》part 5 ~ A day full of surprises.《

164 8 1
                                    

Jin en ik gingen naar zijn kamer, en vielen beide binnen no time in slaap.
---
》DE VOLGENDE OCHTEND《
Ik werd wakker en keek naast me, ik zag Jin nog vredig slapen. Ik stapte het bed uit en liep de kamer uit naar beneden. Ik zag Namjoon aan de eettafel ontbijten. Goeiemorgen Joonie, lekker geslapen?? Vroeg ik.  toen voelde ik mijn hoofd licht worden.. ik hield me vast aan het aanrecht en begon in en uit te ademen. Namjo-- riep ik en toen werd alles zwart...

》Namjoon pov.《
ROSE? ROSE!!! Ik rende naar haar toe. RROOOOSEEEE!! JIN?? YOONGI? IEMAND???? Schreeuwde ik terwijl ik Rose wakker probeerde te schudden. Ik hoorde iemand de trap af rennen en keek om. - JIN BEL EEN AMBULANCE. ROSE IS FLAUWGEVALLEN EN ZE REGAGEERT NIET. Jin rende naar de telefoon en belde het allarmnummer. Hallo, mijn vriendin is flauwgevallen. We hebben haar wakker proberen te schudden maar ze reageert niet..! Oke we komen er zo snel mogenlijk aan.

TAEHYUNG YOONGI JUNGKOOK HOSEOK JIMIN!!!! ROSE IS FLAUWGEVALLEN. DE AMBULANCE IS ONDERWEG!!!! -- Iedereen stormde naar beneden en Jimin rende naar de deur om hem vast open te maken voor het ambulancepersoneel.

》TIME SKIP ZIEKENHUIS, ROSE POV《
----
Ik werd wakker in het ziekenhuis. Hoe ben ik hier beland? Wat doe ik hier...? Rose? Hoorde ik iemand zeggen. Ik draaide mijn hoofd naar de zijkant van het bed en ik zag Jin op de rand van het bed zitten. J-Jin?? Wat is er gebeurd? - Je bent flauwgevallen thuis. Oh ja. Dat herrinner ik me nog wel.. ik denk dat ik te snel ben opgestaan. Ik had iets te veel gedronken gisteravond. Toen kwam de dokter binnenlopen. Ah Rose, je bent wakker. We doen nog even wat controles en dan mag je weer naar huis toe. We hebben bloed afgenomen en er zat teveel alcohol en te weinig suiker in je bloed. Zorg dat je goed eet en drinkt en dan komt het allemaal goed, zei hij. Ik knikte en de dokter tempratuurde me en meette mijn bloeddruk op. Nou Rose. Alles is oke. Van mij mag je gaan. Oké, dankjewel dokter. Jin en ik liepen de kamer uit en we liepen naar het ziekenhuisrestaurant om wat te gaan eten. We pakten wat te eten en rekende af aan de kassa. We liepen het restaurant in en ik zag de rest aan een lange tafel zitten. HEY!! Riep ik en rende naar de tafel toe en ging naast Jimin zitten. Toen kwam Jin er ook aan en zette het dienblad op tafel. Ik pakte mijn croissantjes en begon te eten. Toen ik klaar was met eten gingen we met zijn allen terug naar hun huis. Rose, laat ons alstjeblieft nooit meer zo hard schrikken. Zei Jungkook toen we op de bank zaten.. AHH JUNGKOOKIE WAS BEZORGD!! Riep ik. Kom we gaan een spelletje spelen. Riep Jin vanaf de eettafel. OKE! Ik liep naar de spelletjeskast en pakte de doos van 30 seconds eruit. Wie doet mee..? Team worldwide handsome (Namjoon Jin en ik tegen) team maknae. (Jungkook, V en Jimin) Hoseok en Yoongi waren niet thuis, dus degene die er waren deden allemaal mee. Oke ik begin, riep ik. Ik gooide de dobbelsteen. 1. Oke, ik pakte een kaartje en Jimin keerde de zandloper om. HET LAND WAAR WE NU ZIJN. KOREA? Schreeuwde Namjoon. IETS SPECIFIEKER. ZUID-KOREA. JA!! OKE EUH.. JIN IN HOUSE OF ARMY. HET IS GEEL. BANAAN!! Riep Jin. JA! TIJD IS OM, riep Jungkook. Zo gingen we nog zo'n 1.5 uur verder. Kom Rose, we gaan ergens heen. Zei Jin. Huh? Waarheen dan? Vroeg ik. Is een verassing!! Zei hij met een grijns op zijn gezicht. Aha, Oke.? DOEI JONGENS. TOT MORGEN! Riep ik voordat ik met Jin de deur uit liep. We reden naar de stad en parkeerde de auto in de garage. We liepen door de stad en toen we voor de beste sushi tent van de stad stonden, trok hij me mee naar binnen. Wooh Jin.... is dit niet een beetje TE fancy?? Jawel, maar dat mag ook wel voor een keer toch? Zei hij. Ik was alleen maar met open mond aan het staren, het zag er zo mooi uit..

