Am scapat de data asta

7.9K 271 6
                                    

Stau aici in camera asta nenorocita de o saptamana de la moartea lui Fede...chiar imi pare foarte rau...ca a murit dar vroia sa ma dea unui necunoscut...cine stie ce mi se intampla acolo daca aici mananc bataie de la moartea lui Fede inca si acum mi se deruleaza imaginile in minte...a murit  sunt sigura dar Nick nici macar nu ma lasat la inmormantare din omenie sa merg...dar nu am stat aici...in zilele astea nu prea am mancat nimic .De mama nu mai stiu nimic de atunci...chiar imi e foarte dor ea,de zambetul ei si de vorbele dulci care imi alina sufletul de fiecare data,trebuia sa o ascult si nu merg la club...incep sa ma urasc singura pentru greseala asta sincer mai bine nu ma mai nasteam.

Sunt scoasa din gandurile si din amintirile dureroase de usa camerei care este trantita de perete cu putere iesind la iveala un corp musculos si inalt...cu ochi inghetati se apropie clatinandu-se dintr-o parte in alta...se sprijina de clanta usi si isi indreapta privirea spre mine aparandu-i un ranjet pe fata.Mirosea a parfum barbatesc scump si alcool,parul îl avea ravasit in toate partile adica intr-un fel arata foarte bine ciufulit,dar ce gandesc eu aici.Vrea sa se apropie de mine dar eu ma departez cu pasi mici in spate izbindu-ma de peretele rece al camerei.

-De ce ai venit?,nu iti ajunge cat mai batut?spun si îi arat vanataile de pe corp

-Nu am venit pentru asta am un alt motiv!spune el prinzandu-ma de talie

-Lasa-ma!spun eu incercand sa îi indepartez mana

-Baby nu te mai zbate...o sa termin repede,promit!spune el si ma tranteste in pat urcandu-se peste mine

-Nu...da-mi drumul!!tip eu incercand sa îl împing dar fara nici un rost nu se clinteste

Imi rupe tricoul de pe mine ramanand doar in sutien se holbeaza la mine tinandu-ma strans de incheitura mainilor sus...scancesc de durere ,strange foarte tare...imi mangaie cu varful degetelor gatul coborand la sani.

-Da-mi drumul te rog!!tip eu din toti plamani

-Ajutor...!!da-mi drumul!!tip eu

-Shhh fi cuminte!!spune el langa urechea mea

-Nuuu....ia-ti mainile dupa mine,nu ma atinge!tip eu la el si îmi eliberez o mana dinstransoarea lui si îi trantesc o plama peste obraz

-Aaa...pisica are ghiare lasa ca ti le scot eu imediat...eu am vrut sa fiu bland dar se vede ca tu nu vrei asta!Pregateste-te pentru ce va urma!Asa va fi tot restul vietii tale.

Spune asta si ma musca brutal de gat cu dintii inrosindu-mi pielea sigur peste cateva ore se va invinetii...eu tip de durere la fiecare muscatura a lui e ingrozitor...ma doare...

-Te rog...iarta-ma ma doare!reusesc eu sa spun plangand

-Baby asta e doar inceputul...si nu ma intereseaza ca te doare nu te-a durut cand mi-ai dat palma lasa ca vezi tu!spune el

Vrea din nou sa se apropie de gatul meu dar este intrerupt de un ciocanit in usa...doamne slava tie...rasflu usurata se da jos de pe mine.

-Ce e?tipa el nervos si deschide usa

-Domnule....fratele dumneavoastra a venit si...

-Si spunei ca am treaba si vin eu dupa!spune Nick nervos

-Domnule...insista si spune ca are ceva important sa va transmita...!spune barbatul speriat

-Bine...spunei ca cobor acum!spune Nick si ofteaza nervos

Barbatul acela pleaca si Nick se apropie de mine si îsi infinge mana in parul meu strangand.

-Sa nu crezi ca ai scapat...o sa continuam ce am inceput!spune el si isi indeparteaza mana si pleaca trantind usa

Incep sa plang zgomotos vars lacrimi amare...pentu el...de ce imi face asta...nu mai suport el nu simte nimic pentru  mine este un mare monstru stie doar sa raneasca oameni atat stie.Ma simt ca un gunoi, o carpa.Dar nu inteleg de ce pe mine ma ales? erau alte doritoare eu nu...am o famile de intretinut.

Ma indrept spre baie...si intru uitandu-ma prima data in oglinda...nu mai sunt eu Vale cea fericita si zambitoare arat groaznic am niste cearcane adanci,fata palida si fara nici un sens ,ochi rosi de la plans,parul ravasit in toate partile aprope arat ca un zombi.Capul ma doare ingrozitor la fel ca gatul care este vanat.Dau drumul la robinet si ma uit cum curge cam asa este si viata trece asa de repede de nici nu iti dai seama.Imi pun apa in maini si imi dau pe fata ma sprijin cu ambele maini de chiuveta uitandu-ma in pamanant...daca m-as sinicide cine mi-ar duce lipsa stiu eu raspunsul nimeni...nimanui nu-i pasa de mine sunt un nimic si nimeni nu o sa-mi duca lipsa.Ma intristez mai rau incepand sa plang.

-Fi puternica Vale!imi spun eu

Ies din baie inchizand usa afara deja se inserase ma imbrac in pijamale si ma pun in pat strangandu-mi picioare la piept...mai mult ca sigur intr-o zi o sa ma violeze...si eu nu o sa ma pot opune...sau cineva sa ma salveze...mi-e frica de el.



Buna dragilor am venit cu acest capitol nou nu stiu daca tuturor o sa va placa dar mai avem putin si ajungem 1000 de ochisori va multumesc super mult pentru voturi si pentru încurajari.

(823) de cuvinte





Demonul cu ochi de îngerWhere stories live. Discover now