Частина 10

1.4K 72 1
                                    

Рано мене розбудив Паша:
-Вставай сонечно
-Ще 5 хвилиночок
-Ніяких 5 хвилиноч,вставай я тобі кажу
-Відстань
-Вот так значить?-Паша взяв мене на руки і поніс в холодний басейн
-Ти що придурок?Я вся мокра,та щей холодно дуже-обурилася я
-Зате ти встала-обійняв мене Паша і я довго недумаючи пихаю його в басейн
-От дура-крикнув хлопець
-Зате коханна-засміялися ми і пішли в кімнату сушитися
-А чого ти мене розбудив?-поцікавилася я
-Бо в мене є для тебе подарок,тому йди бистро збирайся і я тебе чекаю на парковці.Так як я незнала туди ми поїдемо то вдягнулася попростіше.Джинси,світер,кросівки і взяла рюкзак.Вийшовши з готелю я помітила що на парковці крім Паші стоїть Оля та Даня.
-Оля ти знаєш куди ми поїдемо?-запитала я
-Ні,Даня і Паша нічого не кажуть
-Давайте вже сідайте-сказав Паша і ми поїхали.За кермом сидів Паша,біля нього Даня а на задньому місці я і Оля.Цілу дорогу ми з нею вгадували куди нас по везуть але й так і не вгадали.
Коли ми приїхали я зразу зрозуміла що це Діснейленд.Я дуже мріяла сюди потрапити,але в моїх батьків не було таких коштів.Кстаті за батьків,я вчора з ними зв'язалася і виявилося що мій тато все життя складав гроші і тепер купує половину акцій у Пашиного тата.
-Урра,це ж Діснейленд-почали ми з Олею радіти
-Все досить,ходімо вже на якийсь актракціон-сміючись сказав Даня
-Оо,я знаю куди.Йдемо в кімнату страху-запропонувала Оля
-Йдемо,я дуже туди хочу-почала просити я і зробила жалісні очі.
-Добре,добре йдемо-обійняв мене Паша
Там було дуже страшно,випригували різні монстри,і я пару разів була не витримала і закричала,але Паша мене постійно заспокоював.З від там я вийшла чуть не сива,але все минулося.
-Так,тепер йдемо на Американські гірки-запропонував Паша і ми пішли
Спочатку все було добре,ми їхали не швидко,але потім швидкість почала збільшуватися і почалися різні закрути.Мені стало страшно,але через декілька хвилин я вже спокійно сиділа і мені починало це подобатися.Я хотіла ще раз на горках покататися але хлопці і Оля вирішили просто прогулятися.

Ми гуляли близько трьох годин,їли солодку вату,грали в різних розіграшах та конкурсах

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ми гуляли близько трьох годин,їли солодку вату,грали в різних розіграшах та конкурсах.Паша мені виграв великого ведмедя і чупа-чупс а Даня Олі такогож ведмедя і снікерс.Мені дуже сильно захотілося на катапульту і Паші прийшлося піти зі мною.Коли нас запустили я кричала від задоволення,мені дуже сподобалося відчуття вільного падіння,а вот Паша кричав від страху,я з нього ще довго сміялася і підколювала.
Поки ми ходили по різних актракціонах настав вечір
-Все з вас досить,тепер ми їдемо в ще одне цікаве місце-сказав Паша
-Що?Знову сюрприз?-роздратовано сказала я
-Мала,заспокойся.Тобі ж це сподобалося,а то ще краще.-обійняв мене Паша і ми поїхали.Їхали ми не довго і тут я побачила Ейфелеву вежу.Яка ж вона красива.
Паша зупинив машину не подалік і ми пішли до неї.
-Ого яка вона велика-здивовано сказала я
-Так заходимо всі в ліфт-почав підганяти нас Даня
Піднеслися ми дуже високо,як виявилося там був ресторан і оглядова площадка.Ми сіли за столик і нам принесли меню.Коли я побачила ціни то чуть невтратила свідомість,там так все дорого.Паша заказав всім чай і нам з Олею дорогезні кекси.Ми посиділи,поговорили,дивилися на вид з 274 метрів.З обох сторін вежі-фонтан та парки для прогулянок.Вся вежа в ніч світиться.

Вже було досить пізно,ми хотіли спати,тому поїхали в готель

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Вже було досить пізно,ми хотіли спати,тому поїхали в готель.

Як це сталося?Where stories live. Discover now