 Ik was alleen maar met open mond aan het staren, het zag er zo mooi uit

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Hallo, kan ik jullie helpen? Vroeg een meisje aan ons. Ja, tafel voor 2 graag, zei Jin tegen haar. Ze seinde ons om haar te volgen en we gingen aan een prachtig gedekte tafel zitten. Hier is jullie Ipad. Als jullie iets willen bestellen kunt U het hier op invoeren en verzenden en dan wordt het eten zo snel mogenlijk geserveerd. Oke, dank U wel. Zeiden we allebij en het meisje vertrok. Jin, --.. Ja Rose, we blijven hier. Hm, alsof hij wist wat ik wilde zeggen.. Ik heb me er maar bij neer gelegd dat we hier bleven. Want ik kon Jin toch niet van gedachten laten veranderen..

》TIME SKIP NA HET ETEN《
---
Jin?, dankjewel. Ik heb in tijden niet meer zo lekker gegeten.. ik gaf hem een kus en we liepen hand in hand terug naar de auto. Nouja, dat dacht ik dus.. We liepen naar de auto en Jin deed de kofferbak open en haalde er een koffer uit. Ik heb een hotel geboekt! Deze man zit vol met verrassingen.., dacht ik in mezelf. Euh. En mijn kleren dan? Hm, ik ben misschien naar je huis geweest om kleren te halen toen je nog in het ziekenhuis lag.. 😊 ah Jinnie.. ik pakte zijn gezicht vast en gaf hem nog een kus. We liepen naar het meest luxe hotel van de stad. Hallo, ik heb de deluxe suite gereserveerd op de naam Kim Seokjin. Oke, zou ik uw paspoort even mogen zien? Ja tuurlijk, jin pakte zijn paspoort uit zijn zak en liet hem aan de dame achter de receptie zien. Oke, dankuwel. Hier zijn de kaartjes. Kamer 341 op de 3de etage. Heb een fijn verblijf! Dank u wel. We liepen naar de lift en gingen naar onze kamer. Voor de tweede keer vandaag stond mijn mond wagenwijd open..

Jin, je bent echt gek

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Jin, je bent echt gek. Zei ik met een serieuze toon. Heb je mijn bikini meegenomen? Ja, heb ik. Zei hij terwijl hij mijn bikini naar me toe gooide. Dankje. Ik liep naar de badkamer om me om te kleden. Tja, we hebben een bad in onze kamer. Dus waarom niet..

Toen ik weer de kamer in liep zag ik Jin al in het bad zitten

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Toen ik weer de kamer in liep zag ik Jin al in het bad zitten. Hij keek naar me en zijn mond viel open. Lieverd, je mond staat open.. zei ik terwijl ik langzaam naar het bad toe liep. Ik stapte het bad in richting Jin toe, die in de hoek zat, Aangezien het geen diep bad is. Ik ging op zijn schoot zitten en gaf hem een kus die steeds dieper werd. Ik heb eigenlijk helemaal geen zin meer om in bad te zitten. Zei hij buiten adem.

---18+++--

Ik sloeg mijn benen om zijn zij en hij liep het water uit, liep naar het bed en legde me daar neer. Hij kroop bovenop me. Trok mijn bikini uit en toen zijn zwembroek.. Zonder een waarschuwing zat hij ineens in me. FUCK JIN. DAT DOET PIJN. ~~ Maar al snel verdween de pijn en werd het genot.
-----
Dit was de beste avond van mijn leven, Zei Jin. Ik was heel ergens anders met mijn hoofd. Jin? We hebben geen condoom gebruikt.. Oh ja, misschien worden we wel ouders!! JIN?! IK BEN 19.. Ja, en je bent tante. je weet hoe alles werkt. Je bent zo leuk met kinderen Lieverd.. En maak je niet te druk, Je weet niet eens of je zwanger wordt. Hij gaf me een knuffel en een kus.. Dankje Jin.. voor alles. Zei ik toen ik de dekens omsloeg en het licht uit deed om te gaan slapen. Ik houd van je. ♡

LITTLE NIECE || BTS FFOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz