl za mě s chytil mě za ruce a Justin si mi sedl na nohy a nůžky přiložil k mému podbřišku. Zařízl tam špičku a já zařvala bolestí,slzy mi vytryskly a já začala nanovo brečet.

"Ššššš lásko vydrž." Řekl s pak jsem jen ucítila tu nejhorší bolest v mém životě. Řvala jsme s brečela ale snažila jsme se tolik nevrtět aby neublížili miminku.

Zase jsme ucítila tu nesnesitelnou bolest a pak už jsem byla tak malátná že jsme si všímala jen Justinovo krvavý obličej a ruce s nůžkami které se opakovaně do mě zabodávali.

Když ta bolest lehce ustoupila Justin byl nade mnou skloněný a utíral mi pot z čela. lekla jsme se ho protože byl celý od krve.

"Co se děje?" Pošeptala jsem a dívala se na Justina.
"Jason šel unit mimčo a ty jsi omdlela , stihl jsem tě zašít." Lehce se usmál ale mě opravdu do smíchu nebylo. Hrozně mě bolelo břicho s hlava . Vůbec jsem netušila co se tady děje, bylo to zvláštní.

Snažila jsme si sednout ale bolelo mě břicho. Justin mě vzal do náruče a odnesl do koupelny kde mě položila o vany která za chvilku byla plná. Obarvila se lehce na růžovou od krve z mého břicha. Justin se opíral o rám futer a v obličeji měl ten výraz který nemám ráda. Bezcitný , neutrálný , kamenný , prostě psychopatický.
"Moc mě to mrzí."

Promluvil po chvilce ticha. Kývla jsem hlavou a na břicho si položila břichu. Bolestně jsme zasyčela a ruku stáhla. Sedla jsem si s koukla se na Justina s otázkou v očích. Kývl s vydal se ke mě. Vzal mě do náručí a nesl do našeho pokoje protože ten pro hosty byl celý od krve. Mé krve.

Položil mě na postel a přešel ke skříni ze které mi vyndal kalhotky s jeho tričko. Pomohl mi se obléct a já se přesunula ke kraji posteli a nohy si dala na zem.  Justin si sedl vedle mě s bylo to divné, nevěděli jsme co říct ani co dělat.

"Justine"šeptla jsem a Justin se na mě otočil .

"Hmm?" Koukl se na mě .
"Polib mě.!?"šeptla jsem a pohladila ho po tváři . Přiblížil se ke mě a chytil mě za boky , přitáhla jsem si ho za zátylek blíž a slastně ho políbila.

Chvíli jsme se líbali ale pak někdo vešel do pokoje.

my unknown beautiful stalker 1 HOTOVOМесто, где живут истории. Откройте их для себя