Kapitel 33 - Denise

3.9K 97 16
                                    

"Är du trött?", jag kollar upp lite mot Noel som yttrat frågan.

"Absolut inte, vad får dig att tro det?", frågar jag och han skrattar svagt. Vi ligger i ena hörnet av soffan i vardagsrummet, filmens eftertexter rullar just nu på Tvn. Vi hade inte sett mer än tio minuter av filmen förrän Noel dragit mig lite närmare sig själv, så jag låg in princip i hans knä under hela filmens gång. Jag klagar dock inte, absolut inte.

"Vi kan gå och lägga oss om du vill", fortsätter han lika tyst som gången innan. Jag gäspar innan jag nickar mot honom, och han sätter sig sen upp i soffan.

"Ska ni sova nu?", det var Noels mamma, Kinna, som frågat frågan. Hon ler lite mot mig när jag nickar.

"Ah", svarar Noel enkelt och hjälper mig sedan upp ur soffan, som om jag inte skulle klara det utan honom.

"Okej sov gott! Ska jag väcka er imorgon?", fortsätter hon fråga, Noel kollar ner på mig lite grann och låter mig svara.

"Om vi inte vaknat innan tolv", säger jag som svar på hennes fråga, och Felix skrattar.

"Då lär vi nog behöva väcka er... iallafall Noel", han flinar lite mot Noel som himlar med ögonen. Jag stämmer in svagt i hans skratt.

"Godnatt", Noel tar tag i min hand och drar med mig tillbaka till hans rum. Jag hör att resten av hans familj också skrattar medan vi lämnar rummet.

Jag tar upp min mobil medan vi går genom hallen och ser att Elsa snapat... x antal gånger.

När vi kommer in i hans rum släpper han min hand och stänger sakta dörren efter sig. Jag går fram till min väska och lägger den på golvet bredvid hans spegel, jag planerar att ta bort mitt smink. Jag kollar upp lite mot Noel.

"Berättade Valter vad som hände mellan honom och Elsa? I natt", frågar jag, och lägger till det sista med ett litet flin. Han ser fundersamt på mig medan han lägger sig i sängen.

"Vad hände?", frågar han och jag blir lite förvånad över att han inte vet. Jag tar fram några bommulpads och sminkborttagningen.

"Berättade han inte? Då efter att ni lämnat av mig och Vendela?", frågar jag förvirrat och han skakar på huvudet. "Okej så här, enligt Elsa hade dom haft "det sjukaste sexet" någonsin i hennes liv. Inte för att jag tror det var så bra, båda var ju dyngraka, men dom låg iallafall", berättar jag och han skrattar svagt.

"Jaså? Är det så?", jag nickar lite och kollar mig i spegeln, sminket är borta.

Jag slänger bommulpadsen i en papperskorg bara någon meter ifrån mig under ett skrivbord.

"Jag är inte så förvånad dock, Valter sa att han var lite intresserad av henne för ett tag sen", fortsätter Noel. Jag nickar långsamt. Jo jag har märkt att Elsa haft något för honom, fast hon inte sagt det rakt ut.

"Har du något jag kan sova i?", frågar jag och lutar ena benet i sängen, så jag bara står med en fot på golvet. Noel flinar svagt.

"Min säng?", säger han lite frågande, jag märker att han driver.

"Jo men kläder", säger jag och suckar lite. Jag är för trött för hans retsamma kommentarer just nu.

"Måste du ha på dig kläder?", fortsätter han fråga och jag himlar med ögonen.

"Ja, jag fryser", svarar jag och han sätter sig upp. "Det går bra med en t-shirt", jag biter mig lite i läppen.

"Du vill bara ha mina kläder", säger han men reser sig upp och går fram till en garderob. Jag tar av mig mina byxor innan jag drar undan täcket lite grann och sätter mig sen i sängen.

Du känns hela tiden || Hov1Where stories live. Discover now