💎 6 - Oslava 💎

398 32 4
                                    

Probudila jsem se a zjistila jsem, že vedle mě v posteli leží notebook. Dala jsem ho nabít a nasnídala jsem se, zabalila jsem dárek pro Lauru a vzala mobil. Chvíli jsem projížděla sociální sítě zjistila jsem, že mě na Facebooku někdo přidal do nějaké skupiny. Aniž bych se podívala, kdo v té skupině je, začala jsem číst chat. Vedli tam hádky o úplných pitomostech, posílali debilní obrázky a komentovali je. Ani jsem se nemusela dívat, kdo to je a všechno mi bylo hned jasné. Mike, Jeremi, Scott a Vincent. Hned jsem se přidala do psaní kravin. Po chvíli to už začínala být nuda, hlášky se opakovaly a nikdo moc nevěděl, co napsat. Podívala jsem se na hodiny a zjistila jsem, že bych už měla jít. Vzala jsem si věci, které jsem potřebovala, hodila jsem na sebe koženou bundu, vzala jsem si sluchátka a šla jsem.

Když jsem přišla k Lauře, zjistila jsem, že tam jsem první. Bundu jsem hodila na věšák a dárek jsem nechala na skříňce, šla jsem k ní do pokoje a začaly jsme kecat o všem možným. Když přišli ostatní, přivítaly jsme je. Laura sfoukla svíčky a doufala dort. Potom jsme jí přáli a dávali dárky. Potom jsme se zase vrátili do jejího pokoje a začali jsme prostě dělat blbosti.

O několik hodin později všichni odcházeli, jen já jsem zůstala u Laury, protože jsme se domluvily, že u ní přespím.

Tak tohle je asi pro tenhle díl všechno, já doufám, že se vám to líbí a strašně moc děkuju za pozitivní ohlasy k příběhu, myslela jsem si, že neumím psát příběhy, ale vám se to líbí, za což jsem moc vděčná. 💎💚🖤💜

FNaF funny story (ano ta sračka je zpět) Where stories live. Discover now