27 ❤Emanet Aşk❤

747 9 3
                                    

sumeyyezel

Açelya... Henüz beş yaşında küçücük bir çocukken, hayattaki tek varlığı babasını muamma bir yangında kaybeder. Olanlara bir anlam vermezken, adını bilmediği ölümü babasına yakıştırazken kendisini başka bir ailenin yanında, onların evinde bulur.

Babasının tek dostu olan Cevdet Eroğlu, küçük yaşta kimsesiz kalan Açelya'ya baba eli uzaktır. Kısa sürede alıştığı yeni ailesini hiç yadırgamaz küçük kız. Onlar sayesinde yeniden hayata bağlanır. Annesinin eksikliğini hiç göstermeyen bir kadın ile, babasının şefkatini aratmayan bir adamın doğmamış kızları haline gelir.

Gün geçer, devran döner... Çocuk yaşta girdiği evde, güzeller güzeli bir genç kıza dönüşür emanet kız çocuğu. Bir parçası haline geldiği bu aileyi canı kadar çok sever, özü gibi benimser. Fakat ne var ki, yüreği gün geçtikçe delice bir sevdaya tutulur. Cevdet beyin büyük oğlu Baran, Açelya'nın kalbinde hummalı bir aşk ateşi yakar. Onu deliye çeviren bu aşkın bir karşılığı var mı bilmez lakin beklemekten asla vazgeçmez Açelya. Öyle ki, Baran eğitim için Amerika'ya gidip senelerce dönmemesine rağmen sevgisinde zerre azalma olmaz.

Tüm umutlarını Baran'a bağlayan, içindeki aşkı sadakatle saklayan, sonu gelmeyen hasretine geceler boyu ağlayan, adı geçtiğinde bile yüreği sızım sızım sızlayan Açelya, Baran'ın eve dönüşü ile yıkılır. Sevdiği adam onun sonunu getirecek bir sürpriz ile döner evine, geçen yılların ardından.

Imkansızlığın hüzünlü kollarına düşer kalbindeki layezar sevda. Yılların beklentisi bir kuş gibi kanatlanıp uçar umutlarından. Ya vazgeçecekti herşeyden, ya da kalıp savaşacaktı gücünün yettiği kadar... Fakat hiçbir şey, tahmin ettiği kadar kolay olmayacaktı.

Wattpad Kitap ÖnerileriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin