Ai face asta pentru mine?

7.5K 233 38
                                    

Ma trezesc brusc din cauza unui cosmar am visat ca eu eram cu Nick si acel frate vitreg al lui Lucas era intr-un depozit parasit  si a indreptat pistolul spre mine sa ma omoare a apasat pe tragaci si Nick..Nick sa pus in fata glontului si a cazut la pamant si eu vazand scena am luat arma lui Nick din mana si am tras in Lucas si inainte sa-si dea ultima rasuflare Nick mi-a spus te iubesc ai grija de tine iubito.De aici sa intrerupt totul a fost cel mai rau cosmar din viata mea parea asa de real acum stiu nu il prea suport pe Nick dar sa aruncat in vis in fata glontului care era pentru mine si a zis ca ma iubeste si plus l-am omorat si pe nenorocitul acela.

Lacrimile isi fac aparitia pe fata mea reluandumi-se imaginile din vis in minte una cate una parca ar fi fost real dar mai bine ca a fost decat un cosmar poate din cauza grijilor acumulate ieri sau nu stiu pentru ce am visat asta dar stiti cum e vorba unele vise sau cosmaruri pot deveni realitate.

Usa este deschisa lent si pe ea intra in camera acel acel parfum care inspira maturitate si irezistibilitate acel corp inalt si bine structurat plin de muschii dezvoltati acel par negru ca noaptea acei ochii albastri ca oceanele si acel zambet alb si irezistibil cu tot cu gropite care îi contureaza perfect fata.

-Micul de jun servit la pat my lady!spune el asezand tava cu mancare la marginea patului

Imi sterg repede lacrimile cu palmele zambind fals la sfarsit pentru a nu-si da seama.Cred ca ma observat bate din picior cu mainile incrucisate si cu o spranceana ridicata.

-De ce ai plans?intreba el asezandu-se pe marginea patului langa mine

-Nu am....

-Sigur ca nu... ti-a intrat ceva in ochi cat de prost ma crezi haide spune ,promit ca nu ma supar!spune el intrerupandu-ma

-Pai...stii noaptea asta am visat ca noi doi eram intr-un depozit parasit si cu acel frate vitreg al tau Lucas a vrut sa traga cu pistolul in mine si tu te-ai pus in fata mea si a tras in tine si tu ai cazut la pamant si eu ti-am pistolul din mana si am tras in el si nu stiu cred ca l-am omorat si tu cu ultima suflare mi-ai spus ca ma iubesti sa am grija de mine si atunci m-am trezit.spun eu inepand sa plang in tacere

-Off prostuto, este doar un vis si eu sunt aici cu tine nu iti fie frica!spune el

-Dar...

-Fara dar haide mananca ca dupa trebuie sa mergem la mall sa-ti luam haine!spune el

-Stai noi nu eram in avion?spun eu dandu-mi seama ca nu suntem in avion

-Pai...nu tu dormeai cand am ajuns si am zis sa nu te trezesc si te-am adus aici asta este noua noastra casa pentru un timp!spune el

-Aaaa ok...si mergem la mall?spun zambind pana la urechi

-Da dar haide mananca...si uite ti-am cumparat hainele astea ca sa te imbraci cu ele cand mergem la mall.spune el scotand dintr-o plasa niste haine

-Ok bine...

-Sa cobori dupa ce mananci si sa te imbraci  si sa cobori in living.

Pleaca fara sa mai spuna nimic si ma uit curioasa ce mi-a adus sa mananc.

Paste indrazneata incercare imi plac mult sunt super delicioase cu sososul acela de rosii peste miami....

Dupa ce mananc pun tava pe o masa din camera ma uit prin jur si inspectez camera predomina cele doua non culori alb si negru dar tot imi place are un spirit de incredere.Cam asta imi inspira.

Cam asta imi inspira

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Demonul cu ochi de îngerWhere stories live. Discover now