》Part 1 ~ SURPRISE! 《

262 8 1
                                    

Hoi! Ik ben Rose. 19 jaar oud. Heel stiekem een Army! Mijn moeder is koreaans en de zus van de moeder van Namjoon! Ook wel bekend als BTS RM. mijn vader is Nederlands. Ik heb tot sinds kort in Nederland gewoond. Maar toen ik vorig jaar op vakantie ben geweest in Seoel kreeg ik het prachtige Korea niet uit mijn hoofd. En na lang nadenken heb ik 2 maanden geleden besloten dat ik daar een nieuw leven wil opbouwen! Ik heb een knus huisje met 2 slaapkamers en 2 badkamers gekocht. Helaas blijven mijn ouders hier in Nederland. Dus ik zal ze niet veel spreken.. Namjoon weet nog niet dat ik naar Seoel verhuis. Als ik daar aankom zet ik mijn spullen thuis af en rijd ik naar het stadion waar BTS die avond een concert geeft. De andere BTS members weten wel dat ik kom. Dus die hebben me op de gastenlijst gezet. Maar nu ga ik mijn laatste spullen pakken! ~~~~~~~~~~~~~

》schrijfster POV. 《
Rose zit nu natuurlijk in Korea, dus wat je nu in het Nederlands leest. Spreken ze daar dus Koreaans.. ~~

》Rose POV.《

Ik zit in het vliegtuig. Opweg naar Seoel. Ik ga daar een nieuw leven opbouwen. Aangezien mijn moeder koreaans is spreek ik ook wel een aardig woordje Koreaans! Ik ben zo blij dat ik mijn droom waar kan maken! De vlucht duurt ongeveer 10 en een half uur dus ik ga proberen zo lang mogenlijk te slapen. Want ik houd helemaal niet van vliegen.. 》10 uur later《 Ik werd net wakker gemaakt door de stewardes. Ze vertelde me dat we over een half uurtje gaan landen! Wraaah!! Over een paar uurtjes zie ik mijn liefste neef weer :D ! Ik doe mijn earplugs in en luister het laatste halfuurtje nog muziek. Als we geland zijn loop ik het vliegtuig uit en wacht op mijn koffer. ( Mijn spullen hoefte ik niet mee te nemen want ik heb een huis gekocht inclusief de meubels! ) Na 10 minuten Wachten zie ik mijn koffer. Hehe.. eindelijk! Ik pak mijn koffer van de band en zet hem op de kar. Dan voel ik ineens iemand op mijn schouder tikken. ROSE!! Ik draai me om om te kijken van wie de stem was. JIN!! Riep ik, en gaf hem een knuffel. Ik ben zo blij om je weer te zien! Zei Jin. Ah Jinnie, Nu hoeven we elkaar niet meer zo lang te missen.!
{Rose en Jin zijn ondanks hun leeftijdverschil beste vrienden geworden} ~~ Kom we gaan naar je nieuwe paleisje. Dan kan je je opfrissen en dan rijden we door naar het stadion. ~ >in de auto< wat heb je eigenlijk tegen de andere gezegd? Je kan niet zeggen, ja ik ga Rose even oppikken van het vliegveld.. ~ haha nee inderdaad. Ik heb ze verteld dat ik iets ging drinken met wat vrienden. Mn vrienden weten ervan. Dus stel ze worden gebeld kunnen ze zeggen dat ik bij hun ben. :) ~~ ah mooizo. Ah ik kan niet wachten tot ik Joonie weer zie!! ~ Dat snap ik Rose! Oh kijk we zijn er ! ~ Ik pak de sleutel en draai de deur van het slot. We lopen naar binnen en Jin ploft meteen op de bank. ~ Jin ik ga me opfrissen en omkleden! Tot zo!! ~ Ik loop naar boven en loop naar de master bedroom. Deze kamer heeft een eigen badkamer. Ik zoek een mooi jurkje en neem een snelle douche. ~ ik trek mijn jurkje aan, doe wat mascara op {ik houd niet van te veel make-up} en haar. En als laatste trek ik mijn sneakers aan. Ik heb een hekel aan hakken. Ik kan er niet op lopen.

Haar ++

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Haar ++

Outfit ++-----------------

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Outfit ++
-----------------

Ik loop weer naar beneden en zie dat Jin in de tussentijd een lekkere salade gemaakt heeft. Ohh Jin!! Mijn favoriete salade! Dankjewel. Ik geef hem een kus op zijn wang. ~ graag gedaan! Ondertussen pak ik een bord en schep de salade op. Ik ga aan tafel zitten bij Jin en we kletsen nog over van alles en nog wat. Een uurtje later is het tijd om naar het stadion te gaan. ~ kom Rose! Heb je alles? Dan gaan we. Ik knik en loop met Jin het huis uit. Vanuit mijn huis is het stadion ongeveer 30 minuten rijden.
-TIME SKIP STADION-

We parkeerde de auto bij de backstage ingang en ik liep met Jin naar binnen. Ik hoorde de jongens de soundcheck doen. Jin vertelde me om naar de backstagelounge te gaan en hij pakte snel een microfoon en liep naar het podium.

》JIN POV.《

IK BEN ER!!! RM : Hyung waarom duurde je nou zo lang?!? Sorry Joon. Ik stond in de file.. Nou je bent gelukkig nog optijd. De microfoons zijn gecheckt en ze werken. Zullen we wat gaan eten in de lounge? Vroeg ik. JAA LEKKER! Zei iedereen. We liepen met zijn allen richting de lounge. Namjoon heeft nog geen idee dat zijn favoriete nichtje hier is!

》Rose POV.《
-------------
Ik liep de lounge binnen en ging op de bank zitten met mijn rug naar de deur toe waar iedereen zo naar binnen komt. ~ OH DE DEUR GAAT OPEN!! Ik kan niet helpen om als een idioot een brede glimlach op mijn gezicht te hebben.. BTS loopt door naar de buffet tafel en ik zie Namjoon mijn richting opkijken.. als hij me ziet krijgt hij de breedste glimlach die ik ooit gezien heb op zijn gezicht.. ~ROSE!?!?!!!!!

LITTLE NIECE || BTS FFWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu