Troubled

2.4K 154 25
                                    

Bölüm şarkısı koymadım çünkü karar veremedim. Biraz üzüntülü bir bölüm. Ona göre kendi müziğinizle ile dinleyebilirsiniz. Vote + yorumlarınızı bekliyorum. Lütfen okuyan herkes en azından vote versin, lütfen. Ehmm iyi okumalar! :)

_______________________

Durdum ve bir şey söylemesini bekledim. Ela gözlerinin önüne kara bir bulut geçtiğine eminim. Başımı yere doğru eğdim.Şuan hem sürtük gibi hemde kullanılmış gibi hissediyordum. Hissetmeme gerek yok, öyleydim. Kafamı tekrar kaldırdığımda hâlâ bana bakıyordu. Sinirden sesli bir şekilde nefes alıp veriyordu. 

"Siktir.git.evimden!" tek söylediği bu oldu. Ona doğru ilerledim ve aramızda ki mesafeyi kapattım.

"Zayn, lütfen dinle. Açıklayabilirim!" omuzlarından tutarak söyledim. Neyi açıklayacaktım? Liam'ın tehditlerini mi? 

"Pekala. Açıklayamam." Ellerimi omuzlarından indirdim ve evin kapısına doğru ilerlemeye başladım. Kolumdan tuttu ve beni kendisine çevirdi.

"Neden. bunu. yaptın?!" hâlâ sakin değildi. Merdivenlerin yanında duran içinde su ve renkli çiçeklerin olduğu vazoyu fırlattı. 

"Ben.bunları.senin.için.yaptım! Peki sen? Sen ne yaptın?

...

Aşık olmak benim suçumdu, en büyük belamdı zaten. Ne piçliğine aşık oldum ki?" Bana cidden aşık mıydı? Sol gözümden akan göz yaşına her ne kadar engel olmak istesem de olamadım. Bana aşıktı ve bende 'sürtüklük' yaparak gidip onun eski dostuyla çıktım. Eline ne geçse fırlatıyordu, nereye gelsin umurunda değildi. 

İçki dolabına doğru ilerlemeye başladı ve içinden bir şişe içki aldı. Elinde şişeyle mutfağa yöneldi ve orada ki tabakları kırmaya başladı. Yanına gidip gitmemekte kararsız kaldım. Kapıdan ona bakmak üzere gidiyordum ki elinde bir bardakla geri döndü. 

"Dolaptan içki çıkar!" elime bardağı tutuşturdu ve dolaba yönlerdirdi. İçkiyi getirdim ve ona uzattım.

"Şimdi iç." umursamaz bir tavırla söylemişti. Neden içmemi istiyordu ki? Neler yapacağını kestiremiyordum.

"Zayn. İçki bana dokun-" şişeyi eline tutuşturmaya başladım ve eline aldığı gibi ayaklarımın önüne fırlattı. 

"Sana zarar vermemek için her boku yapıyorum. Şuan seni veya o orospu çocuğunu öldürmemek için kendimi zor tutuyorum." Masanın üstünde duran süs eşyalarını yere attı.

"Zayn yalvarırım sakin ol." Onu sakinleştirmek için koltuğa götürdüm. Sakinleştirmek adına elini tuttum ve o elini çeker çekmez şiddetli bir şekilde silah sesleri duyuldu. Bildiniz, eve ateş açmışlardı!

**Amber'in ağzından**

Uyumaya çalışıyordum. Neredeyse 2 gündür uyumuyordum ve halen uykum gelmiyordu. 'Onu sevmiyorum.' cümlesi aklımda bir şimşek gibi çarpışıyordu. Gözlerimi kapattım ve aklımda ki her düşünceyi yok etmeye başladım. 1 veya 2 saat bile uyusam ne güzel olurdu. Aşağı kattan bir takım sesler geliyordu. Hadi ama evren bana 1-2 saatlik uykuyu da mı hor gördü?

Çıplak ayakla merdivenleri inmeye başladım. Evde bir hırsız olsaydı ne yapardım diye hiç düşünmemiştim. Gözlerimi kısıp baktığımda bir silüet belirdi. Saçlarının kıvırcıklığını görünce bu kişinin Harry olduğunu anlamam uzun sürmedi. Hırsızdan daha iyiydi tabii.

The Platonic LoverHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin