73 ❤Nefretten Gelen Aşk❤

388 2 1
                                    

Esra269

Kalpsizler de aşık olabilir...
Hırçın, acımasız bir Ali ve onun masum kırılgan gelini...

Dans ediyorduk. Beni kollarında çeviriyor, sertçe göğsüne çarpıyor, benden hızlıca uzaklaşıyor ve aynı hızda bana doğru geri geliyordu.
"Bir gün gelecek Ali", dedim bağırarak...
"Becerdiğin bütün kadınlar için benden özür dileyeceksin. Şuan bunun mümkün olduğuna ben bile inanmıyorum ama Allah'ın ilahi adaletine inanıyorum! Bütün kadınlar için..." nefesim kesiliyordu sanki... söylerken boğazıma dikenler batıyordu.
Tekrar ayrıldık ve gözlerimin içine ifadesiz bir yüzle bakarak hızla beni kendine çekti...
Dudakları dudaklarımdaydı...
(15. Bölüm)
***

"Seviyorum seni!" dedi kükrer gibi. Koltuğunun altına iyice sıkıştırdı Elif'i ve göğsüne bastırdı sımsıkı. Bir eliyle de çenesini tutup yüzüne bakmaya zorladı sevdiği kadını. Gözlerinin içine bakarak heceleyerek konuştu. Üstüne basa basa.

"Seni seviyorum. Bunu o güzel aklına sok ve bir daha hiç çıkarma." Sonra kızın çenesindeki elini çekip, göğsüne koydu. Elof onun göğsüne dokunması ile kalbinin daha da hızlandığını hissetti. Nefesini tutmuş bir şekilde Ali'ye bakıyordu.

"Burası da kabul etsin beni," dedi Ali. Gözlerini bir an bile kaçırmadı sevdiğinden. Kızın elini tuttu ve kendi kalbinin üzerine koydu. Elif onun hızla atan kalbini hissetti. Kalbi sevinçle kanat çırptı. Bu kalp kendisi yüzünden böyle haldeydi değil mi? "Burası, senin için atıyor. Anladın mı beni?"
Elof öylece bakmaya devam edince dudaklarına doğru fısıldadı. "Bana anladığını söyle."
Güçlükle konuştu Elif. "Anladım."
(29. Bölüm)
***

Wattpad Kitap ÖnerileriWhere stories live. Discover now