Čas na útěk

249 14 15
                                    

Pohled Maskyho:

Moc dobře vím na co E.J. narážel. Při poslední misi jsem byl postřelen a E.J. se mě snažil zachránit, ale nevěděl, jestli to přežiji. Tak řekl Hoodiemu, že zemřu. A když jsem se probral, Hoodie se naštval že mu E.J. lhal a zmlátil ho. Chudák E.J. a to se tak snažil. „Až se probere dej nám vědět." „Dobře." odpověděl E.J. a ztratil se. „Myslíš, že bychom to měli říct Slendermanovi?" Otočil jsem se k Hoodiemu. „Nevím, ale asi bychom měli. Už takhle je dost naštvaný, že jsme jí nepomohli dostatečně rychle." odpověděl. 

Pohled (t/j):

Probudila jsem se v měkké posteli. Rychle jsem vstala a rozeběhla se k oknu. Otevřela jsem ho a v tu chvíli se mi zamotala hlava. Vypadla jsem z okna. Zavřela jsem oči a čekala na bolest. Ale bolest se nedostavovala, a tak jsem otevřela oči. Uviděla jsem, že mě někdo chytil. Podívala jsem se nahoru a uviděla, že je to Masky. Rychle jsem sklonila hlavu a cítila, jak se mi začínají červenat tváře. Masky mě držel asi dalších 5 minut. „U-už mě můžeš pustit." řekla jsem, stále se červenající. „P-promiň." řekl rychle a postavil mě na zem. Sice měl masku, ale věděla jsem, že se taky červená.

Pohled Maskyho:

Šel jsem se projít ven, abych si vyčistil hlavu od věcí co nám Slender řekl. A navíc tu není Toby. Rozhodl jsem se, že půjdu za Slender Mansion. Zrovna jsem zahnu za roh a uviděl jsem (t/j), jak padá z okna. Rychle jsem tam přiběhl a chytil ji. Právě včas. Po chvíli se podívala nahoru a hned sklonila hlavu, jak mě uviděla. Asi 5 minut jsem přemýšlel, jak je nádherná. „U-už mě můžeš pustit." řekla a tím mě vyrušila z přemýšlení. „P-promiň." Rychle jsem ji postavil na zem. Začervenal  jsem se a doufal, že si toho neviděla. 'Proč asi vyskočila z okna?' Pomyslel jsem si. Ani jsem si nevšiml, že začala utíkat.

Pohled Jeffa:

Šel jsem se podívat na tu novou. Vešel jsem do pokoje, ale nikdo tam nebyl. Podíval jsem se doleva a uviděl otevřené okno. „FUCK!" zařval jsem, otočil se a běžel do obýváku. „Ona utekla!!!" „Cože?!" vyjekli všichni. „Jak?!"



Děkujeme za přečtení této kapitoly. Doufáme, že se vám kapitola líbila.

-Tess

-Elis

Você leu todos os capítulos publicados.

⏰ Última atualização: Mar 18, 2018 ⏰

Adicione esta história à sua Biblioteca e seja notificado quando novos capítulos chegarem!

You Thought We Are Real? You're Right.   (Creepypasta X Reader)[POZASTAVENO] Onde histórias criam vida. Descubra agora