34 ❤Lacivert - Zorbey Serisi I❤

694 7 0
                                    

lyssablack-

Loş ışıklarla bezenmiş, hoş piyano dokunuşlarının insanların kulağında yankılandığı, dans pistinde dışarıdan oldukça çekici görünen bu çift dans etmeye başladı, tüm davetlilerin meraklı bakışları önünde. Cesur, siyah takım elbisesinin içinde dik duruşu ve keskin bakışlarıyla oldukça asil ve yakışıklıydı. Kollarıyla sardığı lacivert elbiseli esmer kadın ise iri gözleri, dolgun dudakları ve kesinlikle mükemmel olan fiziğiyle baştan çıkarıcı gözüküyordu. Dışarıdan izleyenler için ikisi, kesinlikle harika bir çiftti. Ama sadece onlar için öyleydi...

Bütün gün beklediği an gelmişti işte Cesur'un. Kaçacak bir yeri olmadan Leylan'la eğlenmek çok güzel olacaktı. Üstelik bu kadarda yakınken...

"Senin rengin lacivert olmalı." dedi sessizce Cesur. Leylan'dan gelen sıcaklıkla birlikte hafif hafif savruluyordu bedeni. Kollarında tuttuğu güzel kadına baktı. Karısına...

"Neden?" diye merakla sordu Leylan. Cesur sözleri ilgisini çekmişti. Dikkatle Cesur'un gözlerine çevirdi bakışlarını.

"Çünkü..." diye başladı Cesur konuşmaya. Fısıldıyordu ve sesinde karşı konulamaz bir tını vardı. "Çünkü lacivert gecenin rengidir. Ve sen geceye o kadar çok benziyorsunki..."

"Geceye mi benziyorum?" Cesur derin bakan mavi gözlerini Leylan'dan ayırmıyordu. Şimdi söyleyeceği şeyler onu sinirlendirecek, ne diyeceğini şaşırtacaktı. Ve o, bunu yaparken çok eğlenecekti. Bu yüzden gülümseyerek cevap verdi karısının sorusuna.

"Evet, hem de çok. İkinizde fazla gizemlisiniz mesela. Çokta çekici, biraz kışkırtıcı ve oldukça dehşet vericisiniz. İkinizin de güzelliği can alıcı."

Hafifçe irkildi Leylan. Cesur'dan böyle şeyler duymak onun alışkın olduğu bir şey değildi. Kendini saran güçlü kollardan rahatsız olduğunu hissetti. Ama kocasıyla dans ediyordu ve dansı bırakamazdı. Derin bir nefes alırken rahatsızlığını Cesur'a belli etmemek için çaba sarfetti. Ve kendini rahatlatmak için güldü hafif bir sesle. Bu yaptığı şey Cesur'un yeni oyunu olmalıydı. Gülümsemesi genişledi genç kadının. Alaycı bakışlarla Cesur'u süzdükten sonra konuştu.

"Senin renginde siyah olmalı o halde." dedi. Sesi cezp ediciydi.

"Neden?" diye sordu Cesur gülerken. Küçük karısının bu aptal cesareti onun hoşuna gidiyordu. Onu... Etkiliyordu.

"Çünkü..." diye söze başladı Leylan. Kollarını biraz daha doladı kocasının boynuna. Bu hareketi Cesur'u etkilemek için yapmış olsa da onun kalp atışları da hızlanmıştı. Yine de belli etmeyerek tekrar gülümsedi:

"Çünkü siyah bütün ışıkları kendinde toplar. Çok bencildir." Dudaklarını büzdü şımarık bir edayla. Cesur, o dudakları öpmemek için zor tuttu kendini. Leylan'ın sözlerine odaklanmaya çalıştı. "Asil görünür. Ama asilliğinin altında derin bir yalnızlık besler. Ne kadar 'cesur' görünse de siyah, canı cok yanmıştır. Yani siyah sadece rol yapar."

Cesur hafifçe kıkırdadı bu sözlere. Gülüşünün tınıları müziğin hoş notalarına karışıp genç kadının kulaklarında çınladı. Etkilenmişti. Oldukça hem de... Kollarında tuttuğu küçük kız öylesine güzel, öylesine çekiciydiki... Karşı koymanın her saniye daha da zorlaştığını hissetmeye başladı Cesur.

"Küçük hanıııımmm..." diye fısıltıyla inledi. Ve bir kere daha güldü sessizce. Bu gülüşlerin nedeni hızla çarpan kalbini bastırmaktı.

"Benden daha masum olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?" dedi imayla. "Lacivert masum mudur sizce? Gecenin rengi siyaha dönerken bütün sinsiliği lacivertten miras kalmıyor mu?" durdu ve derin bir nefes aldı. Ciğerlerine Leylan'ın hoş kokusu doldu. Bir süre bunun etkisinde gülümsedikten sonra devam etti.

"Leylan..." diye fısıldadı. "İkimizde masum değiliz." Mavi gözlerinde derin imalar vardı. Okyanusun ortasında yanan bir alevi andıran bakışlarla Leylan'ı süzdü. Genç karısının yüzünde korumaya çalıştığı ukala ifadeyi görünce yüzüne çarpık gülüşünü yerleştirdi. Ve sesini en çekici tınısına bürüyerek konuştu tekrar. "Ama herşeye rağmen, benden etkilenmekten böylesine korkmana bayılıyorum. "

Bu sefer notalara karışan melodik gülüş Leylan'a aitti. Gülüşü Cesur'un kalbinin ritmini bozacak cinstendi. Biraz daha yaklaştı kocasına. Ve kulağına fısıldadı yavaşça...

"Cesur... Ben senden hiçbir konuda korkmuyorum."

Wattpad Kitap ÖnerileriWhere stories live. Discover now