》part 3 ~ The Truth《

164 13 0
                                    

Ik liep zachtjes naar hem toe, Gaf een kus op zijn voorhoofd en zei, Weltrusten Jinnie.. ♡

------

Ik liep terug naar mijn kamer en ging op bed liggen. Ik viel vrij snel in slaap, want het was al erg laat..

------ 12.30 UUR -----
Ik werd wakker gemaakt door Jin, die naast me zat op bed met een dienblad met ontbijt, en een kop thee.. Ah Jin, dankjewel!! Ik gaf hem een knuffel en we aten ons ontbijt op. Ik wilde net gaan omkleden toen Namjoon me videobelde. Ik nam op en zag alle members achter hem staan. GOEIEMORGEN ROSE EN JINNIE HYUNG!!!! ~ Nog gezellig gehad vannacht?? Ja hoor. Totdat meneer hier het een goed plan vond om nog 3 shotjes voor zichzelf te bestellen. Ik keek naar Jin met een serieus gezicht en hij begon te lachen. ~ Haha, je ziet er zo schattig uit als je serieus kijkt. Ik keek snel weg want ik merkte dat ik begon te blozen. V; JIN ZE BLOOSD! SHIT. Ik had niet door dat we nog aan het bellen waren, dus ik drukte snel op de ophang knop. Ik gooide mijn telefoon op bed en liep snel naar de badkamer. Jin ik ga even douchen. Ga maar vast naar beneden. Zonder om te kijken liep ik de badkamer binnen en zette de douche aan. Ik deed mijn pyama uit en stapte de douche in. Ik waste mijn halflange haar en waste mijn lichaam. Ik zette de douche uit en pakte mijn handdoek en sloeg hem om me heen als een jurkje. Ik liep terug naar mijn kamer en pakte mijn kleren en gooide ze op bed. Ik keek om en zag een bobbel. Ik keek naar boven en zag Jin met een grijns op bed zitten. DANG IT JIN. WAAROM BEN JE HIER NOG. Ik besefte dat ik nog halfnaakt in mijn kamer stond. Ik pakte mijn kleren en rende snel terug naar de badkamer. Ik keek in de speigel en zag dat mijn wanger vuur rood waren. SHIT SHIT SHITTTTTT. ~ "Alles oke"? Hoorde ik vanuit mijn slaapkamer. "EUH JA! KAN NIET BETER". Zei ik op een sarcastische manier. Ik kleede me aan en liep weer terug naar de slaapkamer.

 Ik kleede me aan en liep weer terug naar de slaapkamer

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Outfit++
---------
Phiew. Jin is mijn kamer uit. Ik liep naar buiten maar toen ik naar de trap wilde lopen pakte iemand me bij mijn pols..

》JIN POV.《

Ik liep Rose haar kamer uit en verstopte me achter de deur. En wachtte tot ze klaar was met omkleden. Ze liep haar kamer uit en ik pakte haar bij haar pols en duwde haar voorzichtig tegen de muur aan. ~ WHAT THE FUCK JIN?!?! Zonder haar uit te laten praten begon ik te spreken. Je vind me leuk hé? 😏

》Rose POV.《

Ik keek naar beneden in de hoop dat hij me niet zou zien blozen. Dat mislukte natuurlijk weer. Oke Jin, ik weet dat dit onze vriendschap kan kosten, maar ja, Ik vind je leuk. Ik ben meer dan gek op je. Ik ben hartstikke verlie-- ik werd onderbroken doordat ik zijn lippen op die van mij voelde. De eerste seconde keek ik hem met grote ogen aan. Maar al snel ging ik mee in de kus omdat dit het moment was waarop ik had gewacht. Geloof het of niet. Maar ik was best zenuwachtig omdat dit mijn eerste kus is.. Ja, ik ben 19. Maar ik ben nooit dol geweest op uitgaan. En dit was de eerste keer dat ik echt verliefd was op iemand.. Hij haalde zijn lippen van de mijne en kreeg een grote grijns op zijn gezicht. Jin? ~mhm.. Je mag me nu wel loslaten hoor. ~ En wat nou als ik dat niet wil? Daar kom je vanzelf wel achter, Zei ik met rollende ogen. Hij liet me los en we liepen naar beneden. ~ Rose, Zullen we een film kijken? Jij mag kiezen! - Oke. als jij hapjes maakt.. Ik koos een comedy film op omdat dat het best bij ons past. Ik liep naar de keuken. Jin??? Waarom kuste je me net? ~ Je vind me leuk toch? Zei Jin terwijl hij zich omdraaide zodat hij naar mij keek. Ik keek naar beneden en knikte. Nou waarom denk je dat ik je kuste dan, En ga geen domme antwoorden geven zoals; omdat je je kut voor me voelde.

Ik kreeg tranen in mijn ogen. En vroeg: vind je me echt leuk Jin?... hij liep naar me toe en pakte mijn handen vast. Ja Rose, en niet zo'n beetje ook hij lachte naar me en veegde mijn tranen weg. ik gaf hem een knuffel. Daarna ging ik op de bank zitten en Jin pakte de hapjes. Toen hij op de bank ging zitten zette ik de film aan.

》TIME SKIP NA DE FILM, JIN POV.《
---------
Ik wil dolgraag dat Rose mijn vriendinnetje word. Maar ik zou Jin niet zijn als ik niet uit zou pakken.. ik moet een plan bedenken..

LITTLE NIECE || BTS FFWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu