20 ❤3391 Kilometre❤

742 10 2
                                    

beyzaalkoc

"O gün, bana 'Sinemaya gidelim mi?' diye sordu. 3391 kilometre öteden, şehirlerce, denizlerce uzağımdan... Yanımdaki insanlar görmezken beni, o bana imkansız olduğunu bile bile 'Sinemaya gidelim mi?' dedi..."

Aylarca sesini duymadığınız, yüzünü görmediğiniz, duymadığınız, kokusunu bilmediğiniz, aynı sokaktan geçme ihtimalinizin dahi olmadığı, asla aynı fotoğrafın içinde dahi bulunamayacağınız, sizden kilometrelerce adalarca denizlerce şehirlerce uzakta olan bir insana aşık olurmuydunuz?

Bunu kendinize yapamadıydınız?

Bu bir mesafe hikayesi! İki insanın, birbirlerini görmeden duymadan aylarca gece gündüz konuştukları, birbirlerinin en yakını oldukları, ama birbirlerinden en uzakta oldukları, aralarındaki kilometrelere rağmen birbirlerine aşık oldukları bir mesafe hikayesi! Burası bizim gezegenimiz ve burada herşey anını bekler. Burası bizzim 3391 kilometrelik gezegenimiz...
-

"Seni görmem için yanımda olmana gerek yok. Ben seni gözlerim kapalıykende görebiliyorum. Zaten ben seni sadece gözlerim kapalıyken görebiliyorum..."

Wattpad Kitap ÖnerileriWhere stories live. Discover now