8 rész [18+]

7.2K 405 11
                                    

Jungkook szemszögéből:



Eljutott a tudattomig amit mondott, de mégse zavart, mert én is piszkosul akartam őt. Nem hagytam sokáig így a helyzetet, rögtön ajkaira tapadtam.
-Tae - hajolok el - én is akarlak, nagyon... - lihegem és újra vissza hajolok párnácskáira, de most már ő is viszonozza. Gyorsan oda rohan Jimin-hez, gondolom, hogy szóljon mi elmegyünk, aztán oda fut hozzám és a kezemet megfogva kezd el haza felé ráncigálni.


Otthon:


A szobám felé igyekszünk, de a kezemet még mindig nem ereszti és ez egy kicsit jól esik. Hogy nem csak rögtön bele, hanem egy kicsit vár és nem rohanja el a dolgokat. Bezárja a szobát majd elkezd csókolni és közbe simogat mindenhol. Az ágyam felé kezd el tolni, s lassan, mégis kellő vadsággal lök le. Kezemet a nyakához tette, ezzel arra ösztökélve, hogy karoljam át. Lehunyt szemmel átkarolva a nyakát édesgettem, míg ő próbálta vadabbul táncra hívni a nyelvemet. Az alsó ajkamat harapta, s megtámaszkodva testem mellett falta ajkaimat. Elkezdte nyakamat behinteni apró puszikkal, amik később nyálasabb csókok lettek, néhol egy két harapdálás mire nekem apró sóhaj hagyja el a számat. A pólóm végét kezdte felrángatni, ezzel tudtomra adva, hogy szeretne tovább lépni. Én engedelmesen felültem, hogy leszedje rólam a zavaró anyagot és mellkasomat is ellepje csókokkal. Magáról is leszedte mire megnyaltam ajkaimat és a nyakánál fogva húztam egy szenvedélyes csókra, amit nem rest viszonozni és közbe újra eldöntött az ágyon. Elválva tőlem a nadrágomat kezdte lehúzni boxeremel együtt, mire egy kicsit megcsapot a hideg, de sokáig nem tudtam foglalkozni vele, mert megéreztem Tae ujját a bejáratomnál.
-Nyugi, csak lazíts - suttogja ajkaimra, s elkezdet körözni lent .Teljesen szokatlan volt az egész, ahogyan belém került az első, a második, s idővel lassan a harmadik ujja is. Egy idő után tudtam csak a feszítő, kellemetlen érzést megszokni, ahogyan ki és be mozgott hosszú végtagjával. Kezdtem ellazulni és élvezni az egészet főként mikor férfiasságomon is elkezdte mozgatni a kezét. Már nem sok kellet, de hirtelen kihúzta az ujját és elengedett mire kicsit ijedten nézek fel rá. Vigyorogva hajol ajkaimra, de nem érinti össze párnácskáinkat csak valamit oda súg:
-Ne aggódj, most jön a java - mondja és megérzem a már nagyon is álló farkát a bejáratomnál, s elkezd lassan belém hatolni. Össze rándulok a hirtelen feszítő érzéstől és egy könnycsepp gördülne le az arcomról, de Tae lecsókolja, majd a nyakamat kezdi kényeztetni. Egy pár percre elfelejtem az oda lent kialakult fájdalmat, ami már nem is fáj annyira, sőt kezd kellemes lenni. Ezért megmozdítom a csípőm jelezve neki, hogy mozoghat. Lassú mozgásba kezd, viszont később már szólok neki, hogy gyorsíthat, amit ő örömmel meg is tesz. Fejemet teljesen a párnába hajtom miközben egyre gyorsabb mozgásba kezd. Nehezen bírom tartani magamat. Jobb térdemet  felhúzom, hogy átölelhessem és még ennél is mélyebbre tudjon hatolni.
-Tae... Én nemh bírom... - és a kijelentésem után, együtt élveztem el Tae-val, akinek elég volt egy szorítás is a rengeteg inger mellé, rögtön elélvezet. Fáradtan dőlt le mellém és mellkasára ráhúzva, közbe a hátamat cirógatta. Ezzel az egésszel teljesen kijózanodtam és eljutott a tudattomig, hogy mi most mégis mit csináltunk. Lefeküdtem a mostoha tesómmal holott meg beszéltük, hogy csak testvérek leszünk. Szép kis testvéri kapcsolat.
-Tudom min gondolkodsz, de az ráér holnap is. Úgyhogy... - takar be minket és fordulnék a másik irányba, ha nem rántana vissza, hogy össze bújva aludjunk el - Így jó. Joéjt Jungkook.
-Joéjt Tae - mondom neki én is vissza és mellkasára vissza feküdve nyom el engem is álom.

Bad Romance |Taekook| ✓Where stories live. Discover now