Hoofdstuk 32

204 8 1
                                    

Een paar jaar later
"YOONGI IK KAN HET NIET GELOVEN WAAROM DEED JE DAT" schreeuwde ik boos naar Yoongi. "OMDAT IK HET WOU" schreeuwde hij terug. "JE KAN NIET ALLES DOEN WAT JE WILT" schreeuwde ik boos. "IK DOE WAT IK WIL EN NU GODVERDOMME AAN DE KANT" schreeuwde hij terug. "AISHH MOET IK DIT ALLEEN OPRUIMEN KIJK HOEVEEL ROTZOOI JE HEBT GEMAAKT DIE GLAZEN KOSTEN PER STUK 6.000 WON EN JIJ GOOIT ZE KAPOT ALSOF ZE NIETS KOSTEN" schreeuwde ik boos naar hem. "IK KAN ALLES KOPEN WAT IK WIL" schreeuwde hij. "JIJ DENKT DAT JE KAN PROFITEREN OP EEN DAG IS ALLES OP WAT GA JE DAN DOEN" schreeuwde ik boos. "IK DOE WAT IK WIL EN IK KAN DAN OOK VOOR GELD ZORGEN EN NU JE BEK DICHT HOUDEN" schreeuwde hij boos. "HOU ZELF JE BEK" schreeuwde ik boos terug hij liep op mij af en duwde me tegen de muur daarna gaf hij mij een klap in mn gezicht ik zakte door mn knieën en begon te huilen *Met Yoongi trouwen was de domste dat ik ooit gedaan heb ook al heb ik zoveel domme dingen gedaan dit is wel de domste dat ik heb gedaan*. Yoongi draaide zich om en liep weg. "YAHHH WAAR GA JE HEEN" schreeuwde ik naar hem. "GAAT JOU NIKS AAN" schreeuwde hij terug en deed de deur achter zich dicht ik keek hoe hij instapte en wegreed.
Pov Yoongi
Ik deed de deur achter me dicht en stapte in mn auto en reed weg. Even later. "Yoongi wat doe jij hier" zei Ji-ah ik zei niks en liep naar binnen ik pakte haar vast en trok haar mee naar boven daarna liep ik naar haar kamer en duwde haar op haar bed en klom bovenop haar. "Yoongi je bent getrouwd wat heb je gedaan" zei ze na het gebeurt was. "Boeit me niets" zei ik. "Vind je het niet lekker als je met Sarah doet" zei ze. "Aishh we hadden gewoon ruzie en nu ben ik vreemd gegaan terwijl zij thuis die scherven opruimt ik ben niet goed bezig" zei ik toen ik me realiseerde dat ik vreemd was gegaan. "Zeg dit tegen niemand maar dan ook niemand" zei ik streng. "Oke" zei ze ik stond op en liep weg ik liep terug naar mn auto en reed terug naar huis. Even later. "Haii Sarah" zei ik Sarah reageerde niet en keek emotieloos naar de grond. "Is er iets" vroeg ik ze schudde haar hoofd en barstte in huilen uit. "Uhh Sarah het spijt me" zei ik ze keek me aan met tranen in haar ogen *weet ze het ik hoop het niet*. "Voor wat" zei ze. "Uhh die ruzies enz die slaan nergens op en het is altijd mijn schuld" zei ik. "Niet altijd soms heb je gelijk en ben ik de gene die verkeerd zat" zei ze ik keek met medelijden naar haar. "Wat is er" zei ze en keek me aan. *Nou weetje wat er is ik ben vreemdgegaan op jou en doe alsof er niets aan de hand is* zei een stemmetje in mn hoofd. "Uhh niks" zei ik. De rest van de dag gingen we praten enz en daarna slapen.



uhhh mensen bij de 35ste hoofdstuk is deze boek afgelopen dan is er een boek 2. O en Chanyeol en Ji-ah moet je niet vergeten en de rest eigenlijk ook niet want iedereen komt ook in de 2de boek voor. Voor de rest heb ik niks te zeggen


annyeong<3

Everything Was A Lie || btsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu