Episode 21.

1.6K 135 61
                                    

Hikayenin sonundaki soruya yanıt verirseniz,mutlu olurum.
Not:Multideki şarkıyı açın mutlaka.Aşağıdaki şarkı sözlerini okuyun,Baharı anlatıyor.

Kalbi kırıla bilecek bir tip değilim
Üzülüp ağlaya bilecek bir tip de değilim
Çünkü kalbimi hiç açık bırakmadım
Elveda demek hiç incitmedi beni
İlişkiler bende derinleşmedi hiç
Asla tam bir aşka sahip olamadım
Ve birileri bana gerçekten sevdiğini söyledi
Ama bu bana zamanında hiç bir şey ifade etmedi
Aklım gitti,dönüp duruyorum
Ve derinlerde gözyaşlarımda boğuluyorum
Kontrolümü kaybediyorum, neler oluyor?
Aşktan ayrılıyorum, böyle hiss ediyorum

Bu sefer çok farklıydı
Sanki bir kurban gibi hissettim
Ve bu beni bir bıçak gibi kesti
Sen hayatımdan çıktığında
Şimdi ben bu haldeyim
Ve kalbi kırılmış bir kızın tüm belirtilerine sahibim
Ama önemli değil,
Beni asla ağlarken göremeyeceksin.

Yazar~6 ay sonra~
O olayın üstünden 6 ay geçmişti.Yavuz'da hiç bir değişiklik yoktu.Kalbi arada kıpırdanıp,vicdanını dile getirmeğe çalışsa da nafile idi.Yavuz kalbini susturuyordu.O bu işte ustalaşmıştı artık.Kalbine geçmişte yaşadığı acıları hatırlatarak,onun konuşmasına izin vermiyordu.Aynı Yavuz'du.Tıpkı eskisi gibi, her gün eve gelirken bir kız getiriyordu.İstediğini yapıyordu.
Hani bir gece olmuştu ya?Yavuz Bahar'a sarılarak uyumuştu.Aklı sıra,ondan söz almıştı intikam aldığı zaman o üzülmeyecek diye.O gece ağlamıştı çünkü....Çünkü kızı üzeceğini biliyordu.Ağlamıştı,çünkü kimseyi üzmek istemiyordu.Fakat,daha sonra düşünceleri böyle söylemişti:"O anne ve babanın katillerinin kızı!".Bu zaman üzülmüyordu işte.Kendisini bu cümle ile avutuyordu.

Eylem ve Fethi ayrılmıştılar.Eylem Yavuz ve Ateş ile de ilişkisini koparmıştı artık.Evet,onları çok seviyordu.Fakat,Yavuz'un bu yaptıklarını hazm edemiyordu.Bahar onun için çok değerli idi.Eylem Yavuz'un bu yaptıklarından Fethi'nin haberi olduğunu,ona söylemediğini düşündüğü için ayrılmıştı.Fethi ayrılmasının sebebini bilmediği için her gün kahr oluyordu.

Nazlı ve Ateş de ayrılmıştılar.Onun da ayrılma sebebi Eylemde olduğu gibi idi.Üstelik,ayrıldıktan 1 ay sonra,Ateş'in barlarda kızlar ile birlikte olduğunu öğrenen Nazlı Ateş'den ayrıldığı için kendisini tebrik etmişti.

Feyzullah ve Su ise bu olaydan sağ çıkan tek çiftlerdi.Feyzullah Yavuz'a karşı çok sinirli idi.Hatta bir kaç kere onun yanına gitmek istemiş,kızlar onu durdurmuşlardı.Ablasına bir şey yapmayacağı konusunda söz verse bile,içi içini yiyordu.
Su da kızların yanında durup,onlara destek çıkmak için her şeyi yapıyordu.

Bahar....Bu hikayede en büyük darbe alan isim.İlk 2 ay onun için hiçte kolay geçmemişti.Yine sevilmemişti...Yine kandırılmıştı....Yine kullanılmıştı....Onun yaşadığı acıları kelimelere dökmek güç istiyor.Annesi ve babası ise Bahar'ın her şeyi öğrendiğini duymuş, ülkeyi terk etmiştiler.Arkadaşları,kardeşi sayesinde atlatmıştı o günleri.Ancak,ona bu konuda yardımcı olan bir isimde vardı.Su'nun teyzesi...Su kendi evinden taşınmış, teyzesinin evine yerleşmişti. Kızlar her ne kadar ayrı eve çıkacağız deseler bile,Su ve teyzesi buna müsade etmemişti.
Hatta Su'nun teyzesi-Demet Demir,onlara kendi şirketinde işte vermişti.Bahar her ne kadar zor olsa da üniversite okumuştu.Nazlı ve Eylem de okudukları için çok rahat şekilde çalışıyordular.Feyzullah ve Su,şimdilik,sadece okumak ile meşgullerdi.

Yine bir gün toplantı olacağı duyuruldu.Ve bu toplantıda Demet sadece Bahar, Nazlı ve Eylem'in olmasını istiyordu.Su da desrten erken geldiği için o da öylesine toplantıya katılmıştı.

"Nerde bu kız ya?" Diye söylendi Eylem.

"Kesin yine makyaj falan yapıyordur." Su,gülerek,kolunu göğsünde çaprazladı.

Bahs edilen kişi,tabiki de Nazlıydı.Yine toplantıya gecikmiş,Eylem'den fırça yiyeceği kaçınılmaz hal almıştı.
Demet ve Bahar ise masaya çoktan oturmuş, gülerek, kızları izliyorlardı.Az sonra,Eylem de masaya geçerek,Bahar'ın yanına oturdu.Demet ise her zamanki gibi tam olarak masanın başında oturmuşdu.Su da sakince gelerek,masaya oturdu.Su,bu şirkette çalışmasa bile,bazen çok işe yarayacak tavsiyeler veriyordu.Bir anda kapının deli gibi açılması ile tüm gözler kapıya döndü. Nazlı sırıtarak,içeri geçtiğinde, Eylem daha da sinirlenmişti.

"Şuna bak ya hem bizi beklet,hem de sırıt."

"Sus be! Bakın,ne buldum?Bize ortaklık eden şirketlerden birisi bakın bakalım kimmiş?"

Nazlı elindeki belgeyi masaya bırakarak,sırıtmaya devam etti.Kızların hepsi belgeye bakınca,hepsinin yüzüne sinsi bir gülümseme geldi.Belki de bu iyi bir intikam yolu olacaktı.

Demet ise eline belgeyi alarak,baktı.Daha sonra ise,gülümsedi.

"Demek,KARASU holding....."

Yb geldi,umarım beğenirsiniz

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.


Yb geldi,umarım beğenirsiniz.Kısa gelmiş ola bilir fakat 1 günde 2 bölüm attım.Nergis Kumbasar-Demet Demir rolünü nasıl buldunuz?Bizim kızlara çokca yardım edecek gibi duruyor.
Son zamanarda hikayeme yorum ve oy azaldı sanki.Final mi yapmam gerek? Lütfen bu soruya cevap verin.
Oy/yorum yüksek olsun.
Hikayem #4-aksiyon,hepinize teşekkürler.

Buz |Tamamlandı|Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang