Hoofdstuk 1

1.2K 24 5
                                    

Pov Sarah

¨Sarah SARAH OPSTAAN¨ zegt moeder eerst rustig maar dan begint ze te schreeuwen ¨we komen bijna te laat¨ ¨Moeten we nu al gaan?¨ vraag ik teleurgesteld ¨JA¨ schreeuwt moeder hard ¨Ik heb niet eens afscheid kunnen nemen¨ zeg ik verdrietig ¨Doe je dadelijk wel¨


Time Skip van 2 dagen

"S-Sorry meneer i-ik was een beetje v-verdwaald" Zeg ik stotterend "Maakt niks uit. Klas dit is Sarah. Sarah stel je eens voor" zegt meneer Bubbels tegen de klas. "H-hallo ik b-ben Sarah ik ben 16 jaar oud en ben jarig op 6 mei" nadat ik dat heb gezegd begint een jongen achterin de klas mij raar aan te kijken waardoor ik even stop en vraag "I-is er iets?" en de jongen zegt "Ik ben ook jarig op 6 mei"  "oh" en ik kijk hem verbaasd aan. "Ik ben Kim Seokjin trouwens, maar je kan me ook Jin noemen. Prettig kennis te maken" zegt hij met een lichte buiging. "P-prettig kennis te maken"  "Je mag verdergaan hoor¨ zegt meneer Bubbels "Uhm i-ik hou van zingen en dansen d-daardoor ook van ch-cheerleaden en ik hou ook van geiten d-dat zijn mijn lievelingsdieren. Z-zijn er nog vragen?" een jongen met roze haar steekt zijn vinger op en ik geef hem de beurt "Hallo ik ben Min Yoongi je kan me ook Suga noemen" zegt Suga "A-aangenaam" zeg ik stotterend."Stotter je altijd zo?" Vraagt Suga "N-nee maar dit is mijn eerste schooldag dus ik ben een b-beetje nerveus" "Wat is je natuurlijke haarkleur?" vraagt Suga nieuwsgierig "Lichtbruin" antwoord ik. Opeens gaat de deur open er komt een meisje binnen met lichtbruine haar en groene ogen. "Sorry meneer ik had me verslapen" zegt ze met een buiging "SUNNY" schreeuw ik. Het meisje schrikt en kijkt mijn kant op "Sarah?" zegt ze. We rennen naar elkaar toe en geven elkaar een grote knuffel. "Zo te zien kennen biggetje en pony elkaar" Zegt Suga. Hele klas barst in lachen uit "Kijk eens naar jezelf jij hebt ook roze haar" Zeg ik boos. "Wacht ik ben een big en jij bent een varken" Zeg ik lachend "OEHH" galmt het door de klas "KAPPEN" schreeuwt meneer Bubbels door de klas "Sarah het spijt me maar er is geen andere plek dan langs Yoongi" "WAT" roepen ik en Suga tegelijkertijd "Sorry maar ik heb geen andere keus" Zegt meneer Bubbels.  "oke" zeg ik en loop teleurgesteld naar mijn plek toe "pfff" zeg ik terwijl ik op mijn plek ga zitten. Suga staat op en schreeuwt "DENK JE DAT IK LANGS JOU WIL ZITTEN"

time skip naar de einde van het lesuur

"Hier Sarah dit is de sleutel van joun kamer kamer 409" zegt meneer Bubbels en houd de sleutel omhoog zodat Sarah hem kan pakken. "WAT NEE NEE NEE ZE ZIT LANGS ME EN NU MOET IK OOK NOG EEN KAMER MET HAAR DELEN KAN MIJN LEVEN NOG ERGER" schreeuwt Suga. "Tjaahhh daar kan ik ook niks aan doen" zegt meneer bubbels.








mensen dit is mijn eerste boek en dus ook mijn eerste hoofdstuk ik hoop dat jullie genoten van het lezen ik zal proberen om 2 of meerdere hoofdstukken per week te plaatsen:) plaats hier een reactie onder en schrijf wie jullie bias is ik zal proberen om diegene vaker in het verhaal te laten voorkomen;)

Everything Was A Lie || btsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu