3.Kapitola

887 92 6
                                    

Jin-ešte v ten večer

Ležal som rozvalený na posteli a sledoval spoza okna,ako zapadá slnko. Hoci bol večer,doma som bol len ja a Hobi,ktorý pred hodinou zaspal pri telke s ovládačom v ruke. Yoongi,Jimin,Tae a Kookie šli do mesta a Jonnie,šiel so svojou mačičkou ku veterinárovi. Ticho dúfam,že sa vráti v triezvom stave.

Viečka mi oťaželi,čo bol signál aby som sa zdvihol a šiel sa osprchovať. Postavil som sa na rovné nohy,vzal si čierne boxerky s vyblednutým ružovým tričkom a prešiel do kúpeľne,ktorú sme mali prepojenú s izbou, a zamkol som. Nerád by som,keby mi sem niekto vbehol. Hoci,taký Namjoon by mi nevadil.

Namjoon

Vošiel som do domu a spolu s malým Rapmonom na rukách, a plnou taškou nákupu, som prešiel do obývačky,kde si pochrapkával Hobi.

,,Hobi," drgol som do neho a on sa strhol.

,,Prepáč," hlesol som.

,,Uhmm~  Čo chceš,Namjoon?" zamrmlal a vypol telku.

,,Kde sú všetci?" spýtal som sa.

,,Uhmmm,Yoongi a ostatný zaľúbenci šli niekam..no,niekam. A Jin? Ja neviem,daj pokoj. Chcem spať," pomrvil sa pokračoval v spánku.

Uchechtol som sa a odišiel hore do svojej izby,kde som položil svojho milovaného kocúrika na svoju posteľ.

,,Zostaň," povedal som mu,hoci pochybujem,že mi rozumel.

Začal som vybaľovať nákup,ktorý pozostával z veľkého pelechu pre Rapmona,hračiek a veľa podobných somariniek.

Zrazu sa otvorili dvere na kúpeľni a stál nich Jin. Do nosa mi 'udrela' jahôdková vôňa jeho šampónu a môj zrak upútalo jeho polonahé telo. Zdá sa mi to alebo on opeknel? Nikdy som Jinovi nevenoval nejakú pozornosť,čo sa týky príťažlivej stránky. A asi,som spravil veľkú chybu,keďže bol naozaj krásny.

,,Aspoň zavri ústa,keď na mňa zízaš," zasmial sa a ja som odvrátil zrak. Cítil som,ako sa mi líca sfarbujú do červena. Zostalo mi trápne.

No,Jin to akokeby nevidel,keďže celú svoju pozornosť presmeroval na Rapmona, s ktorým hneď začal mazliť.

,,Ako sa volá?" spýtal sa.

,,Rapmon," odvetil som a sadol si na posteľ vedľa neho.

,,Už ti niekto povedal,že si narcista?" zasmial sa opäť a ja som len mykol plecom.

,,Ale je rozkošný," dodal Jin a opäť sa s ním začal mazliť.

Jin

,,Postrážiš ho? Dám si len sprchu?" spýtal sa ma Joon a ja som prikývol a ďalej sa venoval malému Rapmonovi,ktorý bol rovnako rozkošný ako jeho majiteľ.

Ľahol som si a začal fetovať vôňu perín,ktoré boli nasiaknuté jeho vôňou.
Maličký sa mi uložil na brušku a zaspal. Vonku,už bola tma a na mňa,opäť,dopadla únava.

Mal som pocit akoby som zaspával v jeho náručí~

Namjoon

Natiahol som na seba len čierne tepláky a vyšiel von z kúpeľne. Otváral som okni,keď sa mi naskytol ten najroztomilejší pohľad na svete. Jin spal na mojej posteli s Rapmonom na brušku. Pery mal jemne pootvorené a črty mäkké. Vyzeral ako malé bábo.

Zavrel som okno a sadol som si na posteľ k nim. Najprv som chcel Jina zobudiť,ale nemal som to srdce. Rapmona som opatrne preniesol do peliešku,zhasol svetlo a ľahol si späť k Jinovi. Opatrne som ho prikryl čiernou dekou a chcel sa odtiahnúť,keď sa mi ten maličký natisol na hruď. Musel som sa nad tým pousmiať. Tak som teda prikryl aj seba a stiahol ho do objatia.
Netrvalo dlho a zaspal som.

s m i l e  (namjin/bts)Where stories live. Discover now