12 rész [18+]

5.8K 358 8
                                    

Jungkook szemszögéből:



Ledöntve az ágyra, majd a nyakamat kezdi el puszikkal belepni, én pedig halkan sóhajtozok alatta. Haladva lefelé a kulcs csontomig erősen megszívja, mire egy halk nyögéssel válaszolok a cselekedetére. A pólómtól gyorsan megszabadul és már a nadrágomat kezdi levenni mire egy kicsit felkuncogok.
-Mi az? - kérdezi és egy gyors rántással már len is van az anyag a földön.
-Hogy siet valaki
-Hát persze, rohadtul akarlak - mondja majd farkamra fog mire hirtelen fel nyögők. - De ahogy látom te is akarod - néz rám vigyorogva és a boxeremtől egy gyors mozdulattal szabadul meg, s kezdi el csókolgatni a merevedésemet, mire a testem akaratlanul is elkezd mozogni.
-Taehh... - lihegem és nem kell kétszer szólni rögtön az egészet a szájába veszi és elkezd nyelvével kör körös mozdulatokat végezni, mire én dús barna hajába túrok és mikor megszívja, egy kicsit meghúzom tincseit. Mély hangját kieresztve elenged, s az egyik ujját kezdi el benyálazni. Csók közbe hirtelen felhelyezi mire testem megugrik. Kicsit később kezdi társítani a többi ujját is én meg egyre jobban lazulok el. Mikor elég tágnak érez, ujjait kihúzza és férfiasságát pozícionálja a bejáratomhoz, s úgy néz rám.
-Mehet? – kérdezi
-Igen...
Lassan hatol belém és figyeli a reakcióimat. Visszatámaszkodik fölém, majd megvárja míg megszokom, hogy mozogni tudjon. Lábamat dereka köré kulcsolom, hogy még mélyebbre tudjon hatoljon. Hirtelen eltalál bennem valami pontot, mire hátra vetett fejjel sikítok egy hangosat.
-Ahhh Taehh, gyorsabbanhhh... - nyögőm egyre hangosabban, mire ő is gyorsabbra veszi lökéseit és szinte rögtön eltalálja újra azt a pontot, amitől szinte a csillagokat látok. Nagyokat nyögők, ő pedig hol lassít, hol gyorsít mozgásán. Már érzem nem kell sok és elmegyek.
-Taeh én mindjárthh...
-Gyerünk, és hah... had haljam a hangodhh... - ő is nehezen szólal meg, majd ismét gyorsít nekem pedig itt lett vége. A nevét nyögve élveztem a hasfalamra, ő pedig pár perccel később belém. Teljes testtel rám dől miközben a bőrömön világított az általa okozott izzadságcseppek.
-Szeretlek Jungkook - suttogja ajkaimra, s hosszasan megcsókol én meg tarkójánál fogva húzom közelebb.
-Én is téged.
Kihúzódig belőlem, majd magunkra teríti a takarót és a mellkasára húz.
-Most már csak az enyém vagy - ad egy puszit a hajamba és a hátamat kezdi el simogatni.
-Csak a tiéd - bújok hozzá jobban, majd lehunyom a szemem és mély álomba zuhanok.

Bad Romance |Taekook| ✓Where stories live. Discover now