hoofdstuk 34

195 7 1
                                    

volgende dag

Pov Sarah

Ik werd wakker en rende gelijk naar de badkamer ik hing boven de wc ik gaf over. Ik spoelde door en maakte eff schoon daarna waste ik mn gezicht en poetste mn tanden daarna liep ik naar mn kamer en kleedde me om daarna liep ik naar beneden en ging ontbijten na t ontbijten merkte ik dat Yoongi nog sliep dus ik ging een briefje schrijven nadat ik dat had gedaan deed k mn schoenen aan en mn jas en liep naar de auto. Even later. "Hallo" zei de vrouw achter de balie. "Uhh hallo ik kom voor een controle" zei ik. "Heb je een afspraak" vroeg ze ik schudde me hoofd daarna schreef ze iets op een briefje ik las de briefje en liep naar de kamer en klopte aan. "Kom binnen" hoorde ik ik deed de deur open en ging naar binnen de vrouw wees naar een ligtafel ofzo(weet niet hoe dat heet) ik knikte en ging daar liggen. "Waarom ben je gekomen" vroeg de vrouw. "Uhhh ik werd wakker en moest overgeven dus ik wou eff voor een controle komen" zei ik. "Ahhh oke" zei ze

time skip naar einde van de controle

"Uhh ik moet iets zeggen" zei de vrouw. "En dat is" zei ik. "U bent zwanger" zei de vrouw ik keek vol ongeloof naar haar. "Yoongi moet het weten" zei ik en ik stond gelijk op. "Bedankt nog" zei ik voordat ik de kamer uitliep. Ik liep naar buiten naar mn auto ik belde gelijk Yoongi op. 'Yeoboseyo' Yoongiiiiii' Ja Saraaaaaah' Kan ik je eff spreken' Ja is goed wats er' Niet via de telefoon kom eff naar starbucks ' Is goed zie je zo' Tot dalijk' " zei ik en hing op net voordat ik mn auto kon instappen voelde ik een harde klap en alles werd zwart. Een paar uur later. Ik opende me ogen het eerste wat ik merkte was dat ik vast gebonden zat. "HALLO IS HIER IEMAND" schreeuwde ik er kwam een man binnenlopen. "Aaaaah je bent wakker" zei de man. "Wie bent u" vroeg ik. "Ik ben mijn hobi's vader" zei de man. "Die van Hoseok" vroeg ik hij knikte. "Waarom doet u dit maak me los" zei ik boos. "Dat kan niet joun ouders zijn me veel verschuldigd heel veel zoveel dat ik hun 2de dierbare moet afnemen" zei hij. "JIJ HEBT JIJ MIJN BROER VERMOORD" schreeuwde ik boos hij knikte. "JIJ GODVERDOMME ALS IK LOS KOM VERMOORD IK JE WAT DENK JIJ" schreeuwde ik boos. "HAHAHAHA dat is t nou jij komt niet los want ik ga jou ook vermoorden" zei hij. "RAAK ME AAN JE HEBT EEN GROTE PROBLEEM ALS YOONGI MERKT DAT IK ONTVOERD BEN SCHAKELT HIJ GELIJK DE POLITIE IN" schreeuwde ik. "Ochh je bent net als je broer enige wat je kan is schreeuwen maar ze hebben joun broer ook niet kunnen vinden denk je dat ze jou kunnen vinden" zei de man. "MENEER VERMOORD ME ALSJEBLIEFT NIET"schreeuwde ik huilend. "Tuurlijk wel waarom zou ik je niet vermoorden" zei de man. "Ik ben zwanger" zei ik. "Weet ik Yoongi zou vast heel blij zijn maar dat gebeurt niet want jullie gaan beide dood eerst jij dan die in je buik" zei de man en wees eerst met zn pistool naar mn voorhoofd en daarna naar mn buik. "Nee meneer alsjeblieft niet ik ga alles terug betalen" zei ik huilend. "Daar is het nu te laat voor" zei hij. "Maar mn ouders zijn al jaren dood waarom moeten ze dan alsnog terug betalen" zei ik. "Waarom denk je dat je ouders dood zijn denk logisch ik heb ze vermoord en nu is het jullie beurt" zei hij. "U heeft geen hart" zei ik en begon te huilen de man ging weer weg. Ik probeerde me gelijk los te maken de knoop was veel te groot het lukte niet ik dacht eff aan mn ouders die me vroeger altijd zulke dingen leerde ik probeerde op mijn ouders hun manier uiteindelijk kwam ik los *Hebben ze me al die jaren voor dit getraind*. Ik stond op en rende weg. "Je kan nergens heen" hoorde ik achter me het kon me niets schelen en ik rende door geen seconde daarna hoorde ik een schot en viel neer alles werd opnieuw zwart.


oehhh vandaag komt er zeker een nieuwe hoofdstuk online en misschien ook eentje van mn 2de deel. Maar spannend had je verwacht dat Hobi's vader bijna haar hele gezin vermoord heeft. Maar ja ik weet niet hoeveel hoofdstukken het volgende boek heeft maar ik kijk wel hoeveel ik er doe lees vooral verder t tweede boek wordt veel en veel leuker en spannender. Heb verder niks te zeggen.


annyeong

Everything Was A Lie || btsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu