Ziua de nastere

11.6K 324 98
                                    

De 2 saptamani ma tine închisa între patru pereti nu mai suport stau in camera asta nenerocita...cică ma tine sechestrata aici ca sa nu mai fug din nou.În astea 2 saptamani am vorbit decat cu Miranda cand vene pe furis sa-mi aduca mancare.Omul asta le-a ordonat servitorilor sa nu vorbeasca cu mine,si sa nu imi aduca nici mancare...asta e bolnav psihic cum sa lasi un om flamand...doamne fereste.E bine ca Miranda nu la ascultat...si mi-a adus mancare...stapanul asta nu are pic de suflet...cred ca a fost crescut de animale...dar nici de animale nu cred ca a fost crescut si animalele au suflet.Omul asta cred ca a trait in dupa legea junglei...dar nu înteleg el cum a devenit asa de rau...de crud...fara pic de suflet si de omenie.Sigur o sa aflu de ce se comporta așa.

Aud usa cum se deschide iesind la iveala corpul Mirandei,care avea in mana dreapta o tava plina de mancare.Închide usa dupa ea si aseaza tava pe masa...se apropie de mine si se asseaza pe pat langa mine.

-Cum te simti?întreaba ea

-Groaznic...sunt plictisita si ma si doare capul...parca imi bubuie.spun eu punandu-mi mana pe frunte

-Stai...putin ca ma duc sa-ti aduc o pastila,da?

-Bine...te astept!

-Vrei sa-ti aduc o cafea?întreba ea

-Sigur ca da...multumesc!spun eu zambind

Iese pe usa si o încuie la loc...chiar m-am atasat de Miranda este o femeie blanda si buna la suflet...chiar are grija de mine...îmi aminteste de mama....ce dor îmi e de ea si de Daniel.Îmi amintesc cum era înainte ca mama sa se îmbolnaveasca...era o femeie zambitoare...mergeam in parc...mancam inghetata..radeam.Asa petrecem zilele de nastere asa ar fi trebuit sa petrec si ziua asta cu familia nu sechestrata aici.Amintindu-mi momentele acestea încep sa plang.

Usa se deschide si pe ea intra Miranda cu cafeau si pastila...se apropie de mine si imi intinde pastila...eu inghitindo.

-De ce ai plans?Stii ca nu îmi place cand te vad asa.spune ea stergandu-mi lacrimile

-Tu...Miranda...îmi amintesti de mama...esti asa de calma si  buna la suflet lafel ca mama.Îmi e foarte dor de ea si de fratele meu.În loc sa-mi petrec ziua de nastere cu familia mea mi-o petrec sechestrata aici.spun eu plangand

-Scumpo...chiar nu stiam...ca este ziua ta de nastere...la multi ani!Credema draga mea si eu as vrea sa te trimit înapoi acasa dar nu am cum.Dar uite ca sa te fac fericita o sa-ti fac un tort de care vrei tu!spune ea tinando in brate

-Ar fi minunat!

-Cu ce vrei sa fie tortul?

-Hmm...cu vanilie!spun eu zambind

-Uite asa îmi place sa te vad...zambind!Mananca clatile,... bea cafeau ca eu trebuie sa ma duc la tort.

-Bine!Si multumesc

-Cu placere,scumpo!

Se ridica de pe pat si pleaca...ma duc la masa si ma apuc sa mananc si sa beau cafeau.

.........................

Dupa 20 de minute

Au fost super gustoase clatitele...ma ridic de la masa si ma indrept spre baie sa-mi fac un dus ca sa ma relaxeze.Las hainele pe gresia rece din baie si intru in dus...aplic gelul de dus cu vanilie pe tot corpul....

Ies intr-un prosop si ma imbrac in

Ies intr-un prosop si ma imbrac in

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Demonul cu ochi de îngerWhere stories live. Discover now