Частина 6

1.6K 84 2
                                    

Рано я проснулася від того,що з кухні доносився приємний запах.Спустившись я помітила Олю,вона щось запікала в духовці.
-Ммм,як смачно пахне-промовила я
-Йди розбуди Пашу і йдіть мити руки-сказала Оля і я попрямувала в кімнату Паші.Він ще спав і я вирішила його намазити зубною пастою,но коли я приблизилася до нього то він зненацька напав на мене і повалив на ліжко.Він опинився зверху і почав мене цілувати,я йому відповіла взаємністю но в кімнату зайшла Оля
-Ого,я вам не помішала-засміяла дівчина
-На другий раз буду знати що треба закривати двері-злісно сказав Паша і зліз з мене.
-Давайте швидче бо до школи запізнитеся-з насмішкою сказала Оля і вийшла а я за нею.
Поки я чекала Пашу,то зайшла в якусь маленьку кімнату.На стінах висіли дитячі фотографії Паші,який ж він був гарненький.Посередині стояв великий диван, столик і стіни були чисто білі.
-А ти тут.А я тебе вже почав шукати-сказав Паша
-А що це за кімната?- поцікавилася я
-Та це батьки зробили,я й сам незнаю навіщо-відповів Паша і ми поїхали в школу.
Коли почався урок,до класу зайшов директор з якоюсь рудоволоссою дівчинкою
-Доброго дня-сказали всі хором
-Доброго дня.Я вас хочу познайомити з вашою новою однокласницею-Ангеліною-познайомив нас директор-йди присідай на останю парту до Діани.
Ми зразу подружилися.Їй 15 років,вона дуже весела,прикольна,но язик як я зрозуміла,має дуже довгий.Я їй розказала про все що зараз у мене відбувається,вона мені порадила щоб я була трішки ніжніша до Паші,до того ж він красень.
Після уроків Ангеліна запросила мене до себе і я була змушина піти попередити Пашу.Він нас відвіз і сказав що в 7 заїде.Ми добре повеселилися,дивилися фільми,танцювали,готували пиріг,і вже мій час скінчився.За мною приїхав Паша і кудись почав везти.
-Паша,а куди ми їдемо?-запитала я
-Якщо дозволиш себе поцілувати,то розкажу-усміхнувся хлопець
-Добре,дозволяю-і зразу машина зупинилася.Паша мене поцілував.
-Ну тепер кажи-подивилася жалісними очима я
-Це сюрприз-почав сміятися Паша
-Придурок,я ж повірила-надувшись обернула голову до вікна
-Ну вибач,просто ти б ніколи просто так не дала б себе поцілувати,до того ж признайся тобі ж сподобалося-пошло усміхнувся Паша і поставив свою руку мені на коліно
-Та нічого мені не сподобалося-почервоніла я і замовкла
Ми під'їхали до великого,нового зоопарку,я чула що там можна погладити будь яку тварину.Коли ми зайшли то я зразу побігла до пінгвінів,вони такі класні,трішки похожі на мою нову подругу Лялю(Ангеліну).Потім я обернулася і побачила ручних кроліків,вони дуже пушисті і незвичайних кольорів:рожеві,голубі,сині,фіолетові,зелені.
Я ще довго бігала від одних до інших тваринок тому Паша  вирішив що з мене досить, і ми поїхали додому.
Вже було 9 годин вечора.Коли ми приїхали то замітили дуже цікаву картину,Даня і Оля цілувалися і коли нас замітили то побігли в кімнату брата і закрилися.Ми з Пашою пішли до мене,бо я ще не хотіла спати.Він зразу закрив двері на ключ і кинув мене на ліжко і вже за мить він лежав на мені повністю голий і почав мене роздягати.
Цю ніч я запамятаю на завжди.

Як це сталося?Where stories live. Discover now