~ e p i l ó g ~

1K 98 21
                                    

Jin

Sedel som na stoličke a šťuchal prstom do Namjoona. O desať minút máme koncert,ktorý je súčasťou našej comeback show.

,,Zlatko?" ozval sa Joon a stále pozeral do mobilu.

,,Áno,láska?" usmial som sa a ďalej ho šťuchal do ramena.

,,Baví ťa to?" pozrel na mňa a ja som sa zatvárol ' alà stelesnená nebinnosť.'

,,Poď ku mne," pristiahol si ma a ja som sadol jemu na kolená.

,,Áno,daddy~" milo som sa usmial.

,,Neprovokuj," chytil pevne za zadok.

,,No,neviem kto tu provokuje," nahol som sa k nemu a začal ho jemne bozkávať. On spolupracoval.

,,Chalani, je čas," oslovil nás Jimim a my sme sa boli nútení odtiahnúť.

,,Milujem ťa," zašepkal mi do učka.

,,Ja teba,viac," usmial som sa spokojne som cupkal za ostatnými.

Namjoon

Nádych - výdych. Ide sa na to. Ja a chalani sme vyšli na 'stage.' Bolo tam teplo. Moje uši ohlušoval rev fanúšičiek a fanúšikov. Svetlá oslepovali moje oči. No,nevadilo mi to. Práve naopak. Miloval som to.

Postupne sme sa prihovárali fanúšikom a formálne sa predstavili. Srdce mi búšilo rýchlejšie ako obyčajne. No, na vine nebolo toto tu. Bolo to niečo iné.

,,Predtým ,ako začneme, chcem sa priznať," ozval som sa a hala stíchla a chalani na mňa prekvapene pozreli. Až na Yoongiho, ten sa len chápavo usmial a kývol mi, aby som pokračoval.

Spravil som krok dopredu a zhlboka sa nadýchol.

,,Klamal som vám. Klamal som vám ohľadom veci, na ktorú z niektorí vás už dlho čakáte. Ja nečakám na svoju pravú. Ja som ho už, totižto, našiel," otočil som sa k Jinovi a nastavil k nemu ruku. Ten na mňa prekvapene pozeral, ale chytil ma za ruku a podišiel ku mne. Videl som, ako sa mu slzy derú do očí. Fanúšikovia pišťali a ja som sa musel zasmiať.

,,Tento človek je niekto, koho milujem. A aj keď som mu ublížil, odpustil mi a preto ho ešte viac milujem," pritiahol som si ho k sebe a pobozkal ho. A on spolupracoval. Bozkávali by sme sa ešte dlho, keby nás Yoongi od seba neodtiahol.

,,Toto si nechajte na doma," usmial sa a Jin s ružovými líčkami sa vrátil k ostatným. Ja som sa tiež zaradil späť a show mohla pokračovať.

No úprimne, nevnímal som to. Bolo to už súčasťou mňa, rovnako ako ráno vstať a nadýchnuť sa. Ľudia, čo sú tu majú radi našu hudbu. A chalani čo tu, stoja po mojom boku sa majú radi rôzne veci. Yoongi spánok, Jimin tanec, Tae provokovanie ostaných, Kookie vyžieranie sladkostí, Hobi sa rád smeje, Jin má rád ružovú farbu a ja...ja mám rád Jina.

~end

hádam za to, že je koniec , nezabijete. ukončila som to preto lebo mám nápady na iné príbehy a nechcem tento príbeh kaziť svojou nekreativitou. ďakujem každému, kto túto podivnosť čítal, najmä Kim_Sabi_92 a ParkEli95 za ich milé komentáre, ktoré mi naozaj moc pomohli nie len v písaní príbehov.♡ ďakujem,každému.
tanny

s m i l e  (namjin/bts)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن