Частина 12

1.3K 61 2
                                    

В аеропорті нас зустріли батьки.Коли я побачила їх то зразу побігла і обійняла

-Я за вами так скучала-сказала я і розплакалася

-Ми теж за тобою і Даньою дуже сильно скучали-всі четверо обійнялися і я трішки заспокоїлася.Краєм ока я бачила що Паша з Олею теж не відходили від батьків

-Так,все.Давайте їдемо додому,бо вже пізно і дітям пора спати-почувся голос батька Паші і ми поїхали.
Даня,мама(Ліза),тато(Ігор) і я їхали в одній машині а Паша та Оля з батьками в іншій

-Мама а ти знаєш що в нашого задрота з'явилася дівчина,вона називається Оля,кузина Паші(Даня до того як познайомився з Олею постійно задротився в компі,ноуті,плейстейшені та телефоні,рідко можна було його замітити на вулиці)-сказала я і ми з мамою засміялися

-А у Діани теж з'явився хлопець-Паша-вже мені смішно не було

-Тоді всіх розселяємо по парах-засміявся тато і в цей момент ми заїхали на розкішне подвір'я.За нами в'їхав Паша з батьками.Ми з Даньою все кинули і побігли дивитися дім.Він був великий,навіть більше,він був величезний.Від самого дизайну в мене завмерало серце,все таке красиве,дороге.Ми побігли на 3 поверх,там було дві кімнати.Одна для Олі та Дані,а друга для мене і Паші.Забігши в свою кімнату я чуть свідомість не втратися,все було так просто але з смаком.

Забігши в свою кімнату я чуть свідомість не втратися,все було так просто але з смаком

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Мені вона дуже сподобалася.
Я стояла в дверях і немогла навіть нічого промовити.Заді хтось підійшов і обійняв,я відчула знайомий і такий рідний запах,це був Паша

-Ну що?Сподобалася?-запитав хлопець

-Ти ще питаєш?Це кімната моєї мрії

-Може спробуємо ліжко на міцність?-підійшов до мене Паша і кинув на ліжко а сам закрив двері на ключ.Через хвилину ми вже були повністю голі і насолоджувалися один одним.
Після того як Паша знову кінчив в мене(мені це не подобалося,бо я боялася завагітніти)він розлягся на ліжкові і заснув,а я пішла в ванну.Потім я повністю голенька ходила по кімнаті і сушила волосся.Коли воно висохло я вирішила не задягати нижню білизну і лягти разом з Пашою повністю голою.

Рано я проснулася через те,що хтось пестив мої груди.Я відкрила очі і побачила Пашу який чекав щоб я проснулася.
-Проснулася вже?-запитав Паша
-А що не видно?
-Давай займемося приємною справою-сказав Паша і я відчула як його пальці увійшли в мене і я тихо застонала.Він ще з 5 хвилин задовольняв мене руками
-Тепер твоя черга робити мені приємне-я кивнула головою і перейшла до справи.
-Діана-крізь стон я чула своє ім'я і хотіла зробити йому ще приємніше але він зупинив мене,нагнув раком і повільно війшов,я тихо застонала.Його темп все збільшувався,я почала голосніше стонати і Паша прикрив мені рота рукою.В мене ноги почали підкошуватися і я відчула що ми в один той самий момент кінчили.
Я подивилася на годинник і швидко побігла в ванну.Годинник показував 10:20 а в 11:00 ми маємо бути готові,бо йдемо гуляти по Варшаві.
Вже через 40хвилин я була готова
Мій наряд:

Вже через 40хвилин я була готоваМій наряд:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Як це сталося?Where stories live. Discover now