2.0

9K 757 184
                                    

Çekmecedeki kalan son bir kaç parça kıyafetimi de alıp küfrede küfrede zaten tıka basa dolu çantama tıktım.

"Sevgilisini sike... Hayır, direkt kendisini sikeyim ben. Şuna bak sen, gel beni öp sonra git sevgili yap." eşyaları çantama tıktıktan sonra kapatmaya çalıştım ama kıyafetleri katlamadığımdan kapanması imkansız görünüyordu. Tekrar çıkarıp katlamaya üşendiğim için son gücümle fermuarı çektim, çantanın ağzı kapandı ve kumaşı yırtıldı. 

"Hah bir çantam yırtılmamıştı, o da oldu. Ne güzel bir gün ya. Her şeyin ve herkesin amına koyayım ben. Başlarım böyle aşkın ızdırabına." arkamı dönüp kendimi yatağa bıraktım. "Ne aşkı ulan kafayı yedim iyice."

-

FURKAN

"Bu yaptığın ayıp ama kardeşim. Yazık değil mi çocuğa?"

"Sana ne Erdem. Sanki canını istedim. Altı üstü mal mal oturuyorsun?" elime telefonu alıp sırtımı yatak başlığına dayadım. "Çocuk damdan düşmüş gibi girdi hayatıma. Suçum, günahım neydi benim."

"Hı hı o yüzden öptün onu." bakışlarım telefon ekranından Erdem'in suratına kaydı.

"Hassiktir, Caner söyledi, değil mi?" ağzında bakla ıslanmıyordu. Zaten hata bendeydi. Harbiden niye öpmüştüm ki ben Arda'yı, onu da bilmiyordum.

"Başka kim söyleyecek canikom." yüzümü buruşturup tekrar ekrana döndüm.

"Deme şöyle. Gıcığıma gidiyor zaten. Son zamanlarda nerden çıktıysa bu da canikom diye geziniyor."

"Niye ya bence çok güzel canikom."

"Caner delirtme beni." telefonumu cebime koyup ayağa kalktım. "Ben Arda gitmiş mi ona bakayım. Sen de sakın çıkma dışarı, ayarsız herifin tekisin Arda'nın yanında kardeşim falan dersin uğraş dur bir de." başını he der gibi sallayıp bilgisayar sandalyesini ayaklarıyla döndürmeye başladı.

Odadan çıkıp hemen çaprazındaki misafir odasına girdim. Gerçi artık Arda'nın odası sayılırdı. Ablam olsaydı o burada, Arda da salonda kalırdı ama ablam arkadaşıyla tuttuğu evde kalıyordu.

"İnsan bi' kapıyı çalar önce. Belki işim vardı."

"Hazırlanıp gideceğim dedin hala buradasın, neden?" eliyle çantasını düzeltince yırtıldığını fark ettim. Bıkkınlıkla gözlerimi devirdim. "Aferin, nasıl başardın merak bile etmiyorum o kadar umrumda değilsin." bir gün şu büyük laflarım yüzünden fena çarpılacaktım da gör kim bilir ne zaman.

"Ben gidip getireyim sana odamdan."

"Yok ben alırım otur sen. Hem sevgilinle de tanışırım. Nasıl birine yâr olmuşsun bileyim." itiraz etmeme fırsat vermeden ayağa kalkıp açık bıraktığım kapıdan çıktı.

"Ya sikeyim!"

__

street 'texting [bxb]Where stories live. Discover now