~ p r o l ó g ~

1.3K 103 10
                                    

Jin

Stál som pri okne a sledoval,ako to auto odchádza. Hľadel som na Namjoona,ako tam stojí a zhlboka dýcha. Robí to vždy,keď mu je doplaču.

Odstúpil som od okna a sadol si na svoju posteľ,ktorá bola oproti tej jeho. Naša izba je dosť komická. Namjoon má všetky veci zladené do čiernej,sivej alebo bielej,zatiaľ čo ja mám všetko v rúžovej,modrej alebo v inej veselej farbe. Och,ak sa pýtate prečo mám s ním izbu,tak je to preto lebo Yoongi sa dal dokopy s Jiminom a Tae zasa s Jungkookom. Áno,je pravdou,že v tejto skupine sme trošku,inak orientovaný. Keby len fanúšici tušili,že tie ich fanfikcie a fan-arty sú reálne,heh.

Začul som,ako buchli dvere. Postavil som sa,vyšiel na chodbu a kráčal ku schodom. Už odtadeto som počul,ako plače. Zišiel som schodami a uvidel Namjoona,ako sedí na zemi,opiera sa o dvere a plače.
Na krku mu bolo vidieť jasné cucfleky a kúsance. Škoda,že neboli odomňa.

,,Joonie~" prehovoril som.

Pozrel sa na mňa tými jeho nádhernými očami,ktoré boli umáčané od sĺz.

,,Odkopol ma," zavzlykal.

,,Och," prehovoril som. Bol som rád,že je konečne slobodný. Aspoň mám šancu si ho získať. Áno,viem. Som sebec,ale chápte ma! Pol roka som sa musel dívať na neho,ako sa bozkáva s iným.

,,Prečo,ešte nespíš?" spýtal sa a postavil sa na nohy.

,,Yoongi a Jimin boli moc hluční," zamumlal som a pretrel si oči. Samozrejme,že som 'zabudol' povedať,že som čakal na neho,kým príde.

,,Naozaj? Tak im to zajtra dáme vyžrať. A teraz poď,mali by sme ísť spať," objal ma okolo ramien a usmial sa.

To bolo naposledy,čo som videl jeho úsmev....

s m i l e  (namjin/bts)Where stories live. Discover now