πρώτη μέρα

30 5 0
                                    

Έλσα

Όλο το βράδυ οσο κουρασμένη και αν ένιωθα δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ένιωθα ότι κάτι σημαντικό είχα ξεχάσει αλλα καθε φορά που πήγαινα να το θυμηθώ το ξεχνούσα παλυ. Τελικά ομως με πήρε ο ύπνος λίγη ώρα πριν χτυπήσει ρυθμικά μια καμπάνα που ξύπνησε και εμενα και την Ραπονζελ η οποία πετάχτηκε σαν ελατήριο απο τα σκεπάσματα της φωνάζοντας

- Τέλεια τέλεια τέλεια πρώτη μέρα μαθημάτων ανυπομονώ !! Φώναζε χαρούμενη.

Εγώ παλυ δεν ήμουν τόσο ενθουσιασμένη και η έλλειψη ύπνου δεν βοηθούσε και πολυ. Αλλα τι μπορεί να παει στραβά?

- Έλσα?
- Ναι ? Απαντάω απορημένη
- μπορείς να μου κανείς μια μικρή χάρη?

- ναι φυσικά της απαντάω
- μπορεις να με βοηθήσεις να χτενισω τα μαλλιά μου ?

Με ρωτάει παλυ ντροπαλά, έχει παρά πολύ μακριά μαλλιά και μάλλον μονη της θα αργουσε πολυ ν τελειώσει οπότε συμφώνησα χωρίς να το ξανα σκεφτώ.

Τζακ

Ενας δυνατός θόρυβος σαν σάλπιγγα αντηχεί σε ολο τον χώρο ξυπνώντας μας βίαια απο τον λήθαργο μας. Κοιτάζω γύρο μου και βλέπω τις νυσταγμενες φάτσες του Ψαρι και του Χανς.
Προσωπικά δεν πολυ συμπαθώ αυτο τον ψωνισμενο, κατι δεν πάει καλα με αυτόν αλλα καλου κακου θα τον εχω απο κοντά. Μια δυνατή καθαρή φωνή με τραβά απο τις σκέψεις μου.

- όλοι οι μαθητές παρακαλούνται να προσέλθουν στο αμφιθέατρο σε 10 λεπτά με τις σχολικές στολές τους.

Τέλεια.... Λεω και πέφτω ξανα πίσω στο κρεβάτι μου....

Ψαρις

Ο τζακ κάτι μουρμούρα και πέφτει ξανα στο κρεβάτι του τέλεια... Το ενθουσιασμό που έχουμε όλοι μας .. Παω μεχρι την ντουλάπα και βρίσκω κρεμασμένες τρείς σχολικές στολές. Αρπάζω την μια και αρχίζω να ντύνομαι οταν ο Φαφούτης αρχίζει να παραπονιέται οτι πεινάει. Δεν είχαι και άδικο εχουμε να φαμε και εγω δεν ξερω πόσες ώρες ελπίζω να μας δώσουν μετα κάτι να φάμε.

Ολοι οι μαθητές φτάνουν στο αμφιθέατρο και περιμένουν υπομονετικά στην θέση τους μέχρι να εμφανιστούν οι καθηγητές.

- Σας καλωσορίζουμε και πάλη στο σχολείο μας! Ξεκίνησε να μιλάει μια ηλικιωμένη γυναίκα. Ειμαι η καλή νεράιδα η υποδιευθυντρια του σχολείου και για να μην πολυλογώ θα σας πως γρήγορα το πρόγραμμα μαθημάτων και μετα θα πατε στην τραπεζαρία για ενα θρεπτικό πρωινό.
Επιφωνήματα χαρας ακουστικαν αλλα η καλη νεράιδα έκανε νευμα να σταματισουν και συνέχισε

- Λοιπόν παιδιά τα μαθήματα χωρίζονται σε Κατηγορίες
Τα μαθήματα μαγείας οπου συμμετέχουν όσοι έχουν κάποιο μαγικό χάρισμα
Τα μαθήματα μαγειρικής για τα κορίτσια και τα μαθήματα ιπποτισμου για τα αγόρια

Έλσα
Η καλη νεράιδα μιλούσε πολυ ώρα αλλα εγω είχα μείνει στο πρώτο μάθημα. Αρα αυτοί ξέρουν ποια είμαι και τι είμαι η τι δυνάμεις εχω ? Δεν ξέρω αν αυτο είναι καλό.. Με ανησιχει ολο αυτό..

Πέρα από το ΤέλοςWhere stories live. Discover now