》part 2 ~ Hanging out with BTS《

177 9 1
                                    

ROSE?!?!?!!!! Ik sta op van de bank en ren naar Namjoon toe. "JOONIE!!" ik sprong in zijn armen en knuffelde hem. "VERRASSING" riep ik. Je hoeft je liefste nichtje niet meer te missen want ik woon nu ook in Seoel!! Zijn glimalach werd alleen nog breder, en de tranen sprongen in zijn ogen. ~ Ik hoop voor je leven dat je geen grap maakt Rose, ik heb je zo gemist!! Op dit moment begon ik ook te huilen. AH JOON NU HUIL IK OOK! En natuurlijk maak ik geen grap. Ik blijf hier. Misschien wel tot het einde.. ik veeg mijn tranen weg en die van Namjoon ook. Hij zet me terug op de grond en ik loop naar de andere members toe. GROEPSKNUFFEL! we gaan allemaal aan een lange tafel zitten en we kletsen over de tour en hoe het allemaal ging. - Het was 19.20, over 10 minuten begon de show. We liepen richting het podium en we gaven elkaar nog een knuffel. SUCCES BOYS! Schreeuwde ik voordat ze het podium op liepen.

》time skip na het concert《

Ik zat in de kleedkamer te wachten tot het concert afgelopen was. De jongens kwamen helemaal bezweet binnen en Jungkook vroeg aan mij of ik zin had met hun wat te gaan drinken. Natuurlijk Kookie! Hij lachte iedereen liep naar de douches. Terwijl ze aan het douchen waren ging ik me ook even omkleden.

Na ze gedoucht hadden liepen we richting de auto

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Na ze gedoucht hadden liepen we richting de auto. Toen Jungkook vroeg of ik wat mee ging drinken dacht ik dat we naar een kleine bar gingen. Maar nee. We waren beland in een nachtclub. We stappen uit de auto en ik vroeg: Jungkook?, toen je zei dat je iets wilde gaan drinken had ik niet verwacht dat we naar een nachtclub zouden gaan.. ~ Ik ben gewoon slim. Ik wist dat je als ik zei dat we naar de club gingen dat je niet mee zou gaan. ~ Pff. Ja dat is waar, maar nu we er toch zijn.. zonder mijn zin af te maken liep ik naar binnen gevolgd door de rest. Ik wilde naar de bar lopen maar iemand pakte mijn pols. Jimin. Rose, we gaan naar de VIP lounge boven.. ~ Oh ja, tuurlijk.. Ik volgde Jimin naar boven en we gingen met zn allen aan de bar zitten. Jin bestelde 8 shotjes en gaf ons er allemaal eentje. Op de tour!! Nadat we de shotjes op hadden gingen we de dansvloer op. Na een tijdje liepen we naar de bar, bestelde wat te drinken en liepen door naar de karaoke zaal. Jin en ik zongen een duet en daarna zongen we met zijn allen Save me. Normaal ben ik niet dol op clubs, Maar met mijn vrienden is het veel leuker! Iedereen ging terug naar huis. Maar Jin en ik bleven nog. Want we vonden het fijn om weer bij elkaar te zijn. Omdat we elkaar bijna een jaar niet gezien hadden. We zaten samen aan de bar en bestelde nog een drankje. Ik belde een taxi omdat we allebei te veel gedronken hadden om nog te rijden. Toen we ons drankje op hadden gedronken liepen we naar buiten. Jin zakte bijna in elkaar ondat hij iets teveel gedronken had... deze man kent geen grenzen, zei ik in mezelf. Gelukkig stond de taxi er al. Hoi, -Adres- graag. Ik besloot om Jin bij mij thuis te laten slapen. Want al de andere slapen al aangezien het 4.30 'S nachts is. Toch stuur ik nog een appje naar Namjoon om het te zeggen, omdat hij nogal snel ongerust kan zijn. Ik verstuurde het appje en op dat moment zag ik dat we thuis waren. Ik gaf het geld aan de taxichauffeur en Jin en ik stapte uit. Ik liet hem op het bankje voor mijn huis zitten en draaide de deur van het slot. Jin ik sweer, dit is de eerste en de laatste keer dat ik je dronken meeneem in mijn huis.. ~ hij grijnsde en plofte neer op de bank. "JIN"!!! Ik ga je niet op de bank laten slapen. Hup naar boven. Je gaat op de logeerkamer slapen. ~ Ah Rose, je bent zo zorgzaam. Ik verdien geen vriendin zoals jij als ik dronken ben.. "Daar heb je gelijk in vriend" zei ik. Maar ik geef te veel om je, om je rug pijn te laten doen. Zei ik lachend. Ik liep de trap op met Jin en stuurde hem naar de logeerkamer. Ik wees naar de deur. Ga maar vast. Ik trek mijn pyama aan en dan kom ik nog even weltrusten zeggen. Ik liep mijn kamer in en liep door naar de badkamer. Ik trok mijn pyama aan, vlechtte mijn haar en poetste mijn tanden

 Ik trok mijn pyama aan, vlechtte mijn haar en poetste mijn tanden

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Pyama++

Ik liep naar de logeerkamer en zag dat Jin al sliep. Ah hij is zo lief als hij slaapt!! ~ AH ROSE KOM OP. HET IS JE BESTE VRIEND, JE KAN NIET ZO OVER HEM DENKEN ~ ik negeerde wat mijn brein zei en liep zachtjes naar hem toe, Gaf een kus op zijn voorhoofd en zei, Weltrusten Jinnie.. ♡

LITTLE NIECE || BTS FFTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon