Petrecerea

8.8K 295 29
                                    

Boxele rasanau de jos puternic trezindu-ma din somn...Ce naiba?...ma frec la ochi usor si ma ridic in sezut stau cateva clipe si ma ridic din pat imi dau pijamalele jos si deschid dulapul imi aleg hainele si ma imbrac in :

ma frec la ochi usor si ma ridic in sezut stau cateva clipe si ma ridic din pat imi dau pijamalele jos si deschid dulapul imi aleg hainele si ma imbrac in :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Cobor scarile in graba aproape impidcandu-ma in sufragerie era party dar ce mai party baieti sunt beti morti si fetele pe ringul de dans aproape dezbracate decat imbracate unele cu parteneri altele singure, parca as fi din nou la clubul de la care am fost cumparata mirosul de tutun si bautura predomina in incapere si doar reflectoarele colorate luminau incaperea spatioasa.

Dar tot nu inteleg ce e cu petrecerea....si de ce la ora asta?ha?...m-am saturat vreau sa dorm si eu o noapte intreaga fara intreruperi...dar in casa asta se vede ca nu se poate in fiecare noapte stapanul vine cu o tarfa si eu trebuie sa suport cum se omoara unul pe altul in pat...omul asta nu stie sa vina cu o curva care e pe mute.Îl caut pe stapan cu privirea si îl zaresc la masa cu niste barbati si o tarfa pe picioarul lui...blehhh

Ma indrept spre el in graba...el radea cu ceilalti din jurul lui....ce mai om.... ajung in fata lui.

-Ce e cu petrecerea?intreb eu direct

Isi indreapta privirea spre mine si mai ai un fum de tigara...incepand sa ranjeasca

-Sonia...arunca-mi si mie tigara!spune catre curva care era pe piciorul lui

-Bine...dragule!spune ea cu vocea ei pitigaiata

Se ridica apucand tigara in mana si pleca.Unul dintre barbati imi impinge cu picioarul un scaun...eu asezandu-ma pe scaun acum fiind fata in fata cu stapanul privindu-ne intens in ochi, el savurandu-ma din priviri...ma simt cam incomod nu suport cand cineva se holbeaza la mine.Apuca paharul plin cu whiski si il duce spre buze turnand tot paharul pe gat.

-Baieti,lasati-ne singuri!spune el dur

Acestia se indeparteaza de noi si imi intorc privirea spre stapan care se apropie de mine...vine in spatele meu unde stateam pe scaun.Se apropie de urechea mea lent simtindu-i mirosul de parfumul amestecat cu tigari si cu whiski.Cu o mana imi mangaie gatul usor si imi sposteste la ureche.

-De ce ai venit,...iti era dor de mine?sopsteste el lent si rar

-Pff...mie dor de tine? am venit sa te intreb ce e cu petrecerea...nu de alta!spun eu intorcandu-mi privirea

-Off draguta de Vale atat de inocenta,de pura,sexi...si numai a mea!spune el ranjind

-Stii ce...eu ma duc sus ca se vede ca nu am cu cine discuta...vorbim maine cand nu mai esti beat!spune eu vrand sa plec

Ma apuca de brat si ma trage mai aproape de el.

-Unde pleci baby?apucandu-ma de talie

-Da-mi drumul...si dute la o curva aia de Sonia!spun eu rastindu-ma la el

Demonul cu ochi de îngerWhere stories live. Discover now